Varsling af planlagt arbejde

Se hvordan du I Selvbetjening under Notifikationsprofil, kan du tilmelde dig ’Varsling af planlagt arbejde’.

Varsling af Planlagt arbejde sker via en mail eller sms, som bliver sendt 10 arbejdsdage før udførelse. Du kan selv udvælge de kredsløb, som du ønsker at modtage varslinger på. Fx kan du fravælge varslinger på kredsløb til hjemmearbejdsplads, men i stedet tilvælge varslinger på kredsløb til virksomheden.

Alle varslinger indeholder information om, hvor lang tid det planlagte arbejde vil give forstyrrelser. Der vil være en kort beskrivelse af, hvad arbejdet består i. Hvis der er behov for mere detaljeret information om arbejdet, vil der i selve e-mailen være et link til en side i Selvbetjening, hvor der ligger en mere detaljeret beskrivelse.

I menuen i Selvbetjening finder du to nye punkter, Varsling og Notifikationsprofil, som vedrører Varsling af planlagt arbejde.

Klik på Notifikationsprofil og vælg mellem:

Profil

Under ’Profil’ kan du vælge sprog, tidszone samt, hvis der er forskel på almindeligt planlagt arbejde (10 arbejdsdage før) eller hastevarslinger (mindre end 2 arbejdsdage før). Du kan indsætte e-mailadresser/mobilnumre, som du ønsker, der skal have tilsendt Varslinger af planlagt arbejde i nettet generelt. Ønsker du senere at ændre noget, så sker det her på siden. Varsling på kredsløb Ved at klikke på ’Varsling på kredsløb’, får du en liste over alle kredsløb under det valgte kis-nummer. Her kan du udvælge de kredsløb, som du gerne vil have varslinger på samt indsætte én eller flere mailadresser eller mobilnumre pr. kredsløb. Hvis du ønsker at ændre mailadresser eller mobilnumre, så er det også her, at du skal gøre dette. Du kan fx søge på både kredsløbsnumre og mailadresser.

Gruppe

Under ’Gruppe’ kan du lave forskellige grupper, hvor du vælger at lægge de kredsløb, som du anvender til fx samme formål. Det er nok mest relevant for dig, som har rigtig mange kredsløb hos os. Grupperne hjælper dig med at få et overblik over, hvornår disse har været og vil blive påvirket af planlagt arbejde.

Import/Eksport af kredsløb

Til dig som har mange kredsløb, har vi lavet Import/Eksport af kredsløb, hvor du kan få en liste i Excel med alle kredsløb. Det vil være nemmere at påføre mails/mobilnumre i Excel og derefter lægge listen ind i Selvbetjening

Klik på Varsling i menuen:

På denne side kan du se, hvilket planlagt arbejde, der har været udført, og som er planlagt i fremtiden. Du kan søge på perioder, kredsløbsnumre eller ID-numre for det planlagte arbejde. ID-numre for planlagt arbejde fremgår af mail/sms. Det er muligt at se status på alt planlagt arbejde, om de er i gang, udført eller aflyst.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: