Mobilnet Mobilnet

NYHED

Danmarks bedste mobilnet for 7. år i træk

Bedste 5G-mobildækning med 99,3% i Danmark
25% hurtigere download end på andre mobilnet
32% hurtigere upload end på andre mobilnet

Bedst ifølge Teknologisk Institut

TDC NET's mobilnetværk er blevet testet af Teknologisk Institut – og for 7. år i træk er det målt til at være Danmarks bedste og hurtigste mobilnetværk.

Læs rapport (DK) Læs rapport (UK)

Tjek din dækning her

Hvad er 5G og Danmarks bedste mobilnet?

Når du er på Danmarks bedste netværk, kan du udveksle store datafiler med dine kunder og kolleger uden problemer – både med 4G og 5G.

Det tager nemlig kun henholdsvis 5.1 sekunder at downloade og 6.2 sekunder at uploade 10 megabyte data på TDC NET’s mobilnet. Samtidig er TDC NET’s mobilnet på landsplan både hurtigere og mere fejlfrit, når det kommer til download og upload af data end andre udbydere.

Desuden har TDC NET – som den eneste udbyder – et landsdækkende og fuldt udbygget 5G-netværk med hele 99,3 procent dækning. Og alle mobilsamtaler er stort set fejlfri.

Få mere viden om 5G

Fart på

Hent store filer lynhurtigt og hold online videomøder. Glem alt om spildtid med 5G, hvor datahastighederne er op til 100 gange hurtigere end på 4G-netværket.

IoT

Få større kapacitet med 5G-netværket. Med 5G kan du koble endnu mere udstyr på via internetforbindelsen og få fuldt udbytte af IoT – Internet of Things.

Passer dit abonnement til dit behov?

Du kan skræddersy dit abonnement hos TDC Erhverv meget præcist til dine ønsker og behov, så du udnytter Danmarks bedste mobilnetværk på dine egne betingelser.

Mobilpakker

Masser af indhold til en travl og produktiv hverdag.

Læs mere

TDC Erhverv One+

Én løsning til hele virksomheden og for alle medarbejdere.

Læs mere

Mobilt bredbånd

Forbundet og tilgængelig med høj kapacitet og hastighed.

Læs mere