Små og mellemstore virksomheder skaber 95% af væksten i Danmark

Over 50.000 af dem stoler på løsninger fra TDC Erhverv til internet, telefoni og omstilling. Her kan du møde nogle af dem.


Givskud Zoo Zootopia S/I

36 ansatte

Givskud Zoo – Zootopia driver en moderne zoologisk have, og med One+ fra TDC Erhverv har de også indrettet deres organisation, så den kan leve op til nutidens krav om skalerbarhed, god service og lave driftsomkostninger.

"Vi har valgt TDC Erhverv, fordi vi har brug for fleksibel og pålidelig telefoni. Når vi har travlt, skal kunderne betjenes, og så er der ikke tid til at bøvle med teknikken," siger Økonomi- & HR-chef, Henrik Kusk Jeppesen

Kundens løsninger:

Gamst Blomster, Roskilde

8 ansatte.

Vi har dejlig travlt med at trylle med blomster og planter til vores søde kunder.
Noget af det vigtigste for os er vareindkøb og ordrebestillinger på computeren. Derfor er det vigtigt for os, at vores internetforbindelse bare fungerer - og her kan vi stole på TDC Erhverv" fastslår Mia Zacho.

Gamst Blomster er en del af en kæde med rødder helt tilbage til 1903. I dag henter Gamst Blomster deres varer hjem fra ind- og udland, og de har også en blomstrende webhandel. Nedetid koster penge, og derfor har de valgt en sikker leverandør.

Kundens løsninger:

Tine Balle Hair Studio, Odense

4 ansatte

Et moderne hårstudio skal have fingeren på pulsen, give kunderne ny inspiration og have en velsmurt servicemaskine til tidsbestillinger og kundeforespørgsler. Hos Tine Balle Hair Studio i Odense har de valgt både internet og telefoni fra TDC Erhverv, så der kun er ét sted at henvende sig.

Tine Balle forklarer: "Vi skal være sikret hurtig hjælp, hvis uheldet er ude, ellers mister vi kunder."

Kundens løsninger:

Internet Telefoni


Schrøder Cykler, Hellerup.

5-9 ansatte

"Her sælger og servicerer vi cykler og har gjort det i over 100 år. Vi er eksperter i den nyeste cykelteknologi, avancerede racercykler og elcykler, men it og telefoni overlader vi altså til nogle andre, så længe der er kunder i butikken, der skal betjenes," siger Niels Christiansen, indehaver af Schrøder Cykler. Her udvikler de forretningen og får hjulene til at snurre med telefoni, internet og mobilt bredbånd fra TDC Erhverv.

Kundens løsninger:

Telefoni Mobil Mobilt Bredbånd

Vi hjælper 50.000 små og mellemstore virksomheder


Bluebay Marine, Silkeborg

13 ansatte

Bluebay Marine blev grundlagt 2004 og har succes med formidling af nye og brugte sportsbåde. Der bliver solgt omkring 200 om året, og det er store summer, der skifter hænder, når en drømmebåd skal i havn.

"Det handler om tillid, og om at vi skal fremstå professionelle og tillidsvækkende. Det bidrager vores One+ fra TDC Erhverv, og så har vi også hjemmearbejdspladser, så vi er fleksible," oplyser indehaver og direktør, Dan L. Christiansen.

Kundens løsninger:

One+ Hjemmearbejdsplads


Orangeriet

10-19 ansatte

Man kan næsten ikke forestille sig smukkere omgivelser: Orangeriet ligger i Kongens Have i hjertet af København og med udsigt til Rosenborg Slot. Her serveres udsøgt mad – fra morgen til aften og til selskaber og bryllupper. 

"En hurtig og driftsstabil internetopkobling er livsnerven i moderne virksomheder som vores, med inde- og udendørsbestilling via tablets," siger restauratør Marie Kure. 

"Med TDC Erhverv er servicen høj og internethastigheden ligeså.

Kundens løsninger:

White Sport, København

"Der går hurtigt sport i den hos os – i mere end én forstand," siger Cecilie Melsted. "Vi løber stærkt for vores kunder, og vi kæmper for ordrerne, men det kræver, at vores egne systemer fungerer smidigt og problemfrit, og det gør det med TDC Erhverv." White Sport, som mange nok kender for deres butik på Østerbrogade, stoler på TDC Erhverv som fast spiller på holdet og leverandør af internet og en One+ løsning

Kundens løsninger:

One+ Internet


AJ Sikring & Teknik ApS, Roskilde

"Vi ved lidt om sikkerhed hos AJ Sikring & Teknik, og vi går aldrig på kompromis, når det gælder sikkerheden i vores løsninger," fortæller Søren Meisler, salgschef fra AJ Sikring, hvor de er eksperter i alarmer, overvågning og lignende installationer. "Derfor er det også afgørende for os at have sikre leverandører af telefoni." AJ Sikring & Teknik har valgt TDC Erhverv One+ med 50 GB til at holde forbindelsen til kunder og kolleger.

Kundens løsninger:

One+


Passendo, København

Selv om Passendo kun har seks år på bagen, er det allerede en digital succeshistorie. Virksomhedens unikke løsninger til markedsføring og branding via e-mails er vokset ud over alle grænser og med medarbejdere i flere lande, kræver det en driftssikker og lynhurtig opkobling. "Vi har valgt fiber fra TDC Erhverv, fordi det opfylder vores krav om oppetid, hastighed og support," oplyser CCO, Anders Rantzau Rasmussen.

Kundens løsninger:

Fiber


Democratic Eyewear, Lyngby

Democratic Eyewear går – som navnet antyder – nye veje i optikerbranchen. De tilbyder en meget transparent proces med fair priser og en stor kollektion i eget design. De har valgt fiber og mobil fra TDC Erhverv, fordi den driftssikkerhed, kundeservice og kvalitet, de opnår her, matcher deres egne kvalitetskrav.

CPO, Stig Engelbreth Hansen forklarer: "Maksimal oppetid og god support er med til at styrke vores tilbud over for kunderne."

Kundens løsninger:

Fiber Mobil

Skal vi også hjælpe dig?

Stabile og professionelle løsninger samlet ét sted giver dig en nemmere hverdag
og et stærkt fundament for at udvikle din forretning.

Udfyld formularen og bliv ringet op.

Læs mere om vores service

  • Rådgivning og inspiration

  • Kom godt i gang

  • Selvbetjening

  • Personlig Service

  • Support og Fejlretning

  • Ekspertteams