Køb Apple iPhone 8 med 64 GB eller 256 GB hukommelse

iPhone 8 – Apple’s nye generation af iPhones. 

Specifikationer
4,7” Retina HD-skærm
3D Touch
IP67-klassificeret
12 megapixel kamera med op til 5 x digitalt zoom
4K-videooptagelse
7 megapixel frontkamera
Touch ID – indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen

Køb iPhone 8 her

Kort om iPhone 8 – det får du:

Med Apples splinternye smartphone får du et 12 megapixels kamera med 5 x digitalt zoom og 4K videooptagelse, den helt nye A11 processor, en 4,7” Retina HD-skærm med 3D Touch samt et 7 megapixels frontkamera. 

Telefonen kommer tilmed med stereohøjttalere med kraftig og dynamisk lyd, det helt nye iOS 11 og et stærkt litiumbatteri med mulighed for trådløs opladning. 

Alt dette får du i et flot design af glas. Telefonen kommer i en størrelse på 138,4mm x 67,3mm x 7,3mm og vejer 148 gram. iPhone 8 er støv- og vandtæt med IP67-klassificering og du kan vælge mellem farverne space grey, sølv eller guld. 

Plads er der massere af på den nye iPhone-model. Du får mulighed for at vælge mellem 64 GB eller hele 256 GB hukommelse på den nye model. 

Længere nede kan du læse meget mere om alle de specifikationer du får med iPhone 8.

Køb iPhone 8 her

Litiumbatteri med trådløs opladning med Qi-dock

iPhone 8 kommer med et litiumbatteri, der på trods af denne smartphones banebrydende teknologi og lækre specifikationer, ikke mister modet. Batteriet holder faktisk lige så længe som på iPhone 7 og du får op til 14 timers taletid, 12 timers internetforbrug eller 13 timers videoafspilning. Desuden kan du oplade batteriet hurtigt – det tager ca. 30 minutter at oplade batteriet 50% op. 

Apple har desuden introduceret trådløs opladning til iPhone-universet på de nye modeller. Med en Qi oplader-dock, som tilbehør til din nye iPhone er det slut med at fumle med kabler og ledninger. Med trådløs opladning skal du blot lægge mobilen på overfladen af docken for at lade batteriet i din smartphone op. 

Et display med endnu bedre opløsning og dual-domain pixels

Den nye iPhone 8 kommer med en 4,7” Retina HD-skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels, 3D Touch og True Tone – i en symbiose af intelligente løsninger, der giver dig magiske farver og en formidabel skærmoplevelse – i alle lysforhold. 

Telefonens display er også udviklet til at du kan nemt kan se skærmbilledet fra forskellige vinkler med dual-domain pixels. 

Det populære iPhone-kamera er blevet endnu bedre

Den helt nye generation af iPhones kommer med et kamera, der virkelig imponerer. Med 12 megapixels og 5 x digitalt zoom kan du få knivskarpe billeder – også selvom du vil tage et billede på afstand. 

Dette kamera kommer med vidvinkelobjektiv, optisk billedestabilisering og en 12 MP sensor. Dernæst har kameraet fået en intelligent billedsignalsprocessor, der kan fange personer i bevægelse. Kameraet giver dig også fantastisk autofokus og farver, der virkelig skinner igennem.

Få alle detaljer med i 4K-kvalitet

Med den nye smartphone kan du også optage videoer i 4K-kvalitet. Apple har opgraderet måden du tager videoer på med iPhone 8. I stedet for Full HD-opløsning kan du nu optage videoer i 4K-opløsning. Med 4K-opløsning optager kameraet med op til 60 billeder i sekundet. Med avanceret videostabilisering får du skarpe videoer reduceret for rystelser og andet støj – selv i dårlig belysning. Dette er et kamera, der virkelig kan få din indre filminstruktør frem! 

7 megapixels kamera til selfies i topkvalitet

Du skal heller ikke snydes for et godt kamera på forsiden af telefonen. Med iPhone 8 får du et 7 megapixels frontkamera – perfekt til dig der elsker at tage selfies eller ikke kan få nok at af sende sjove billeder til dine venner gennem Snapchat. 

Alt dette er understøttet af telefonens helt nye A11 Bionic chip, der gør det muligt for dig at tage billeder og videoer med kameraets utrolig intelligente design.

Apple imponerer med den nye A11 Bionic chip

Den nye wow-faktor fra Apple må siges at være deres nyudviklede A11 Bionic chip. Teknologien sætter ingen grænser og den nye A11 Bionic chip gør denne smartphone hurtigere og mere energieffektiv. Faktisk giver den nye A11-processor en effektivitet, der er 70% hurtigere, og en ydeevne der er 25% hurtigere end Apples tidligere A10-processor. Den nye A11-processor gør også iPhone 8 mere energieffektiv, så batteriet kan holde hele dagen.

iPhone 8: Holdbart glasdesign med IP67-klassificering

De nye iPhone-modeller kommer i glasdesign. Det er ikke helt nyt for Apple at producere telefoner med design af glas. Måske kan du huske iPhone 4-modellen, der havde release tilbage i 2010. Re-designet af glas har gjort det muligt for Apple at indføre den trådløse opladningsfunktion.

iPhone 8 i vandtæt design med elegante farver

Den nye smartphone er designet med holdbart glas med aluminiumsbånd i kanten. Glasdesignet kommer i farverne space grey, sølv og guld. Med IP67-klassificering er iPhone 8 også støv- og vandtæt. Så behøver du ikke bekymre dig om hverken regnvejr eller spildt mælk. Denne smartphone skal nok holde vandet ude.

Hold din telefon sikker med TouchID

Dernæst kommer den nye smartphone med Touch ID, der gennem fingeraftrykslæsning sikrer din telefon, så dit digitale liv altid er sikret. Touch ID er en avanceret sikkerhedsteknologi, der siden dets release i 2013 har sikret sikkert en række produkter inklusiv iPad og MacBook Pro. Touch ID analyserer din fingers individuelle detaljer og dette avancerede, og det intelligente system holder sig hele tiden opdateret på dit fingeraftryk, så sensoren hele tiden vil udvikle sig og blive endnu bedre. 
Til den nye iPhone 8 skal du bruge Nano-sim. 

iOS 11 og Augmented Reality: Apple byder velkommen til fremtiden

Apple kom ud med nyheden om iOS 11 før release på de nye iPhone-modeller. De nye iPhones kommer med det nye intelligente og effektive iOS-styresystem, der baner vej for Augmented Reality. Med Augmented Reality byder iPhones iOS 11 virkelig velkommen til fremtiden. 

I en trio af telefonens A11 Bionic chip, kamera og iOS 11 kan du opleve din fysiske verden smelte sammen med den virtuelle. Med Augmented Reality får du mulighed for at spille spil der vises i det miljø du står i mens overnaturlige væsner flyver rundt omkring dig – alt sammen kun på telefonens skærm, selvfølgelig. 

Du kan også se en sportskamp gennem skærmen på din telefon og få grafiske informationer om spillerne direkte på din skærm.