Vi har certificerede specialister i kontaktcenterløsninger fra de mest anerkendte leverandører


Puzzel Logo
Coginity Logo

Komplet cloudbaseret kontaktcenterløsning

Sammen med jer designer og implementerer vi en helhedsorienteret, cloudbaseret løsning, der gør jeres CX-vision til virkelighed. Giv jeres medarbejdere værktøjer, der sikrer et godt workflow, og som gør dem i stand til at løse kundehenvendelser bedre og mere effektivt.

Agent Assist

Implementering af AI på tværs af kontaktcenteret

Call-Management

Call-recording og dataanalyse

Chatbots og intelligent helpdesk
Den ultimative guide til AI i kontaktcenteret

AI i kontaktcenteret

Den ultimative guide til AI i kontaktcenteret

Sådan kommer du nemt i gang med 7 konkrete muligheder for kontaktcentre, der forbedrer kundeoplevelser, agentens produktivitet og giver forretningsværdi.

Download guiden

Start med problemet, ikke teknologien


Historisk set har mange virksomheder forsøgt at implementere AI-løsninger, uden først at lave den nødvendige foranalyse. Resultatet er ofte, at løsningerne ikke løser de reelle problemer, eller ikke udnytter AI’s fulde potentiale.

Hør vores specialister fortælle mere her

  • Billede af en mand (Jens Verner)
  • Billede af en mand på blå baggrund (André Tychsen)
  • Billede af en mand på mærkeblå baggrund (Jens Verner)

3 steps til et fremtidssikret kontaktcenter

Udvikling af CX-strategi og køreplan

Vores kontaktcenter specialister giver sparring på jeres CX-strategi og lægger en plan for hvordan I kommer derhen.

Valg af teknologi og design af kontaktcenterløsning

Baseret på jeres CX-strategi finder vi de bedste 2-3 platforme og vores anbefaling til den bedste løsning for jer.

Implementering, adoptering og organisatorisk forankring

Vi sørger for implementering af systemet, test, step-by-step udrulning og hjælp til organisatorisk forankring.

Skal vi tale kontaktcenterløsninger?

Lad vores eksperter hjælpe jer med at øge indsigten i jeres digitale kundeservice og hør mere om mulighederne for at få implementeret en fleksibel, fremtidssikret kontaktcenterløsning.

Kontakt os her

Viser tre mennesker som sidder ved computeren og benytter AI

ARTIKEL

AI løfter kontaktcentret til nye højder

Som virksomhed bør I lige nu overveje, hvordan I kan implementere AI i jeres kontaktcentre. For det gør mange af jeres konkurrenter allerede. Ifølge Oracle havde 8 ud af 10 virksomheder i 2023 allerede implementeret eller planer om at implementere AI som en kundeserviceløsning med højere effektivitet og forbedrede kundeoplevelser som det primære incitament bag.

Læs artikel

ARTIKEL

Fremtidens kontaktcenter og AI

Det moderne kontaktcenter bygger på AI og automatiserede features som chatbots, voicebots som alle er med til at optimere responstid og vil i højere grad forbedre kundeoplevelsen og simplificere arbejdsflow for kundeservicemedarbejdere, så de kan bruge tiden på kundeservice.
Læs artikel

FAQ:

Et kontaktcenter bruger en kombination af teknologi, processer og medarbejdere til at besvare henvendelser fra kunder og andre interessenter. Dette kan omfatte brugen af telefonsystemer, CRM-software, automatiserede svarsystemer og trænede agenter. 

Der er forskellige typer kontaktcentre, herunder indgående kontaktcentre, udgående kontaktcentre, tekniske supportcentre, kundeservicecentre, helpdesk, salgscentre og mere. De tjener forskellige formål afhængigt af organisationens behov.

Multikanalskundesupport refererer til evnen til at besvare kundehenvendelser via forskellige kommunikationskanaler såsom telefon, e-mail, chat, sociale medier og endda fysisk tilstedeværelse. 

Omnichannel kontaktcentre fokuserer på at skabe en sammenhængende og problemfri kundeoplevelse, uanset hvilken kanal kunderne bruger til at kontakte organisationen. Dette kan omfatte telefonopkald, e-mails, chatbeskeder, sociale medier, SMS og endda fysisk tilstedeværelse i butikker. I stedet for at behandle hver kanal separat, integrerer omnichannel kontaktcentre alle kanaler, så kundernes oplysninger og historik følger dem fra en kanal til en anden. Dette giver mulighed for en mere personlig og effektiv kommunikation.

Et IVR-system er et automatiseret telefonsystem, der guider kunder gennem valgmuligheder ved hjælp af stemmegenkendelse eller tastetryk for at lede dem til den rette afdeling eller information.

Et kontaktcenter kan forbedre kundeoplevelsen ved at levere hurtig, effektiv og personlig service, lytte til kundens behov, træne medarbejdere i kundeservicefærdigheder og bruge feedback til konstant forbedring.