Små og mellemstore virksomheder skaber 95% af væksten i Danmark

Over 50.000 af dem stoler på løsninger fra TDC Erhverv til internet, telefoni og omstilling. Her kan du møde nogle af dem.


First Stop Vordingborg

Dækcenteret First Stop Vordingborg er eksperter, når det kommer til fælge og dæk. Her finder du et stort udvalg af dækmærker i alle størrelser og til en god pris. Med et stort kundekartotek, et online bookingsystem og en travl hverdag, er det essentielt med en it-sikkerhedsløsning, der er nem at bruge, og samtidig giver den beskyttelse, som de har brug for.

Med Smart Security fra TDC Erhverv får de en avanceret firewall, der altid er opdateret og beskytter mod de nyeste trusler. På den måde er deres data altid beskyttet, uden at de behøver at tænke mere over det.

Kundens løsning:

Tryde Andrés

Tryde Andrés er en familieejet tøjbutik med tre butikker på Fyn. I løbet af de seneste par år er de vokset med både webshop og kundeapp, hvor kunderne kan se deres senest køb, størrelser samt mange andre bonusfordele, og det betyder også mere og mere data.

”Jeg står selv for vores it. Jeg er autodidakt, men jeg tager mig af de ting, som jeg kan finde ud af”, fortæller Mogens Andrés, og forsætter: ”TDC Erhvervs Smart Security lød meget interessant, idet specialister fra TDC Erhverv står for at opdatere og vedligeholde firewallen”. På den måde kan Tryde Andrés fokusere 100 % på kernen i deres forretning, nemlig at servicere og betjene kunderne i butikkerne.

Kundens løsning:

Stenberg Transport A/S

18 ansatte

Stenberg Transport løser mange forskellige typer opgaver – alt fra kran- og graveopgaver til containerkørsel, levering af materialer og jordkørsel. I en travl hverdag med omskiftelige opgaver er det mobile kontor uundværligt.

”Med Mobilt Bredbånd fra TDC Erhverv kan vi hurtigt og nemt komme på nettet og i kontakt med vores kollegaer – også på byggepladsen. Og med 5G hastighed i hele landet, har vi altid et hurtigt og stabilt internet, uanset hvor vi befinder os”, siger projektleder Thor Stenberg.

Kundens løsninger:
Mobilt Bredbånd

Lomax, Frederikssund

200 ansatte

Med salg af alt fra kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr til husholdningsartikler - og over 600.000 ordrer årligt, er der ikke plads til en ustabil internetforbindelse hos Lomax.

"Vi har stor fokus på at sikre en så god kundeoplevelse som mulig. Og med en fiberforbindelse fra TDC Erhverv er vi ikke kun sikret et hurtigt og sikkert internet - men vi har også en backup forbindelse, som kan tage over i forbindelse med eksempelvis nedetid på vores primære forbindelse, siger Kenneth Borup CEO hos Lomax. 

Kundens løsning:

Fiber


Nordpil arkitekter

Nordpil Arkitekter er en tegnestue, der hjælper med renovering, ombyg, tilbyg, nybyg og byggerådgivning.

Med store digitale projekter med forskellige leverandører er data blevet en essentiel del af hverdagen. ”Hvis vi pludselig ikke har adgang til vores data, ville det kunne betyde store økonomiske tab. Derfor var det helt naturligt at vælge en it-sikkerhedsløsning, så vi altid er beskyttet”, fortæller partner, Bashar Nasouri. Med Smart Security fra TDC Erhverv får Nordpil Arkitekter en avanceret firewall, der altid er opdateret mod nyeste trusler – uden de selv behøver at være eksperter.

Kundens løsning:

HauCon A/S

HauCon A/S er en af Nordens største distributører af specialprodukter og tekniske løsninger til entreprenørbranchen og elementfabrikker. Med afdelinger i både Danmark, Norge Sverige og Finland, samt et stort kundekartotek fylder data meget. ”Et it-angreb vil potentielt kunne låse hele vores virksomhed”, fortæller COO, Sebastian Haugaard. Sammen med deres eksterne it-rådgiver, Erik Dhiin, har HauCon valgt it-sikkerhedsløsningen Smart Security fra TDC Erhverv.

”Smart Security scanner al indgående trafik og stopper potentielle farer, inden det når frem til brugerens computer”, fortæller Erik Dhiin og forsætter: ”Smart Security er et godt valgt til HauCon, fordi TDC Erhverv løbende opdaterer og vedligeholder firewallen, så de ikke behøver bekymre sig om dette i hverdagen”.

Kundens løsning:

Tømrermester Troels Hansen A/S 

83 ansatte.

”Vi har mange store hoved- og tømrerentrepriser, hvor det er essentielt med en god kommunikation mellem bygherre, rådgiver og andre faggrupper. Derfor har vi valgt One+ mobilabonnementer med professionel omstilling fra TDC Erhverv. Abonnementet har den fordel, at vi lynhurtigt kan se, når en kollega er ledig og derved nemt kan omstille telefonen. Det giver os mulighed for at yde en ekstra god service for vores kunder og samarbejdspartnere. Med et mobilabonnement fra TDC Erhverv er vi sikre på et lynhurtigt 5G i hele landet”, fortæller HR & Marketingansvarlig Monika Gade.

Kundens løsning:

Charlottehaven, København

50 ansatte.

Charlottehaven- en oase på Østerbro – hvor hotel, konferencecenter, fitnesscenter, café og selskabsfaciliteter er samlet under et og samme tag.

”En lynhurtig og driftsstabil fiberforbindelse er livsnerven i en virksomhed som vores, hvor krav om tilgængelighed og masser af service står øverst på dagsordenen”, siger marketingchef  Maria Gade.  Og med Fiber fra TDC Erhverv får vi en fiberforbindelse med indbygget sikkerhed og en backup-forbindelse, der tager over, hvis uheldet skulle være ude”.

Kundens løsninger:

One+FiberTelefoni


Givskud Zoo Zootopia S/I

36 ansatte.

Givskud Zoo – Zootopia driver en moderne zoologisk have, og med One+ fra TDC Erhverv har de også indrettet deres organisation, så den kan leve op til nutidens krav om skalerbarhed, god service og lave driftsomkostninger.

"Vi har valgt TDC Erhverv, fordi vi har brug for fleksibel og pålidelig telefoni. Når vi har travlt, skal kunderne betjenes, og så er der ikke tid til at bøvle med teknikken," siger Økonomi- & HR-chef, Henrik Kusk Jeppesen.

Kundens løsninger:

Gamst Blomster, Roskilde

8 ansatte.

Vi har dejlig travlt med at trylle med blomster og planter til vores søde kunder.
Noget af det vigtigste for os er vareindkøb og ordrebestillinger på computeren. Derfor er det vigtigt for os, at vores internetforbindelse bare fungerer - og her kan vi stole på TDC Erhverv" fastslår Mia Zacho.

Gamst Blomster er en del af en kæde med rødder helt tilbage til 1903. I dag henter Gamst Blomster deres varer hjem fra ind- og udland, og de har også en blomstrende webhandel. Nedetid koster penge, og derfor har de valgt en sikker leverandør.

Kundens løsninger:

Tine Balle Hair Studio, Odense

4 ansatte.

Et moderne hårstudio skal have fingeren på pulsen, give kunderne ny inspiration og have en velsmurt servicemaskine til tidsbestillinger og kundeforespørgsler. Hos Tine Balle Hair Studio i Odense har de valgt både internet og telefoni fra TDC Erhverv, så der kun er ét sted at henvende sig.

Tine Balle forklarer: "Vi skal være sikret hurtig hjælp, hvis uheldet er ude, ellers mister vi kunder."

Kundens løsninger:

Internet Telefoni


Schrøder Cykler, Hellerup.

5-9 ansatte.

"Her sælger og servicerer vi cykler og har gjort det i over 100 år. Vi er eksperter i den nyeste cykelteknologi, avancerede racercykler og elcykler, men it og telefoni overlader vi altså til nogle andre, så længe der er kunder i butikken, der skal betjenes," siger Niels Christiansen, indehaver af Schrøder Cykler. Her udvikler de forretningen og får hjulene til at snurre med telefoni, internet og mobilt bredbånd fra TDC Erhverv.

Kundens løsninger:

Telefoni Mobil Mobilt Bredbånd

Vi hjælper 50.000 små og mellemstore virksomheder


Bluebay Marine, Silkeborg

13 ansatte.

Bluebay Marine blev grundlagt 2004 og har succes med formidling af nye og brugte sportsbåde. Der bliver solgt omkring 200 om året, og det er store summer, der skifter hænder, når en drømmebåd skal i havn.

"Det handler om tillid, og om at vi skal fremstå professionelle og tillidsvækkende. Det bidrager vores One+ fra TDC Erhverv, og så har vi også hjemmearbejdspladser, så vi er fleksible," oplyser indehaver og direktør, Dan L. Christiansen.

Kundens løsninger:

One+ Hjemmearbejdsplads


Orangeriet

10-19 ansatte.

Man kan næsten ikke forestille sig smukkere omgivelser: Orangeriet ligger i Kongens Have i hjertet af København og med udsigt til Rosenborg Slot. Her serveres udsøgt mad – fra morgen til aften og til selskaber og bryllupper. 

"En hurtig og driftsstabil internetopkobling er livsnerven i moderne virksomheder som vores, med inde- og udendørsbestilling via tablets," siger restauratør Marie Kure. 

"Med TDC Erhverv er servicen høj og internethastigheden ligeså.

Kundens løsninger:

White Sport, København

"Der går hurtigt sport i den hos os – i mere end én forstand," siger Cecilie Melsted. "Vi løber stærkt for vores kunder, og vi kæmper for ordrerne, men det kræver, at vores egne systemer fungerer smidigt og problemfrit, og det gør det med TDC Erhverv." White Sport, som mange nok kender for deres butik på Østerbrogade, stoler på TDC Erhverv som fast spiller på holdet og leverandør af internet og en One+ løsning.

Kundens løsninger:

One+ Internet


AJ Sikring & Teknik ApS, Roskilde

"Vi ved lidt om sikkerhed hos AJ Sikring & Teknik, og vi går aldrig på kompromis, når det gælder sikkerheden i vores løsninger," fortæller Søren Meisler, salgschef fra AJ Sikring, hvor de er eksperter i alarmer, overvågning og lignende installationer. "Derfor er det også afgørende for os at have sikre leverandører af telefoni." AJ Sikring & Teknik har valgt TDC Erhverv One+ med 50 GB til at holde forbindelsen til kunder og kolleger.

Kundens løsninger:

One+


Passendo, København

Selv om Passendo kun har seks år på bagen, er det allerede en digital succeshistorie. Virksomhedens unikke løsninger til markedsføring og branding via e-mails er vokset ud over alle grænser og med medarbejdere i flere lande, kræver det en driftssikker og lynhurtig opkobling. "Vi har valgt fiber fra TDC Erhverv, fordi det opfylder vores krav om oppetid, hastighed og support," oplyser CCO, Anders Rantzau Rasmussen.

Kundens løsninger:

Fiber


Democratic Eyewear, Lyngby

Democratic Eyewear går – som navnet antyder – nye veje i optikerbranchen. De tilbyder en meget transparent proces med fair priser og en stor kollektion i eget design. De har valgt fiber og mobil fra TDC Erhverv, fordi den driftssikkerhed, kundeservice og kvalitet, de opnår her, matcher deres egne kvalitetskrav.

CPO, Stig Engelbreth Hansen forklarer: "Maksimal oppetid og god support er med til at styrke vores tilbud over for kunderne."

Kundens løsninger:

Fiber Mobil

Skal vi hjælpe jeres virksomhed fremad? 

Hvis I vil høre mere om det, vi kan gøre for jer, sidder vi klar med hjælp og rådgivnig.  

Udfyld formularen eller ring til os her.

  • Rådgivning og inspiration

  • Kom godt i gang

  • Selvbetjening

  • Personlig Service

  • Support og Fejlretning

  • Ekspertteams