En revolution af dansk erhvervsliv

I dag er vi gået fra at tale om hybridarbejdspladser til ‘den moderne arbejdsplads’, som dækker over endnu mere end, om man er hjemmefra eller på kontoret. Det handler også om en endnu større digital forbundethed i alle led i forretningen, der med teknologi og it som drivkraft optimerer produktiviteten, skaber større omsætning og giver bedre kundeoplevelser. Alle vinder på den moderne arbejdsplads. Revolutionen er en win-win for både virksomhedsejere og medarbejdere.


Den moderne arbejdsplads befinder sig i et krydsfelt mellem mennesker og forretning på den ene side og it og teknologi på den anden. De er ikke hinandens modsætninger, men lever i et gensidigt forhold, hvor it og teknologi er en forudsætning for at kunne levere på medarbejdernes ønsker og krav om et moderne arbejdsliv. Og for at kunne optimere forretningen og processerne, så omsætningen øges.  

Digitaliseringen åbner flere døre. Også for hackere

Der er fantastiske muligheder med den øgede digitalisering af arbejdspladserne. Desværre også for hackere og cyberkriminelle: Fx datatyveri, løsesummer og opmærksomhed. Så der følger også et stort behov for it-sikkerhed med den moderne arbejdsplads. Faktisk bliver der hver måned sat rekorder for antal hackerangreb på vores kunders forretninger i TDC Erhverv. I Q3 2023 blokerede TDC Erhverv 7.189 ondsindede domæner med produktet TDC Erhverv InternetFilter, 3,16 ondsindede internetsider blev beskyttet om dagen ved hver eneste kunde og 1.524.160 angreb blev afvist af InternetFilter. Det er rekord. Se rapporten her.


Rette digitale rammer er alfa omega

I TDC Erhverv giver vi danske virksomheder den rigtige it og teknologi, som gør arbejdspladsen digital. Vi sørger for grundlaget for de digitale rammer med netværk, it-sikkerhed, telefoni og samarbejdsplatforme, der er fundamentet for den moderne arbejdsplads med overskud til at se fremad – og teknologien til at komme sikkert ind i fremtiden. Er I som virksomhed en moderne arbejdsplads, der er klar til morgendagen?

Måden vi arbejder på i dag, hvor vi er digitalt forbundne i skyen og de fysiske rum er erstattet af onlinemøder kræver noget ekstra. Fx en stærk fiberløsning som fundament på den moderne arbejdsplads. Det lyder nærmest banalt, men internettet er faktisk en virksomheds vigtigste platform i dag. Adgang til 5G eller mobilt bredbånd giver også den hastighed og båndbredde, der skal til på den moderne arbejdsplads med cloudbaserede værktøjer og platforme.

I forlængelse af en fiberløsning kommer it-sikkerheden. I dag bliver alle virksomheder udsat for tusindvis af hackerangreb hver eneste dag. Uden god nok it-sikkerhed er der en risiko for at miste uvurderlige og følsomme data, ligesom det kan lamme produktiviteten og skabe et utrygt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Gode og effektive samarbejdsplatforme er essentielle for at medarbejderne kan være produktive. Microsoft Teams er her danskernes foretrukne. Den er også best in class, så det overrasker ikke. 

Skal vi sammen sikkert ind i fremtiden?

Vi er altid klar til at tage en dialog med jer om, hvordan I skaber den bedste moderne arbejdsplads, hvor der er så meget styr på netværk, it-sikkerhed og platforme, at I let klarer udfordringerne og klart ser mulighederne for jeres forretning. Lad os se fremad sammen.

Få mere inspiration til den moderne arbejdsplads her.

Hvad er hvad?

Hybridarbejdsplads vs. Den moderne arbejdsplads

Hybridarbejde dækker over muligheden for at kunne arbejde fleksibelt fra hjemmet, på farten og inde på kontoret. Arbejdsmodellen fik især vind i sejlene under Corona, som viste os, at vi godt kunne arbejde produktivt og effektivt ‘remote’.

Den moderne arbejdsplads er et stort paraplybegreb, hvorunder hybridarbejde befinder sig sammen med en bredspektret omfavnelse af it og teknologi, der forbinder alle led digitalt i forretningen og rækker helt ud til kunderne. Alt for at forbedre produktion, medarbejdertilfredshed, kundeoplevelser og fremtiden. Den moderne arbejdsplads er fremadskuende med en vision om at komme sikkert ind fremtiden.