Digitalt forbundne som aldrig før

Den moderne arbejdsplads er meget mere end hybrid- og hjemmearbejde. Revolutionen er kendetegnet ved en digital forbundethed, vi aldrig har set lige – og en brug af it og teknologi på en helt, helt ny klinge.

Kom med bagom den moderne arbejdsplads i en artikel, der giver jer et indblik i de muligheder og udfordringer, der følger med den øgede digitalisering – og hvorfor it og teknologi tager jer sikkert ind fremtiden.

Læs artikel

Sikker viden og adfærd på den moderne arbejdsplads

Den største sikkerhedstrussel sidder mellem ørerne på medarbejderne. Et enkelt link, en inficeret mail med virus … mere skal der ikke til for at miste data. Se med i filmen.

Sådan indretter I mødelokalet optimalt til videomøder

Mennesker, forretning, teknologi og it er flettet mere sammen end før, og det har blandt andet medført en ny mødekultur. Og derfor bør mødefaciliteter og video-værktøjer være en integreret del af hele virksomhedens set-up.

Få vores bedste råd her

Går I glip af nyttige funktioner i Microsoft Teams?

Live undertekster, oversættelse, kreative præsentationer ... Microsoft Teams udvikler sig, og funktionerne kan gøre jeres møder endnu mere inspirerende. Her giver Kent Prebensen, seniorkonsulent i TDC Erhverv og specialist i Microsoft Teams, tips til, hvordan I holder levende møder – plus bonustips om webinarer.

Læs mere om Teams funktioner her

Artikel

AI løfter kontaktcentret til nye højder

Som virksomhed bør I lige nu overveje, hvordan I kan implementere AI i jeres kontaktcentre. For det gør mange af jeres konkurrenter allerede. Ifølge Oracle havde 8 ud af 10 virksomheder i 2023 allerede implementeret eller planer om at implementere AI som en kundeserviceløsning med højere effektivitet og forbedrede kundeoplevelser som det primære incitament bag.

Læs artikel

E-BOG

Hent vores helt nye e-bog ”Retail og digitalisering nu og i fremtiden”

Få blandt andet tre bud på, hvordan man vinder morgendagens retailmarked med indsigter fra fremtidsforsker Liselotte Lyngsø og hør fra en virksomhed, som i dén grad har høstet frugterne af et øget fokus på it og digitalisering.


Hent E-bogen her

SIKKERHEDSRAPPORT

Hele rekordåret 2023 i tal og trusler

Få et indblik i 2023 set ud fra TDC Erhverv InternetFilter, der i løbet af året afviste over 10 mio. ondsindede forespørgsler. Kom på fornavn med de nyeste trusselstyper og få indsigt i NIS2, som snart banker på døren.
Hent rapporten nu

Kundecase

Digitale samarbejdsværktøjer​ på den moderne arbejdsplads

Se med her hvor Bones taber færre kald og får mere mad på bordet​.

Se kundefilm

ANALYSE APRIL 2023 AF WILKE FOR TDC ERHVERV OG CISCO

Fremtidens arbejdsplads er fleksibel

Hvad der startede som et midlertidigt projekt har udviklet sig til en gave, der kommer både medarbejdere, virksomheder og samfundet til gode. I dag er det blevet mere almindeligt at skifte den strukturerede arbejdsplads ud til fordel for en tilværelse med større frihed til blandt andet at hive computeren under armen og arbejde fra hjemmekontoret eller et helt tredje sted ude i verden.

Hent vores e-bog som er baseret på den nye analyse og bliv klogere på de nyeste indsigter indenfor samarbejdsværktøjer.

Sådan kan I komme i gang

Den moderne arbejdsplads kan gribes an på flere måder. Her er vores bud på en typisk process. Men den afhænger bl.a. af størrelsen og kompleksiteten af jeres virksomhed.

1. INSPIRATION

Workshop: Hvad vil I opnå?

Hvem: Ledelsen og early adopters

2. BEHOV

Undersøgelse: Hvad har I brug for?

Hvem: Ledelse, IT & early adopters

3. STRATEGI

Workshop: Hvad er målsætningen?

Hvem: Ledelsen

4. TEKNIK

Workshop: Hvilken rolle skal IT have?

Hvem: IT

5. LØSNING

Workshop: Matcher behov og løsning?

Hvem: Ledelsen

6. UDRULNING

Implementering af løsningen

Hvem: Ledelse, IT & early adopters

Én leverandør til det hele​

Hos TDC Erhverv har vi alle de rigtige løsninger til den moderne arbejdsplads og de kan sammensættes efter jeres behov​

  • Kommunikationsplatforme med integreret telefoni og digitale samarbejdstools​

  • Netværk til hjemmearbejdspladsen og kontoret, fra fiber til managed network og end to end løsninger​

  • It-sikkerhed med sikker og automatisk beskyttelse af alle medarbejderes enheder på netværket​

KUNDECASE

Energiselskab fremtidssikrer den gode kundeoplevelse over telefonen

En god kundeoplevelse starter med et godt og hurtigt svar. Det er filosofien hos Thy-Mors Energi. Men det er lettere sagt end gjort, når teknologien ikke længere kan følge med, og halvdelen af medarbejderne konstant er på farten. TDC Erhverv har været med til at tilføre ny energi og nye løsninger til virksomhedens business support-center.


Læs mere

ARTIKEL

Indbygget møderumsteknologi tager Microsoft Teams til næste niveau

I mange virksomheder blev Microsoft Teams kastet ud som digital redningskrans, da samfundet lukkede ned, og medarbejderne blev sendt hjem. Med flere og flere tilbage på kontorerne skal Teams-platformen nu integreres som en permanent løsning til afholdelse af alle slags videomøder i alle slags arbejdskontekster.


Læs mere