Behov, krav og ønsker smelter sammen

Hurtige, stabile og sikre netværksforbindelser er en forudsætning for det tids- og grænseløse arbejde, vi alle har vænnet os til – og for at drive og udvikle en virksomhed. Det være sig interne netværk, Wi-Fi eller sikre forbindelser mellem lokationer og hjemmearbejdspladser. Moderne virksomheder har behov for en stærk og sikker digital infrastruktur til at håndtere brugere, enheder, store mængder data og applikationer på tværs af it-miljøet. Samtidig stiller teknologier som IoT helt nye krav til netværksdesignet. Og cyberkriminelles skiftende angrebsmetoder udfordrer de traditionelle sikkerhedsparadigmer. Et godt netværksdesign imødekommer organisationens omskiftelige behov og er på forkant med fremtidens udfordringer.

Vi binder jeres forretning sammen


Netværk er vores DNA. I mere end 100 år har vi i TDC Erhverv forbundet danske virksomheder og understøttet kritisk infrastruktur ved at levere lynhurtige og robuste internetløsninger. Via TDC Erhverv får I skræddersyede end-to-end netværksløsninger – i stigende grad leveret som managed netværksløsninger, hvor vi står for driften og dermed har ansvaret for, at jeres løsning kører optimalt. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige videokonference- og samarbejdsløsning, som matcher jeres behov.

Internet / Fiber

Netværk og Business Wi-Fi

SD-WAN / MPLS

Hjemmearbejdspladser / VPN

Managed Network / Network as a Service

Medarbejderløsninger (Bruttolønsordning)

Skal vi netværke?

Tag en uforpligtende dialog med vores netværkseksperter om, hvordan vi kan understøtte jeres ambitioner og sammensætte en løsning, som matcher jeres behov.

Få mere inspiration

Er internet bare internet? Hvilket potentiale er der i en ny netværksløsning? Hvordan kan I effektivisere jeres forretning med en managed network leverancemodel? Bliv inspireret af vores artikler, cases og webinarer inden for forskellige områder af netværksløsninger.

Stabil og hurtig fiber er fundamentet for en god forretning.

Spejder Sport er ikke længere forbeholdt spejdere. I dag er Spejder Sport en udstyrsbutik for alle eventyrlystne og friluftsglade danskere, og kæden har forretninger i hele landet.

Certificeringer

Vores mange års ekspertise og samarbejde med verdens førende teknologi-partnere bliver løbende certificeret og anerkendt