Løsninger tilpasset jeres behov

Det er en jungle at vælge it, abonnementer og services. Brug vores rådgivere til at finde de løsninger, der opfylder jeres behov nu og er klar til at vokse sammen med jer.

Over 50.000 SMV’er har valgt

Små og store, alle brancher, over hele landet. Det er ikke tilfældigt, at TDC Erhverv er virksomhedernes foretrukne partner.

Personlig rådgivning og support

Vi taler support i et sprog, der er til at forstå. Hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-20. Hos TDC Erhverv får I et fast rådgiverteam og er aldrig alene om udfordringerne.

Sikkerhed frem for alt

Få sikkerhed for maksimal oppetid og hurtig fejlretning. Arbejd trygt bag en firewall, og overlad det til os at opdatere jeres løsninger, så de følger med kravene og tiden.

Socialt ansvar

Vi har samarbejdet med BørneTelefonen i over 30 år

Bidrag til at sikre et trygt digitalt Danmark for alle.

Klima

Vi bliver klimaneutrale i 2028

Bæredygtige løsninger og høje ambitioner om 100% CO2 neutralitet i 2028

Vores måde at drive forretning på

Certificeret miljøledelse ISO 14001

Vi driver vores virksomhed på en måde, der fremmer bæredygtighed og bidrager positivt til samfundet.

Hvad siger vores kunder?

Bone's ville ikke tabe kundekald på trods af travlhed

Den danske restaurantkæde Bone’s er en kæde i vækst. Med 24 restauranter i hele landet og en stor medarbejderstab, der løbende arbejder på forskellige locations, var der behov for en fleksibel telefoniløsning, der kunne imødekomme op- og nedskaleringer, forskellige gæstetryk og omstilling af kald.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med de bedste producenter på markedet, og vi sørger for altid at have de stærkeste kompetencer og de højeste certificeringer, så vi altid kan tilbyde dig den ypperste ekspertise inden for vores produktområder: Digital Infrastructure, Cybersecurity, Collaboration og Customer Experience.

Se vores events

Få fuld udbytte af jeres løsninger og bliv inspireret inden for nye områder – deltag i vores events og kurser.

Vilkår for TDC Erhvervs tjenester og produkter

Vilkårene er en juridisk beskrivelse af de betingelser, der gælder for aftaler om levering af drift af TDC Erhvervs tjenester (abonnementsaftaler).