Bedst i test

TDC NET's mobilnet er blevet testet af Teknologisk Institut – og for 9. år i træk er det målt til at være Danmarks bedste og hurtigste mobilnet.

Hent rapporten (DK) Download report (UK)

Hvad er 5G?

5G er den nyeste generation indenfor mobilt netværk, hvor 4G indtil nu har været den bedste og mest brugte løsning for at komme på nettet uden wifi-forbindelse.

I dag er 5G den hurtigste form for mobilt netværk med en teoretisk download hastighed på op til 10Gbps+.

5G mobilnetværket erstatter 4G og giver mulighed for en pålidelig kommunikation for brugere samt håndtering af flere brugere og enheder samtidig.

Det nye mobilnetværk giver virksomheder nye muligheder og fordele og kan sikre større fleksibilitet og stabilitet.

TDC Erhverv byder fremtidens 5G+ mobilnet velkommen

Inden længe vil 5G+ blive lanceret, hvor mobilnettet vil blive mere stabilitet, pålideligt og sikkert. Dette er vigtig når man i fremtiden vil kunne anvende 5G til eksempelvis fjernkirurgi, autonome køretøjer, intelligent styring af energiressourcer og byer samt avanceret underholdning.

Vi hjælper danske virksomheder sikkert ind i fremtiden, og med 5G+ er vejen banet frem mod morgendagens muligheder.

Læs mere

99,9% dækning i Danmark med 5G

Som kunde hos TDC Erhverv kommer du på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET, der dækker 99,9 % af landet med 5G.

Det betyder, at du oplever den hurtigste og mest fejlfrie dataforbindelse i Danmark og hurtigere up- og download end på andre mobilnet – uanset om du driver forretning på Møn eller Mors.

Nettet er målt til det bedste i Danmark 9. år i træk af Teknologisk Institut.

Tjek din hastighed

Hent rapporten (DK)

Sådan kan du få 5G

Uanset om du har brug for at styrke forbindelsen på kontoret eller tage den med på farten, så har vi en løsning til dig. Se hvilke muligheder du har for at få 5G i vores forskellige abonnementer.

Mobilt Bredbånd

Styrk internetforbindelsen derhjemme, på kontoret, eller tag den med på farten. Få op til 1000GB data til fri afbenyttelse med Mobilt Bredbånd - Nu også med 5G.

Mobilabonnementer

Vores 5G-mobilabonnementer fås som selvstændige abonnementer med masser af tale og data til brug i både Danmark og udlandet.

One+ én komplet løsning

Vælg et One+ 5G-mobilabonnement i én komplet løsning med omstilling og samarbejdsværktøjer, der kan bygges til jeres behov

TDC Erhverv Teams

Få 5G med i dit TDC Erhverv Teams mobilabonnement, og saml alt ét sted.

5 Gode grunde til at vælge mobilnet med 5G hos TDC Erhverv


Vores 5G giver din virksomhed fordele – både nu og i fremtiden Som de første i Danmark har vi hos TDC Erhverv introduceret både 5G-mobiltelefoni og mobilt bredbånd til små og store virksomheder. Og vi vil løbende lancere nye 5G-services til erhvervslivet.

1. Du får en stabil, trådløs forbindelse

Med 5G stiger hastigheden markant, når du up- og downloader data.

Der følger en større stabilitet med, så du oplever færre afbrydelser og sidst, men ikke mindst, øges kapaciteten væsentligt, så flere kan være samtidig på mobilnetværket i geografisk afgrænsede områder.

Helt konkret får du en mobilforbindelse, der kan måle sig med det, du kender fra et fast fibernet i dag.

2. Arbejd lettere hjemme og på farten

5G gør det lettere at arbejde på farten og hjemmefra.

Du kan holde videomøder i langt højere kvalitet og streame store mængder data helt uden at billedet fryser eller hakker. Du kan uden problemer dele tunge filer og med lethed arbejde direkte i dokumenter, der gemmes i skyen.

5G betyder mere frihed, og at du ikke længere skal lade dig begrænse, når det kommer til mængden af data.

3. Få det bedst dækkende 5G-netværk i Danmark

Som kunde hos TDC Erhverv får du adgang til TDC Net's mobilnet, som er målt til Danmarks bedste 5G mobilnet med 99,9% 5G-dækning i hele landet.

Det er også værd at bemærke, at 4G-netværket nu er endnu hurtigere og mere stabilt efter den fuldendte opgradering til 5G.

4. Brug dine 5G-devices fra dag 1

Alle de 5G-mobiltelefoner vi leverer hos TDC Erhverv er testet på forhånd på TDC Net's 5G-net og fungerer fra dag ét. Og det er uanset, om du vælger en mobil fra Samsung, Sony, Motorola, Nokia eller en model fra Apple.

Du kan også købe et mobilt bredbåndsabonnement med 5G og 5G router, så du kan få en hurtig forbindelse med i sommehuset eller det lille kontor.

5. Du får en partner, der er helt fremme i forhold til udviklingen

Med TDC Erhverv får du en partner, der løbende vil tilbyde nye 5G services som fx. Fixed Wireless Access (FWA); en fast trådløs højhastighedsforbindelse, der kan erstatte bredbånd gennem nedgravede telefonkabler.

Vi har en ambition om altid at understøtte de løsninger, vores kunder har og får behov for inden for 5G. Allerede nu samarbejder vi med flere kunder på case-niveau for på denne måde at blive klogere på, hvordan danske virksomheder kan udnytte 5G-teknologien. For eksempel inden for IoT.

Spørgsmål og svar

Alt, det kræver, er et af vores 5G-abonnementer: One+ Basis, One+ Standard, One+ Professionel, One+ Premium, TDC Erhverv Teams Basis, TDC Erhverv Teams Professionel eller TDC Erhverv Teams Premium. Du skal desuden befinde dig i et område, hvor der er 5G-dækning.

Find din næste mobiltelefon med 5G

Vi tror på, at 5G er en gamechanger i forhold til hastighed, kapacitet og reaktionstid.

Hastighed: 5G vil betyde hastigheder op til 1 Gbit/sek, der er væsentlig hurtigere end 4G. De største hastighedsændringer vil kunne opleves i de byer, hvor TDC NET udruller 5G på såkaldt C-band 3500 MHz frekvenser. Udrulning af C-band starter I de største byer. Udenfor de store byer tilbyder TDC NET landsdækende 5G i 700 MHz spektrum, som giver betydelig geografisk dækning og stærke indendørs signaler. I disse områder vil kunder opleve en forbedret 5G-oplevelse såsom højere hastighed og lavere svartid.

Kapacitet: 5G tilfører mere kapacitet til mobilnetværket hvilket fremtidssikrer mobilnettet I forhold til forventet vækst I dataforbrug. For slutbrugeren betyder det en mere stabil og pålidelig dataforbindelse både nu og i fremtiden.

Reaktionstid: Med 5G opleves en hurtigere reaktionstid end 4G. På sigt vil der komme specialløsninger som vil bringe reaktionstiden ned på realtid.

Allerede på nuværende tidspunkt tilbydes 5G roaming i mere end 25 lande og antalet af lande udvides løbende hver måned.

I processen med at opgradere mobilnetværket til 5G, arbejder TDC NET samtidig med at opgradere det eksisterende udstyr – især 4G. Dette betyder, at størstedelen af vores mobilkunder, som pt. er på 4G-nettet vil opleve og allerede oplever forbedringer til deres mobilservices, før de overhovedet kommer på 5G.

I forbindelse med introduktionen af 5G vil de gamle teknologier udfases og frekvenserne genanvendes af 5G mobilnetværket. Første netværk der blev slukket, var 3G i udgangen af 2022. Der er ikke en dato for hvornår 2G mobilnetværket vil lukke endnu.

Sundhed, sikkerhed og miljøhensyn spiller en væsentlig rolle for, hvordan TDC's selskaber, herunder TDC Erhverv og TDC Net, driver forretning, og det gælder naturligvis også udrulningen af 5G i Danmark.

Sundhedsstyrelsen har på baggrund af de seneste, relevante videnskabelige undersøgelser konkluderet, at der ikke er grund til bekymring i forbindelse med 5G.

Læs om stråling og 5G hos Sundhedsstyrelsen