At se morgendagen i et klart lys er afgørende for en forretning. Hvor går vi hen? Hvem møder os? Hvem tager os i hånden? Det er i morgen, mulighederne findes. Lad os finde dem sammen.​

Ved at holde hånden under jeres drift og tilbyde bedre digitale samarbejdsmuligheder – og it-sikkerhed – giver vi jer mere overskud til at få øje på morgendagens muligheder. I får friheden til at se fremad. Ligesom vi vender blikket fremad i TDC Erhverv for at løfte jer endnu bedre og sikkert ind i fremtiden med teknologi og innovation. Det er derfor, vi ser fremad sammen.​

I dette inspirationsunivers fortæller, forklarer og inspirerer vi jer til, hvordan I kan udvikle jeres forretning, så den er rustet til i morgen. Sammen ser vi fremad.


Danske virksomheder føler sig klædt på til fremtiden. Men er de nu også det

Er danske virksomheder klar til morgendagen? Netop det, har vi i samarbejde med det globale analyseinstitut Ipsos undersøgt. Resultatet peger på, at danske virksomheder føler sig godt rustet. Men har vi for meget optimisme? Undersøgelsen indikerer nemlig samtidig, at optimismen overstiger realiteterne. For 8 ud af 10 virksomheder rapporterer også, at de har svært ved at følge med den digitale udvikling.

Få tilsendt rapport

Billedet viser et blad, hvor der står: Er jeres virksomhed klar til i morgen? - Cyber Security

Er jeres IT-sikkerhed klar til i morgen?

Mød morgendagens muligheder

Kom sikkert ind i fremtiden

TDC Erhverv fokuserer skarpt på it-sikkerheden for de danske virksomheder og skaber tillid til brugen af værdiskabende digitale løsninger til gavn for alle. Altid med teknologisk fremsyn, så I allerede i dag er klar til morgendagens krav til it-sikkerhed. ​

Læs mere

Kom i gear til den moderne arbejdsplads

TDC Erhverv har øje for virksomhedens behov for at være den arbejdsplads, den vil være. Så kan vi sammen skabe de digitale rammer, der giver den frihed, fleksibilitet og produktivitet, I ønsker. De rammer, der øger arbejdsglæden. Og de rammer, der ses på bundlinjen.​

Læs mere

Kom på forkant med fremtiden

TDC Erhverv leverer hurtigt, stabilt og sikkert internet – og Danmarks bedste 5G mobilnetværk, der møder jeres virksomheds unikke behov og ønsker. Gode forbindelser er med til at drive forretningen fremad og vores fremsyn sikrer, at vi konstant kan tilbyde løsninger, der er på forkant – og som er de bedste for de danske virksomheder.

Læs mere

TDC Erhverv holder styr på it-sikkerheden, løfter det digitale samarbejde og styrker forbindelsen for jeres virksomhed. Altid med fremsyn på morgendagens krav og nye forretningsmuligheder. Lad dig inspirere af vores nye e-bog der giver indsigter i fremtidens retailmarked og bliv klogere på, hvad der er sket i netværket i Q3 i vores nye Sikkerhedsrapport.

E-BOG

Hent vores helt nye e-bog ”Retail og digitalisering nu og i fremtiden”

Få blandt andet tre bud på, hvordan man vinder morgendagens retailmarked med indsigter fra fremtidsforsker Liselotte Lyngsø og hør fra en virksomhed, som i dén grad har høstet frugterne af et øget fokus på it og digitalisering.


Hent E-bogen her

SIKKERHEDSRAPPORT

Hele rekordåret 2023 i tal og trusler

Få et indblik i 2023 set ud fra TDC Erhverv InternetFilter, der i løbet af året afviste over 10 mio. ondsindede forespørgsler. Kom på fornavn med de nyeste trusselstyper og få indsigt i NIS2, som snart banker på døren.
Hent rapporten nu

Skal vi hjælpe jeres virksomhed fremad? 

Hvis I vil høre mere om det, vi kan gøre for jer, sidder vi klar med hjælp og rådgivnig.  

Udfyld formularen eller ring til os her.

  • Rådgivning og inspiration

  • Kom godt i gang

  • Selvbetjening

  • Personlig Service

  • Support og Fejlretning

  • Ekspertteams