Vil du benytte dit eget udstyr? (Bridgemode)

Senest opdateret: 25. Apr 2024


Hvis du vil benytte egen router eller firewall, kan routeren indstilles til bridgemode.
Bridgemode betyder at routeren fra TDC Erhverv, vil fungere som en mellemstation, som udelukkende sender signaler videre til næste enhed.
Opsæt din router til bridgemode

 1. Log ind i din router fra TDC Erhverv
  Skriv 192.168.1.1. i adressefeltet i din browser og tryk Enter.

  Billede med IP-adresse

 2. Skriv admin i feltet Brugernavn, dit Admin password i feltet Adgangskode og tryk på login. Dit Admin password står på din router.

  Billede med login

 3. Nu er du logget ind og skal trykke på Broadband and Internet øverst forsiden.

 4. Tryk herefter på Bridgemode og aktivér funktionen.

  Billedet viser hvordan du aktivere bridgemode i din router fra tdc erhverv

  Du vil se en infoboks, som informerer om, at wi-fi, firewall og kablet signal til tv og telefoni vil blive deaktiveret i routeren. Hvis du ønsker at benytte en af disse tjenester i routeren fra TDC Erhverv, anbefaler vi ikke at aktivere bridgemode.

  Info boks til bridgemode
Ofte stillede spørgsmål

Har du en: standard Homebox 4 (HGW4) eller KAON 3420 (HGW5) skal du kable dit eget udstyr via den gule port 4. De resterende 3 gule porte, vil ikke være aktive.

Har du en af vores nyeste routere: Business Router (BGW2) eller WiFi Router D6 (HGW6), kan alle gule porte bruges til bridgemode.

Har du ikke telefoni via internettet, tv, MPLS, eller en alarm fra TDC erhverv, vil vi som udgangspunkt sende dig et modem, som vil fungere som en bro, mellem signalet udefra og dit udstyr. 
Du vil modtage et returlabel, så du kan sende din router fra os retur, når du har modtaget dit nye modem. 

Hvis du vil bestille bridgemode og du har mulighed for at benytte dit eget udstyr, kan du kontakte kundeservice via et opkald eller skrive til os.  
Ændringen koster ikke noget, andet end forsendelsen, hvis du skal have et nyt modem. 

Kontakt os her

En routerprofil er relevant for dig, hvis du bruger din internetforbindelse til andet end almindelig internetadgang, fx har en opsætning med eget udstyr, telefoni, MPLS el.lign. 

Routerprofiler sørger for, at du kan have det hele kørende samtidig.
Det vil sige at man kan have internet samtidig med, at man fx har telefoni via internettet, eller en alarm fra TDC Erhverv. 

Har du aktiveret bridgemode i routerens interface, kan du deaktivere det igen ved at nulstille routeren. Du finder en Reset knap på bagsiden eller siden af selve routeren.

Har du fået bridgemode aktiveret ved at kontakte os, skal vi med stor sandsynlighed deaktivere det for dig igen via. vores systemer. Kontakt os her.

Kontakt

Vi er her for at hjælpe

Derfor er du også mere end velkommen til at ringe eller skrive direkte til os,
så vil vi hjælpe dig godt på vej.

Kontakt os