Ordninger, hvor I som virksomhed kan tilbyde jeres medarbejdere at vælge og finansiere forskelligt it-udstyr og andre goder via bruttolønnen, er på få år blevet meget populære. Både for virksomheden og medarbejderne.

Der er flere fordele ved at medarbejderne kan vælge deres egen mobiltelefon og betale via lønnen før skatten bliver trukket. Dels sparer de mange penge, dels får de præcis de arbejdsværktøjer, som de er mest komfortable med. Det er godt for både effektivitet og arbejdsglæde.

For jeres virksomhed er disse ordninger en enkel måde at tilbyde attraktive personalegoder på, og dermed et værktøj til at tiltrække og fastholde medarbejdere. Med en partner som TDC Erhverv, er det både omkostningsneutralt og enkelt for jer. Vi står nemlig for alt det praktiske, så den administrative opgave for virksomheden er minimal.

Herunder kan du læse mere om vores to koncepter, og hvordan vi kan hjælpe jer med at sammensætte og administrere en attraktiv pakke af personalegoder.

Mobil Select - Vælg din egen device

De færreste medarbejdere ønsker standard-telefoner, og op mod 7 af 10 medarbejdere vil gerne betale for at få præcis den telefon, de ønsker. Samtidig med, at det kan understøtte både produktivitet og jobtilfredshed, kan et choose-your-own-device-koncept spare virksomheden både penge og ressourcer til at indkøbe og håndtere devices. 

Sådan fungerer Mobil Select: 
 • Virksomheden giver et fast tilskud, og ønsker medarbejderen en dyrere mobil, finansieres differencen af medarbejderen via et månedligt bruttolønstræk.  

 • Medarbejderen går ind på TDC Erhvervs bestillingsportal og bestiller det udstyr, han eller hun ønsker.  

 • TDC Erhverv håndterer frikøbshåndtering eller udskiftning af telefonen i henhold til jeres politik på området.

Fordele for virksomheden

It-afdelingen slipper for at skulle håndtere indkøb, skader og reparationer – og slipper samtidig for at skulle håndtere udtjente mobiltelefoner.

Økonomi-afdelingen har overblik over økonomien og slipper for uforudsete udgifter. 

HR-afdelingen kan på en enkel måde tilbyde et attraktivtpersonalegode, som kan hjælpe med at tiltrækketalenter og fastholde de gode medarbejdere. 

Medarbejder Select - andre personalegoder 

Attraktive personalegoder bidrager til øget medarbejdertilfredshed, og med TDC Erhverv Select konceptet, er det nemmere end nogensinde før at sammensætte et attraktivt tilbud til jeres medarbejdere. Jeres medarbejdere kan via bruttolønnen spare op til 50% på det, de vælger. Og for jer er det omkostningsneutralt – samtidig med, at I slipper for administrativt bøvl. 

Det kan indgå i jeres tilbud til medarbejderne: 
 • Bredbånd (internet) til medarbejderens husstand 

 • Mobiltelefoni  

 • Mobiltelefoner, tablets og PC’ere samt tilbehør 

 • CitiFys Sundhedsbehandlinger 

 • DSB Erhvervskort m.v.

Medarbejder Select

Sådan fungerer Medarbejder Select:

Medarbejderne får stillet fx it-produkter til rådighed via en nedgang i sin bruttoløn.

Lønnedgangen skal vare i minimum 12 måneder, og beløbet skal være identisk hver måned

Efter 12 måneder får medarbejderen mulighed for at frikøbe det eksisterende udstyr, og for at vælge nye produkter.

Fordele for medarbejderne

 • Mulighed for at spare op til 50% afhængig af produkt 

 • Stort udvalg i mobiltelefoner, tablets og tilbehør 

 • All-risk forsikring, som dækker udefrakommende skader og indbrudstyveri 

 • Mulighed for at frikøbe udstyret til sig selv privat

Fordele for virksomheden

 • Mulighed for at sammensætte et attraktivt tilbud til jeres medarbejdere 

 • Høj medarbejdertilfredshed 

 • Omkostningsneutralt  

 • Enkel administration via all-inclusive koncept fra TDC Erhverv

“Vi er utrolig tilfredse med samarbejdet med TDC Erhverv om den bruttolønsordning, som vi har haft siden 2013. Det er vigtigt for os at have en partner med et produktsortiment, som er attraktivt for vores medarbejdere og så vi får succes med vores ordning. Vi får en god og kompetent support når vi har behov for det. Alt i alt kan vi i høj grad mærke, at TDC Erhverv har stor erfaring på området”

Klaus Iversen
IT Manager Toyota Material Handling Danmark A/S

Vil I høre mere?

Vil I høre mere om TDC Erhverv Select eller hvordan vi kan hjælpe jer til mere effektiv Device Lifecycle Management? Så kontakt Senior Manager for TDC Erhverv Medarbejderløsninger, Jacob Winther, på jwni@tdc.dk eller udfyld formularen og bliv ringet op.

TDC Erhverv Tools

Ved at outsource jeres Device Lifecycle Management kan I frigøre ressourcer, få overblik og tryghed i alle faser knyttet til håndtering af devices og udstyr i jeres organisation.

Læs mere her


Nogle af vores kunder