Installation af internet med tekniker

Senest opdateret: 18. Jun 2024


Ønsker du at få besøg af en installationstekniker, der installerer dit internet for dig, kan du læse mere på siden her.Godt I Gang-installation

Med en Godt I Gang-installation tilslutter teknikeren internetudstyret og sikrer, at forbindelsen virker efter installationen. Derudover opsætter teknikeren trådløs forbindelse mellem din TDC Erhverv router/modem og én af dine computere og tester, at der er adgang til internettet.Du skal have følgende klar, når teknikeren kommer

  • Der skal være en myndig person på adressen. Det kan være nødvendigt at bore huller i væggen og der skal i så fald være en på adressen, der kan godkende dette.

  • Der kan ikke efterlades en nøgle til teknikeren.
Hvornår kommer installationsteknikeren?

Du kan se i ordrebekræftelsen, hvilken dato installationsteknikeren har planlagt at komme og udføre installationen. Passer datoen dig ikke, kan du kontakte os for at aftale en ny dato. 

Vi kan ikke fortælle dig præcis, tidspunktet på dagen, teknikeren kommer. Det er svært at forudse, hvordan en teknikers arbejdsdag ser ud, og hvor lang tid de forskellige arbejdsopgaver tager. Der kan fx opstå akutte problemer, som fejl på et hospitals telefonlinjer, så teknikeren ikke kan køre direkte videre til næste installationsopgave. For ikke at love noget, vi ikke kan holde, har vi valgt ikke at give præcise tidspunkter for, hvornår på dagen installationsteknikeren kommer, men tidsintervaller i stedet.

For at gøre din dag lettere, ringer teknikeren til dig 30 minutter før han kommer. Tager du ikke telefonen, kører teknikeren til den aftalte adresse og banker på døren. Er der ikke nogen på adressen som aftalt, lægger teknikeren en regning for forgæves teknikerbesøg. Teknikeren kører så videre til næste opgave. 
Hvis du har bestilt internet med Godt I Gang, inkluderer installationen op til 15 meter kabel, som skal kunne fastgøres som sømbart underlag. Eventuelle gennemboringer af lette konstruktioner på én etage er inkluderet. Du skal sørge for, at teknikeren har uhindret adgang til det sted, udstyret skal installeres. Internet med en trådløs router, inkluderer installationen trådløs opsætning på én pc/tablet eller lignende. Kabling udover de 15 meter er ikke inkluderet som standard, men kan laves efter aftale. Dette udføres mod betaling.

Ved en Gør Det Selv-installation sender vi det nødvendige udstyr med posten nogle dage før den aftalte installationsdag. Du behøver ikke være hjemme på dagen. Vi informerer dig via sms, når dit produkt er klar til brug.

Kontakt

Vi er her for at hjælpe

Derfor er du også mere end velkommen til at ringe eller skrive direkte til os,
så vil vi hjælpe dig godt på vej.

Kontakt os

Figur af mand og kvinde med høretelefoner - Kontakt os