Kommende events

Event

Kom med til Cisco Live i Amsterdam

På Cisco Live i Amsterdam, fra mandag den 5/2 til fredag den 9/2 2024, bliver du opdateret på de nyeste teknologier fra Cisco gennem træning, inspirerende indlæg og eksklusive netværksmuligheder. Vi håber, at du har lyst til at rejse med os!

Netværk og sparring med kollegaer
Du rejser med vores egne konsulenter og kollegaer fra branchen, som alle tager af sted for at dygtiggøre sig. Vi sætter rammerne for netværksmiddage samt faglige arrangementer, hvor vi kan sparre med hinanden og dele den viden vi hver især får på Cisco Live.

Vi tager os af det praktiske
Lad TDC Erhverv tage sig af alt det praktiske i forbindelse med Cisco Live. Vi sørger for at arrangere fly, hotel, transport og netværksmiddage. Så kan du fokusere på at få mest muligt ud af konferencen. Samlet pris er 13.995 kr.

Bemærk, at prisen ikke inkluderer selve adgangen til konferencen. Du køber dit konferencepas til Cisco Live her.


Workshop

Microsoft inspirationsworkshop til Teams Telefoni med vores certificerede specialister

Vi tilbyder den anerkendte inspirationsworkshop fra Microsoft kaldet ”Modernize Communications Workshop” til organisationer med min. 700 brugere med EA aftale. På workshoppen oplever I visionen for Microsoft Teams Telefoni og de opkalds- og funktionsmuligheder Teams har. Vi har fokus på jeres behov og forretningsmæssige prioriteter.

Afholdte events

 • På billedet ses Cloud Festival Logoet, som bliver afholdt d. 20-21 September. Det er et SoMe banner.

  EVENT

  Cloud Festival

  D. 20.-21.-september var vi hovednavn på Computerworlds Cloud Festival med to  stærke oplæg:  Fokus var på både TDC Erhverv CloudKey® og på hvordan cloud-tjenester, AI og omnichannel-strategier kan være en katalysator til bedre kundeservice.

   ​

  Læs mere her

 • EVENT

  Retail og Digitaliseringsdagen

  Vi havde d. 28. september glæden af at invitere til Retail- og digitaliseringsdagen 2023 i Skuespilhuset i København. Eventet var Danmarks førende event med fokus på digitalisering og digital transformation inden for retail og detailbranchen - og gav unikt indblik i fremtidsperspektiver og udfordringer.

  Eventet blev arrangeret af TDC Erhverv, IT-Branchen, Dansk Erhverv og Cisco, og bad på masser af inspirerende talere, keynotes, paneldebatter samt erfaringsudveksling og mulighed for at netværke.

  Læs mere her

 • EVENT

  Padel Tour 2023

  Padel Tour 2023, præsenteret af TDC Erhverv og Cisco, var en dynamisk netværksbegivenhed afholdt i Aarhus og Brøndby den 14. og 17. november. Det forenede padelsportens bedste aspekter med et unikt fokus på netværksdannelse. Uanset erfaring var der sjove, udfordrende kampe, der ikke kun fremhævede konkurrenceånden, men også styrkede relationer blandt deltagerne.

  Tak til alle deltagere for deres engagement i denne begivenhed. Vi håber, at du nød både padelspillet og muligheden for at knytte forbindelser. Din entusiasme værdsættes, og vi glæder os til at byde både dig og nye ansigter velkommen til fremtidige arrangementer!

 • EVENT

  Ignite 2023

  D. 16. november 2023 lancerede Jyske Bank Arena - IGNITE en inspirerende dag for Danmarks iværksættere, med investorer, konsulenter, sponsorer og andre nøglefigurer. Dagen fokuserede på netværk, viden og fremtidens iværksætteri.

  Begivenheden startede kl. 08:00 for udstillere og kl. 08:45 for gæster til sideevents og GEW’s “Kickstart din fremtid”. Alle var velkomne fra kl. 10:00.

  Programmet inkluderede Matchmaking, hvor deltagere kunne udvide deres netværk baseret på interesser via Eventbuizz-appen. Udstillingsområdet bød på innovative produkter og software, og erhvervsrepræsentanter tilbød rådgivning om alt fra cybersikkerhed til markedsføring.

  Middag og netværk med sponsorer samt aftensmad og yderligere netværksmuligheder blev tilbudt. Dagen sluttede med en festlig Afterparty, hvor deltagerne kunne skabe endnu flere forbindelser. Det var en festlig afslutning på IGNITE!