Bedst ifølge Teknologisk Institut

TDC NET's mobilnetværk er blevet testet af Teknologisk Institut – og for 8. år i træk er det målt til at være Danmarks bedste og hurtigste mobilnetværk.

Hent rapporten (DK) Download report (UK)

Hvad er 5G?

5G er den nyeste generation indenfor mobilt netværk, hvor 4G indtil nu har været den bedste og mest brugte løsning for at komme på nettet uden wifi-forbindelse.

I dag er 5G den hurtigste form for mobilt netværk med en teoretisk download hastighed på op til 10Gbps+.

5G mobilnetværket erstatter 4G og giver mulighed for en pålidelig kommunikation for brugere samt håndtering af flere brugere og enheder samtidig.

Det nye mobilnetværk giver virksomheder nye muligheder og fordele og kan sikre større fleksibilitet og stabilitet.

TDC NET dækker 99% af Danmark med 5G

5G-netværket er nu tilgængeligt på tværs af landet, så du kan opleve højere hastigheder og reducerede forsinkelser, uanset hvor i landet, du befinder dig.

Opholder du dig i Odense, København, Helsingør eller Århus får du desuden adgang til endnu højere hastigheder.

Sideløbende med 5G-udrulningen har TDC NET også øget hastigheden i 4G-netværket med knap 50%, så alle vil opleve en markant højere hastighed ved både download og upload af data.

Tjek din hastighed

Sådan kan du få 5G

Uanset om du har brug for at styrke forbindelsen på kontoret eller tage den med på farten, så har vi en løsning til dig. Se hvilke muligheder du har for at få 5G i vores forskellige abonnementer.

Mobilt Bredbånd

Styrk internetforbindelsen derhjemme, på kontoret, eller tag den med på farten. Få op til 1000GB data til fri afbenyttelse med Mobilt Bredbånd - Nu også med 5G.

Mobilabonnementer

Vores 5G-mobilabonnementer fås som selvstændige abonnementer med masser af tale og data til brug i både Danmark og udlandet.

One+ én komplet løsning

Vælg et One+ 5G-mobilabonnement i én komplet løsning med omstilling og samarbejdsværktøjer, der kan bygges til jeres behov

TDC Erhverv Teams

Få 5G med i dit TDC Erhverv Teams mobilabonnement, og saml alt ét sted.

5 Gode grunde til at vælge mobilnet med 5G hos TDC Erhverv


Vores 5G giver din virksomhed fordele – både nu og i fremtiden Som de første i Danmark har vi hos TDC Erhverv introduceret både 5G-mobiltelefoni og mobilt bredbånd til små og store virksomheder. Og vi vil løbende lancere nye 5G-services til erhvervslivet.

1. Du får en stabil, trådløs forbindelse

Med 5G stiger hastigheden markant, når du up- og downloader data.

Der følger en større stabilitet med, så du oplever færre afbrydelser og sidst, men ikke mindst, øges kapaciteten væsentligt, så flere kan være samtidig på netværket i geografisk afgrænsede områder.

Helt konkret får du en mobilforbindelse, der kan måle sig med det, du kender fra et fast fibernet i dag.

2. Arbejd lettere hjemme og på farten

5G gør det lettere at arbejde på farten og hjemmefra.

Du kan holde videomøder i langt højere kvalitet og streame store mængder data helt uden at billedet fryser eller hakker. Du kan uden problemer dele tunge filer og med lethed arbejde direkte i dokumenter, der gemmes i skyen.

5G betyder mere frihed, og at du ikke længere skal lade dig begrænse, når det kommer til mængden af data.

3. Få det bedst dækkende 5G-netværk i Danmark

Som kunde hos TDC Erhverv får du adgang til TDC Net's mobilnet, som er målt til Danmarks bedste 5G mobilnet med 99% 5G-dækning i hele landet.

Det er også værd at bemærke, at 4G-netværket nu er endnu hurtigere og mere stabilt efter den fuldendte opgradering til 5G.

4. Brug dine 5G-devices fra dag 1

Alle de 5G-mobiltelefoner vi leverer hos TDC Erhverv er testet på forhånd på TDC Net's 5G-net og fungerer fra dag ét. Og det er uanset, om du vælger en mobil fra Samsung, Sony, Motorola, Nokia eller en model fra Apple.

Du kan også købe et mobilt bredbåndsabonnement med 5G og 5G router, så du kan få en hurtig forbindelse med i sommehuset eller det lille kontor.

5. Du får en partner, der er helt fremme i forhold til udviklingen

Med TDC Erhverv får du en partner, der løbende vil tilbyde nye 5G services som fx. Fixed Wireless Access (FWA); en fast trådløs højhastighedsforbindelse, der kan erstatte bredbånd gennem nedgravede telefonkabler.

Vi har en ambition om altid at understøtte de løsninger, vores kunder har og får behov for inden for 5G. Allerede nu samarbejder vi med flere kunder på case-niveau for på denne måde at blive klogere på, hvordan danske virksomheder kan udnytte 5G-teknologien. For eksempel inden for IoT.