MPLS

MPLS står for Multi Protocol Label Switching og er en teknologi, der kan overføre informationer inden for et netværk uden hensyn til overførselsmetoden. MPLS er en del af MultiBase- og ExtraBase-abonnementerne.

Et MPLS-netværk gør det muligt at binde din virksomheds internetløsning og telefoni sammen på tværs af lokationer. Din virksomhed kan for eksempel have 20 kontorer spredt ud over landet og med MPLS være i stand til at have sikker adgang til alle afdelingers ressourcer.

Har du hjemmearbejdsplads, kan du på samme måde få adgang til jeres virksomheds netværk hjemmefra. I så fald vil du typisk have ét stik i din router eller ét trådløst netværk, du kan bruge til almindelig internetadgang, og et andet der gør det muligt at komme på din virksomheds netværk.

Du vil ikke opleve stor forskel på at bruge din almindelige internetadgang og din MPLS-adgang, når du går på internettet. Forskellen er blot, at din ene forbindelse har direkte adgang til din virksomheds netværk.

Support til MPLS

Oplever du problemer med specifikke arbejdsfunktioner, som for eksempel adgang til dine arbejdsmails, kan der være problemer med jeres netværk. Kontakt derfor først din it-ansvarlige, hvis det er muligt. Oplever du generelle problemer med den trådløse internetforbindelse, kan du ofte selv løse problemet.

Løs problemer med den trådløse internetforbindelse

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: