Samsung Galaxy S24 Ultra og S24 og S24+

Alle taler om AI. Vi gør noget ved det

Nu revolutionerer vi virkelig dit arbejde. Samsung Galaxy S24 er udstyret med en ny generativ kunstig intelligens, som kan alt fra at oversætte dine telefonsamtaler til et andet sprog og omdanne dine noter til korrekt forretningssprog til uden videre at redigere billeder og film på prof-niveau.  

Takket være opgraderinger til en ny, mere intuitiv S Pen, ultrakraftig processor, batteri med strøm til lang tids brug, en mere lysstærk skærm og markedets bedste kamera er den en utrolig effektiv makker for dig.  

Desuden er den beskyttet med et af verdens bedste sikkerhedssystemer til mobile enheder.

Highlights fra Galaxy S24 Ultra og S24 og S24+
 • Indgår i Enterprise Edition, som effektiviserer og forenkler virksomhedens mobilhåndtering 

 • Generativ AI oversætter det, du siger, mens du siger det, og optimerer tekst og billeder i realtid 

 • Den opgraderede Snapdragon 8 Gen 3-processor i Galaxy S24 Ultra og opgraderede Exynos 2400-processor i Galaxy S24 og S24+ i har kræfter nok til intensiv produktion  

 • Mere lysstærk skærm 

 • Letter arbejdet i dagslys  

 • Det større batteri holder dig kørende på lange arbejdsdage  

 • Markedets bedste kamera med bedre AI-understøttelse til at maksimere fotos og levende billeder  

 • Samsung Knox beskytter din enhed indefra og ud – og giver adgang til regelmæssige sikkerhedsopdateringer 

Galaxy S24 serien kan købes fra 30. januar

Du kan se specifikationer og blive skrevet op her:

Shop her

Galaxy XCover7

Up your business game

Pålidelighed er ofte en af de vigtigste egenskaber på jobbet. Det er derfor at den nye Samsung Galaxy XCover7 findes – en mobil, der er lige så brugervenlig, som den er robust. 

 • En del af Enterprise Edition – forenkler og effektiviserer virksomheders håndtering af enheder  

 • Gennemprøvet robust konstruktion, der er IP68-klassificeret  

 • Smart, udskifteligt batteri med stor kapacitet  

 • Arbejd nemt med apps, der åbner hurtigt, og berøringsfølsom skærm 

 • Hurtig og pålidelig takket være kompatibilitet med 5G- og Wi-Fi 6E-netværk  

 • Knox Vault holder effektivt dine data private 

Flere fordele med Samsung Enterprise Edition mobiler

Alle de Samsung mobiltelefoner, som TDC Erhverv forhandler, indgår i Samsung Enterprise Edition. Et koncept, som forenkler administration af virksomhedens enheder og gør det muligt at anvende dem endnu mere produktivt og effektivt.

Enheder

Enheder i Samsung Enterprise Edition er tilgængelige i mindst to år fra lanceringsdatoen. Det betyder, at I altid har adgang til de enheder, I har udvalgt, og kan bestille flere, hvis I har behov for det.

Opdatering

Månedlige eller kvartalsvise opdateringer inkluderet i fire til fem år.

Garanti

Alle enheder i Samsung Enterprise Edition fra 2023 og derefter har nu 3 års garanti mod tidligere 2 år.

Knox Suite

Med Enterprise Edition får du et års licens til Knox Suite, som kan hjælpe jer sikre, ibrugtage og administrere mobile enheder i hele deres livscyklus. Se mere nedenfor.

Skal vi hjælpe med håndtering af jeres mobile enheder?

Mobiler og tablets er uundværlige arbejdsværktøjer hos de fleste medarbejdere. Derfor giver det god mening at få hjælp til at sikre, at de forskellige opgaver løses enkelt og effektivt.  

Hos TDC Erhverv kan I få hjælp til alt fra indkøb, administration af udstyr, forsikring, service og support til håndtering af it-sikkerhed og ansvarlig håndtering af udtjente enheder.   

Vi har samlet de vigtigste opgaver i overskuelige pakker, I kan vælge efter behov og budget.

Få styr på jeres datasikkerhed og compliance med Samsung Knox eller TDC Erhverv MDM

Med afhængigheden af mobile enheder som arbejdsværktøj, stiger også behovet for at styrke it- og datasikkerhed på dette område.  

Med alle Samsungs Enterprise Edition modeller medfølger licenser til Samsung Knox, som er Samsungs egen Mobile Device Management (MDM) løsning.  

Knox Suiten rummer mange muligheder. I forhold til it- og datasikkerhed, kan I sikre, at jeres mobile enheder altid er under jeres it-afdelings kontrol.  

Det betyder, at I kan sikre, at jeres mobiler har de seneste styresystemer og sikkerhedsopdateringer. Samtidig kan I styrke jeres datasikkerhed fx ved at spærre mobiler, som er blevet væk – eller ved blokere brugen af potentielt usikre apps.   


TDC Erhverv kan stå for den fulde administration af jeres MDM løsning –enten via Samsung Knox eller TDC Erhverv MDM Basic eller TDC Erhverv MDM Premium.   

En mobil og bærbar computer med sikkerheds logo på - TDC Erhverv.


 

Indkøb, opsætning, forsikring og support

Indkøb

Vi kan hjælpe med både finansiering (fx leasing) og klargøring af jeres mobiler og tablets. Med en indkøbsportal kan jeres medarbejdere nemt og hurtigt købe de rette enheder til den aftalte pris. Det giver mindre administration og er nemmere, når der er brug for nyt udstyr. 

Central opsætning

Med central styring kan I udrulle flere enheder ad gangen og styre opsætningen af dem uden fysisk kontakt med selve enheden. Opsætningen aktiveres den første gang, den nye enhed bliver tændt. Nemt og enkelt. 

Forsikring

Med en All-Risk Forsikring er jeres mobiler og tablets forsikret ved skader – og garanteret hurtig og effektiv reparation. Samtidig får I overblik over jeres omkostninger, da I slipper for selvrisiko eller omkostninger til fragt til og fra service-værksted. 

Supportaftale

Vi hjælper jer med at få jeres telefoni-løsning til at fungere optimalt, for eksempel opsætning af jeres omstilling, velkomsthilsner, beskeder og ringegrupper. På den måde er i altid klar til at modtage kunde på en imødekommende og professionel måde.

Ta’ ansvar og få overblik med enkel, sikker og bæredygtig håndtering af jeres brugte it-udstyr

Mange virksomheder er bekymrede for den mængde e-affald, de producerer. Og i takt med, at mobile devices bruges til flere og flere arbejdsrelaterede opgaver, udgør de samtidig stigende sikkerhedsrisiko, fx når de kasseres eller på anden vis udskiftes. 

Med vores buyback-koncept kan I få styr på en stor del af jeres it-livscyklus og opnå konkrete fordele. Fra økonomiske besparelser og bæredygtighed til datasikkerhed.

Læs mere her

 • Med systematisk genbrug og recycling af mobiltelefoner, tablets og andet elektronik-udstyr, reduceres jeres miljøpåvirkning og behovet for at udvinde nye råmaterialer falder.
 • Når mobile devices håndteres via TDC Erhverv BuyBack, bliver de Blanco slettet med et sletningscertifikat i overensstemmelse med GDPR og datatilsynets krav.
Vi leverer Danmarks stærkeste telefoniløsninger 

Vi tilbyder en bred vifte af telefoniløsninger, der er tilpasset jeres specifikke behov. Vores ambition er at tilbyde markedsledende performance, stabilitet og sikkerhed.  

Danmarks bedste mobilnet med lynhurtigt 5G 

Som kunde hos TDC Erhverv kommer du på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET, der dækker 99 % af landet med 5G.  

Det betyder, at du oplever den hurtigste og mest fejlfrie dataforbindelse i Danmark og hurtigere up- og download end på andre mobilnet – uanset om du driver forretning på Møn eller Mors. 

Nettet er målt til det bedste i Danmark 8. år i træk af Teknologisk Institut. 

Læs mere her