Grundstenen i jeres kommunikation

Udviklingen indenfor telefoni har været med til at forandre verden og gør det stadig. Mobiltelefoni og mobilnetværk med 5G er fremtiden, men IP- og fastnettelefoni spiller stadig en rolle. Telefoni er motoren i den daglige drift og i den interne og eksterne kommunikation. Det er også en vigtig komponent i udviklingen af nye løsninger og services. Eksempelvis ønsket om at levere bedre brugeroplevelser eller styrke sammenhængen på tværs af platforme. Derudover har mange virksomheder fået øjnene op for, hvordan de kan spare ressourcer ved at effektivisere administrationen af deres telefoniløsninger. Ligesom de har opdaget værdien i, at medarbejderne kan vælge netop de enheder, de foretrækker at arbejde med.

Vi leverer Danmarks stærkeste telefoniløsninger

Vi tilbyder en bred vifte af teknologier og kompetencer, så I altid kan få en telefoniløsning, der er tilpasset jeres specifikke behov. Uanset om det er en integreret 360-graders løsning, eller om det er en enkeltstående løsning. Vores ambition er at tilbyde markedsledende performance, stabilitet og sikkerhed. Samtidig vil vi understøtte vores kunder med løsninger, der giver nye muligheder for både virksomheden og medarbejderne, og som letter den daglige administration.

Mobiltelefoni, 5G og mobilt bredbånd

IP, fastnettelefoni og SIP-trunk

IoT-connectivity

Devices & Device Lifecycle Management

Solution Management

Skal vi tage en snak?

Lad vores eksperter vurdere jeres behov og rådgive jer om jeres muligheder. Eller lad os udvikle og implementere en end-to-end telefoni- og mobilitetsløsning med fokus på høj effektivitet og nem administration.

Få mere inspiration

Hvordan ser fremtidens telefoniløsninger ud? Hvordan understøtter I bedst jeres medarbejderes mobilitet? Hvilke nye muligheder får I med 5G og IoT? Lad vores artikler, cases og webinarer give jer ny inspiration inden for forskellige grene af telefoni og enterprise mobility.

Sådan tester Falck droner, der kan redde liv

Kan man sende livsvigtig medicin, blodprøver og måske endda paramedicinere med droner over lange afstande og uden om bilkøer? Innovation er en del af Falcks DNA, og sammen med TDC Erhverv er Falck derfor i gang med at gøre visionen om livreddende assistance i luften til virkelighed ved hjælp af den nyeste teknologi.

Se videoen og læs mere her

Certificeringer

Vores mange års ekspertise og samarbejde med verdens førende teknologi-partnere bliver løbende certificeret og anerkendt