Artikel

Få nye muligheder med telefoni i Microsoft Teams

Som noget nyt, kan vi tilbyde to nye Teams telefoni-abonnementer: Teams Kontorbruger og Kombibruger til jeres mobilløsning fra TDC Erhverv. Begge abonnementer kan understøtte en TDC Erhverv One+ eller TDC Erhverv Teams-løsning og giver jer mulighed for at ringe eksternt og modtage kald direkte i Teams-klienten via smart integration mellem Teams telefoni og dit mobilabonnement fra TDC Erhverv.

Læs mere

ARTIKEL

Fremtidens kontaktcenter og AI

Det moderne kontaktcenter bygger på AI og automatiserede features som chatbots, voicebots som alle er med til at optimere responstid og vil i højere grad forbedre kundeoplevelsen og simplificere arbejdsflow for kundeservicemedarbejdere, så de kan bruge tiden på kundeservice.
Læs artikel

Viser tre mennesker som sidder ved computeren og benytter AI

ARTIKEL

AI løfter kontaktcentret til nye højder

Som virksomhed bør I lige nu overveje, hvordan I kan implementere AI i jeres kontaktcentre. For det gør mange af jeres konkurrenter allerede. Ifølge Oracle havde 8 ud af 10 virksomheder i 2023 allerede implementeret eller planer om at implementere AI som en kundeserviceløsning med højere effektivitet og forbedrede kundeoplevelser som det primære incitament bag.Læs artikel

KUNDECASE

Hurtig og effektiv implementering af Teams Telefoni har fremtidssikret KAB’s telefoni

På mindre end tre måneder har boligselskabet KAB, der administrerer ca. 65.000 almene boliger i hovedstadsområdet, udskiftet det forældede Skype for Business med Teams Telefoni. Skiftet er sket i samarbejde med TDC Erhverv og har ikke alene fremtidssikret KAB’s telefoni – det har også forbedret deres serviceniveau over for lejerne.

Læs mere

ARTIKEL

Debatindlæg af John Henriksen, Direktør TDC Erhverv

Nye løsninger fra TDC Erhverv styrker it-sikkerheden i små og mellemstore virksomheder.

ARTIKEL

Energinet understøtter fremtidens arbejdsplads med opgraderede bredbåndsforbindelser til alle medarbejdere

Da Energinet gik i udbud med etableringen af nye bredbåndsforbindelser til organisationens ca. 1.600 hjemmearbejdspladser, ledte de efter en løsning, der kunne indfri potentialet i at arbejde mere fleksibelt. TDC Erhverv vandt udbuddet og skal i de næste fire år være med til at understøtte Energinets grønne digitaliseringsrejse.

Læs mere

ARTIKEL

Vores tid som digitalt foregangsland er truet

Danmark er et af de mest digitaliserede samfund i verden, men vi har mistet momentum og skal tilbage på sporet. For med øget digitalisering kommer også øget risiko for cyberangreb.

KUNDECASE

Sådan satte Bone's samarbejde på menuen

Med TDC Erhverv One+ løfter Bone's deres telefoniløsning til også at blive et samarbejdsværktøj, der matcher kædens måde at arbejde på. Nu kan ledelse og ansatte lynhurtigt tilpasse kapaciteten til det hastigt skiftende pres på de 26 restauranter. Til gavn for både arbejdsglæde og gæster.

Læs mere

KUNDECASE

Stabil og hurtig fiber er fundamentet for en god forretning

Spejder Sport er ikke længere forbeholdt spejdere. I dag er Spejder Sport en udstyrsbutik for alle eventyrlystne og friluftsglade danskere, og kæden har forretninger i hele landet.

Læs mere

KUNDECASE

Sådan tester Falck droner, der kan redde liv

Kan man sende livsvigtig medicin, blodprøver og måske endda paramedicinere med droner over lange afstande og uden om bilkøer? Innovation er en del af Falcks DNA, og sammen med TDC Erhverv er Falck derfor i gang med at gøre visionen om livreddende assistance i luften til virkelighed ved hjælp af den nyeste teknologi.

Læs mere

Kundecase

Energiselskab fremtidssikrer den gode kundeoplevelse over telefonen

En god kundeoplevelse starter med et godt og hurtigt svar. Det er filosofien hos Thy-Mors Energi. Men det er lettere sagt end gjort, når teknologien ikke længere kan følge med, og halvdelen af medarbejderne konstant er på farten. TDC Erhverv har været med til at tilføre ny energi og nye løsninger til virksomhedens business support-center.

ARTIKEL

Indbygget møderumsteknologi tager Microsoft Teams til næste niveau

I mange virksomheder blev Microsoft Teams kastet ud som digital redningskrans, da samfundet lukkede ned, og medarbejderne blev sendt hjem. Med flere og flere tilbage på kontorerne skal Teams-platformen nu integreres som en permanent løsning til afholdelse af alle slags videomøder i alle slags arbejdskontekster.

Læs mere

ARTIKEL

3 gode grunde til at fiber er fremtiden for SMV’er

Danmark er i den absolutte verdensklasse, når det gælder udrulningen af fibernet. Selv for SMV’er, små og mellemstore virksomheder, giver det i dag mening at koble sig på fiber, og det er der mindst 3 gode grunde til.

Læs mere

ARTIKEL

7 tommelfingerregler: Shop sikkert online

Black Friday og andre store udsalgsdage rammer landet om lidt, og lokker med mange slagtilbud. Her er 7 gode huskeregler, når det kribler i fingrene efter at lægge de billige varer i kurven.

Læs mere

ARTIKEL

5 trin til en it-beredskabsplan

Har I styr på roller og ansvar, hvis jeres kritiske forretningssystemer går ned? Når et cyberangreb buldrer afsted, er en it-beredskabsplan ofte det eneste, der kan forhindre et totalt kollaps af forretningen.

Læs mere

ARTIKEL

Beskyt din webshop og dine kunder på Singles Day, Black Friday og Cyber Monday

Cyberkriminelle udnytter kundernes store købevillighed i forbindelse med de kommende udsalgsdage. Her er syv tips til webshopejere, der gerne vil minimere risikoen for at blive ramt og beskytte kundernes data.

Læs mere

ARTIKEL

Hold dig opdateret på cybersikkerhedstrends - for sikkerhedens skyld

Har I en plan for, hvordan I holder jer opdateret på de nyeste cypersikkerhedstrends? Et godt overblik over trusselsbilledet kan nemlig ruste din virksomhed mod cybersikkerhedsangreb.

Læs mere

ARTIKEL

Interview med Microsoft Danmark: Den hybride arbejdsplads er et paradoks

Microsoft Teams var én af hovedårsagerne til, at mange virksomheder kunne fastholde produktiviteten, da Danmark pludselig lukkede ned, og alle var tvunget til at arbejde hjemmefra. Nu skal virksomhederne igen omstille sig. Denne gang til en ny hybrid virkelighed, hvor nogle arbejder på kontoret, andre hjemmefra og resten på farten i et evigt foranderligt flow. Hvordan designer man lige den type arbejdsplads?

Læs mere

ARTIKEL

Den hybride arbejdsplads: Hvad betyder den for it-sikkerheden?

Det flydende forhold til kontorarbejde og hjemmearbejde på den hybride arbejdsplads ligner umiddelbart en it-sikkerhedshovedpine. Hvordan minimerer man risikoen for sikkerhedshændelser uden at spænde ben for effektiviteten og fleksibiliteten?

Læs mere

ARTIKEL

Er din hjemmearbejdsplads gearet til fremtiden?

Det er ikke ligegyldigt, hvad der gemmer sig under motorhjelmen på din hjemmearbejdsplads. Internethastigheder, kommunikationsværktøjer og sikkerhed har stor betydning for både effektiviteten og arbejdsglæden på hjemmekontoret.

Læs mere

ARTIKEL

Hallo… kan I hører mig? - Godt samarbejde kræver en god forbindelse.

Samarbejdsværktøjer, platforme og systemer er kun halvdelen af opskriften på effektivt hybridt samarbejde. Netværket – både det mobile og kablede - der binder virksomheden sammen på tværs af geografi, afdelinger og medarbejdere, er nemlig fundamentet for, at det overhovedet kan lade sig gøre.

Læs mere

ARTIKEL

Forhøjet it-sikkerhedstrussel mod Danmark

De seneste uger har vist, hvor galt det kan gå, når cyberangreb lægger virksomheder ned. Angrebene har skabt kaos og resulteret i massevis af mistede ordrer og tabt omsætning.

Læs mere

KUNDECASE

Port of Aalborg bruger TDC Erhverv Teams

Hvad der begyndte som en ren teknologisk beslutning om at skifte fra én kommunikationsplatform til en anden, viste sig at være et forretningsmæssigt eksempel på rettidig omhu.

Læs mere

KUNDECASE

Valcon samler alle kommunikationskanaler i TDC Erhverv Teams

Valcon er et internationalt konsulenthus, der driver management-projekter flere steder i verden. De lever blandt andet af at levere kompetent kunderådgivning og skabe effektive samarbejdsforhold for medarbejderne. Derfor er deres valg af digitale værktøjer også et strategisk og forretningskritisk valg.

Læs mere

KUNDECASE

Sommerhusgæster får bedre service med TDC Erhverv Teams

Sol og Strand udlejer og servicerer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. I højsæsonen beskæftiger Sol og Strand 1.200 medarbejdere ud fra 22 lokalkontorer. Deres kerneforretning består i at have en effektiv organisation, der kan levere tårnhøj kundeservice.

Læs mere

ARTIKEL

Kan dine medarbejdere spotte et hackerangreb?

Størstedelen af alle hackerangreb og informationssikkerhedsbrud involverer menneskelige fejl. Derfor kan I med træning og test af medarbejdernes reaktion på et cyberangreb højne hele virksomhedens it-sikkerhedsniveau.

Læs mere

KUNDECASE

HB Trapper udvikler løsninger med omtanke og millimeterpræcision

HB Trapper er en af landets førende leverandører af trapper, altaner og stålkonstruktioner. De opererer som entreprenør og underleverandør på projekter over hele landet. I TDC Erhverv er vi stolte af at hjælpe HB Trapper med at gøre deres millimeterpræcise visioner til virkelighed.

Læs mere

KUNDECASE

Acubit sætter nye standarder for lokaliseringsenheder

Hos den nordjyske startupvirksomhed, Acubit, var de egentlig i gang med at udvikle en tracking-enhed, der skulle hjælpe med at spore de tusinder af cykler, som hvert år meldes stjålet. Men det var indtil, at et andet, mere menneskeligt projekt dukkede op. Nemlig at hjælpe med at spore mennesker med demens. Acubit satte sig for at udvikle et produkt, der kunne løse den opgave.

Læs mere

KUNDECASE

Elverdal – troværdighed og gennemprøvede produkter og materialer

Elverdal skaber arkitekttegnede uderum, der passer til brugernes behov. De tegner og udformer helhedsløsninger og produkter ud fra specifikke hensyn til målgrupper, demografi og miljø, og deres vision er at skabe optimale rammer for motion, sundhed, social interaktion, leg og læring.

Læs mere

KUNDECASE

Hoyer – industriel serieproduktion, specialiserede marineprojekter og kundetilpassede løsninger

Principperne bag elektromotorer og mekanisk transmission har været grundlæggende de seneste 100 år – derimod har produktperformance, dokumentation og service udviklet sig markant. Den udvikling har de hos Hoyer, en salgsvirksomhed der fokuserer på motorer og transmissionsudstyr, været en del af siden 1974.

Læs mere

KUNDECASE

Hjerteforeningen – kæmper for danskernes hjerter

Hjerteforeningen kæmper for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned. Siden 1962 har de med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til, at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme. I TDC Erhverv er vi stolte af at være en lille del af den store kamp for danskernes hjerter.

Læs mere

ARTIKEL

Nye og fede funktioner i Teams

Vores eksperter i TDC Erhverv har samlet input fra blandt andet årets Microsoft Ignite- og Microsoft Teams Summit-konferencer og kommer her med et overblik over nogle af de mest interessante og værdiskabende funktionaliteter. 

Læs mere

ARTIKEL

FAQ til Teams

Find svar på dine spørgsmål omkring Teams her.

Læs mere

ARTIKEL

10 tips: Gode og dårlige arbejdsvaner

En forandret hverdag betød også en forandret arbejdsdag, da coronakrisen ramte Danmark. Nogle af de nye arbejdsvaner kan smitte positivt af på din effektivitet og arbejdsglæde. Andre bør du nok overveje at droppe igen.

Læs mere

ARTIKEL

Undgå at jeres simkort havner i de forkerte hænder

I TDC Erhverv ligger sikkerhed os meget på sinde, og det står højt på vores dagsorden, at det skal være sikkert at være kunde i TDC Erhverv.

Læs mere

ARTIKEL

5 gode råd til indretning af din hjemmearbejdsdag

Mange mennesker er tvunget til at arbejde hjemmefra, mens kampen mod coronavirussen raser. Her er nogle enkle råd, der hjælper dig med at få noget fra hånden på hjemmearbejdspladsen.

Læs mere

ARTIKEL

IoT i virkeligheden: De første selvkørende busser i Danmark har ramt asfalten

Har I gennemskuet, hvordan I kan bruge IoT til at styrke jeres forretning? IoT, eller Internet of Things, er en tendens, der vokser sig større og større. Det betyder, at flere og flere virksomheder får øjnene op for de mange muligheder, der rent faktisk er.

Læs mere

ARTIKEL

5 bud på IoT-inspiration til den mindre virksomhed

IoT-tendensen stormer frem, og alle taler om ”Internet of Things”. Men hvordan kan en lille eller mellemstor virksomhed hoppe med på IoT-bølgen? Læs med her og bliv klogere på fem forskellige IoT-områder, der kan skabe værdi for din virksomhed.

Læs mere

ARTIKEL

Derfor skal I have en IoT-platform – og sådan vælger du den rigtige

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man skal bygge en IoT-løsning. Ét af de vigtigste spørgsmål er at få defineret kravene til den IoT-platform, der skal bearbejde data og levere den ønskede forretningsværdi. Her kommer en IoT-platformsspecialist fra TDC med sine anbefalinger til processen.

Læs mere

KUNDECASE

Det kan du se frem til med 5G

Det kommende 5G-netværk er op til 40 gange hurtigere end den nuværende 4G-standard. Men 5G-netværket er mere end bare en hurtig udgave af 4G.

Læs mere