Få et Privat Netværk, der styrker forbindelsen, øger sikkerheden og giver mere fleksibilitet og frihed

Antallet af cyberangreb stiger i takt med medarbejdernes ønsker om frihed og fleksibilitet. TDC Erhverv Privat Netværk giver både it-sikkerhed, høj ydeevne og stabilitet – og leverer på ønsket om fleksibilitet. Den moderne arbejdsplads kræver en stærk og pålidelig digital infrastruktur til at håndtere data, enheder og applikationer – og til at drifte og vækste. Et Privat Netværk hjælper virksomheden med at se fremad, imødekommer skiftende behov og fjerner ulemperne ved offentlige netværk.

Hvordan virker et Privat Netværk?

Et privat netværk holder virksomhedens data adskilt fra andre kunders trafik og krypterer kommunikationen imellem enheder og fra enheder til virksomheds data.

Trafikken bliver holdt i et lukket net hos TDC Erhverv og ført gennem en separat, adgangsbeskyttet port sikkert ind i virksomhedens IP-netværk. Private netværk kan leveres ved hjælp af enten privat Wifi, privat LTE eller privat 5G-teknologi. Uanset hvilken løsning, der bedst opfylder jeres behov, kan vi levere den til jer.

Skal vi netværke?

Lad os sammen finde frem til jeres, unikke behov – og få en kvalificeret anbefaling på, hvad I har brug for. Tag en uforpligtende dialog med vores netværkseksperter om, hvordan vi kan hjælpe med at realisere jeres ambitioner.

Kontakt os her