Det bedste netværk du kan vælge

Bedste rækkevidde og mest ensartede dækning
Kapacitet til at sikre hastigheden
Stabilitet og maksimal oppetid

Bedst i test i hele Danmark - for fjerde år i træk

TDC Group's netværk er blevet testet af flere anerkendte analyseinstitutter. Og resultatet er ”bedst i test” i hele Danmark for fjerde år i træk. Analyserne dokumenterer TDC Group's dedikation og ønske om at støtte vores kunders forretning.


Bedst ifølge Teknologisk Institut

TDC Group's mobilnetværk er blevet testet af Teknologisk Institut, og kåret som Danmarks bedste og hurtigste mobilnetværk for ikke mindre end fjerde år i træk! Det ser vi som et skulderklap til TDC Group's bestræbelser på altid at være teknologisk førende.

Læs rapport Se dækningskort

Bedst ifølge analyseinstituttet P3

P3 har testet TDC Group's netværk, og resultatet er "Bedst i test" i hele Danmark. Instituttet har målt på både dækning, HD-streaming, stabilitet og kapacitet for at sætte tal på alle de ting, der betyder mest for dig som kunde i dagligdagen. Se resultaterne i rapporten.

Læs rapport Se dækningskort

Hvordan mærker du det i praksis?

Du kan udveksle data med kunderne hurtigt og streame video uden afbrydelser på Danmarks bedste netværk.

Du sætter mere fart på din arbejdsdag med et stærkt 4G mobilnetværk. Du kan udveksle store mængder data med kolleger og kunder, du kan streame HD-indhold, og du kan udnytte din mobilitet uden at gå på kompromis med kvaliteten og kapaciteten. Du får ganske enkelt mere fra hånden.

Hent store filer lynhurtigt og hold online videomøder

Med bedre dækning og større kapacitet kan du udnytte alle de værktøjer og muligheder, som den digitale hverdag byder på. Du kan hente præsentationen til kundemødet, og du kan helt slippe for at tage af sted ved at holde et omkostningsbesparende videomøde i stedet for.

Passer dit abonnement til dit behov?

Du kan skræddersy dit abonnement hos TDC Erhverv meget præcist til dine ønsker og behov, så du udnytter Danmarks bedste mobilnetværk på dine egne betingelser.


Mobilpakker

Masser af indhold til en travl og produktiv hverdag.

Læs mere

TDC One

Én løsning til hele virksomheden og for alle medarbejdere.

Læs mere

Mobilt bredbånd

Forbundet og tilgængelig med høj kapacitet og hastighed.

Læs mere


Skal du opleve netværket med en ny mobil?

Besøg vores webshop og se det store udvalg!

Fra elegante smartphones, hvor du får god funktionalitet til prisen, og til alle de store flagskibe, hvor der ikke er sparet på noget: Find din næste mobil i vores webshop og oplev, hvad den kan på Danmarks bedste mobilnetværk. Du finder hele viften af modeller til gode priser.

Hjælp os med at gøre netværket endnu bedre

Vi arbejder hver dag på at gøre mobilnetværket endnu bedre. Og hvis du bruger vores app, der måler datahastigheden netop der, hvor du er, kan du bidrage. De mange lokale målinger giver os mulighed for at optimere kvaliteten af netværket overalt i Danmark.

Vi kan ikke love øjeblikkelig forbedring. Og da alle data er anonyme, kan vi heller ikke give dig svar. Men vi kan love, at vi nøje følger med i, hvor der er problemer, og at vi løbende rykker ud på de steder, hvor vi kan gøre en forskel. På forhånd tak!

Hent app'en til iPhone
Hent app'en til Android

Mobilnet Mobilnet