Køb iPhone 8 med stereohøjtalere og Retina HD-skærm 

Vælg Apples iPhone 8 med 64 eller 256 GB hukommelse 


Specifikationer

4,7” Retina HD-skærm
3D Touch
IP67-klassificeret
12 megapixel kamera med op til 5 x digitalt zoom
4K-videooptagelse
7 megapixel frontkamera
Touch ID – indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen

iPhone 8 kommer i et smuk glasdesign, og med en størrelse på 138,4mm x 67,3mm x 7,3mm vejer den kun 148 gram. Den er desuden støv- og vandtæt med IP67-klassificering. 

Vælg mellem farverne space grey, sølv eller guld og en hukommelse på 64 eller 256 GB. 


Køb iPhone 8 her

iPhone 8 – dynamisk lyd og stærkt batteri

Apples iPhone 8 kommer med det helt nye iOS 11 operativsystem, stereohøjttalere med kraftig og dynamisk lyd, og et særligt stærkt litiumbatteri, som kan oplades trådløst. 

Med denne telefon får du et 12 megapixels kamera med 5 x digitalt zoom og 4K videooptagelse. Den indeholder også den nye A11 processor, en 4,7” Retina HD-skærm med 3D Touch og et 7 megapixels frontkamera. 

Køb iPhone 8 her

Lynhurtig og trådløs opladning 

Med en iPhone 8 får du op til 14 timers taletid, 13 timers videoafspilning og 12 timers internetforbrug. Det stærke litiumbatteri sikrer din telefon en længere levetid – og når det er bliver tid til opladning, kan du gå fra 0% til 50% på kun 30 minutter. 

En ekstra bonus med din nye iPhone 8 er den trådløse opladning. Du kan nemlig lade den op helt uden kabler og stik. Qi oplader-docken er din nye, bedste ven. Du lægger bare telefonen på docken, og så klarer den resten.

Retina HD-skærm med skarpere opløsning 

Vælger du en iPhone 8, får du et lækkert display, hvor dual-domain pixels gør det muligt for dig at se skærmbilledet fra forskellige vinkler. 

Desuden får du smukke farver på din skærm – uanset hvilke lysforhold du befinder dig i. Skærmen er nemlig en 4,7” Retina HD-skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels, 3D Touch og True Tone. 

Skarpe billeder med 12 megapixels og 5 x digitalt zoom

Kameraet i iPhone 8 har vidvinkelobjektiv optisk billedestabilisering og en 12 MP sensor. Selv på afstand kan du tage superskarpe billeder med 5 x digitalt zoom. Du kan også fange personer i bevægelse takket været kameraets intelligente billedsignalsprocessor. 

Du får altså et kamera med skarp autofokus og fantastiske farver, der virkelig skinner igennem.

Optag professionelle videoer i 4K-kvalitet

Find din indre filminstruktør frem med videoer i 4K-opløsning, som optager op til 60 billeder i sekundet. Med iPhone 8 har Apple revolutioneret måden, du optager videoer på. Den avancerede videostabilisering giver dig skarpe videoer med reducerede rystelser og andet støj – så det er bare at råbe ”Action!” og se, hvordan dine videoer udfolder sig. 

Mere effektiv iPhone 8 med A11 Bionic chip

Den nye A11 Bionic chip gør din iPhone 8 hurtigere og mere energieffektiv. Den er blandt andet drivkraften bag telefonens mange nyskabende features – og det går ikke ud over batteriets levetid.

Telefonens ydeevne er op til 25% hurtigere, og effektiviteten er op til 70% højere med den nye A11 Bionic chip sammenlignet med den tidligere A10-processor. 

Det mest holdbare glas i en smartphone – nogensinde 

Med iPhone 8 har Apple specialudviklet glasset med et 50% tykkere forstærkende lag. Desuden har telefonen også et stærkere aluminiumsbånd i samme kvalitet, som bruges i luftfartsindustrien – så du ved, at det holder. 

Det er også det nye glasdesign, som muliggør den trådløse opladning via Qi-opladningsdocken. 

iPhone 8 i vand- og støvafvisende design

Det danske regnvejr er ingen hindring for Apples iPhone 8. Den er nemlig præcisionsfremstillet med IP67-klassificering for at holde støv og vand ude. 

Du kan også vinke farvel til en fedtet skærm. Apple har nemlig tilført iPhone 8 en belægning, som er fedt- og fingertryksafvisende og gør det nemt at holde glasset rent. 

Byd velkommen til en ny verden med Augmented Reality 

Med Apples operativsystem iOS 11 bliver afstanden mellem dit digitale og dit virkelige liv kortere. A11 Bionic chippen, iOS 11 og kameraet arbejder sammen og skaber en verden af muligheder inden for Augmented Reality. 

Oplev hvordan virkelige verden bliver krydret med det bedste fra den virtuelle med Augmented Reality i din nye iPhone 8. Se en sportskamp og få grafiske informationer om spillerne direkte på din skærm. Spil dine yndlingsspil i det miljø, du befinder dig i, mens animerede figurer hopper rundt omkring dig. Se hvordan din kommende drømmesofa ser ud i din stue.

Alt sammen på iPhone 8 skærmen.