Kommende events

Folkemøde 2023

Er danskernes data sikre i skyen?

Dato: 15. juni kl. 16 – 16.45
Sted: IT-Branchens IT-Paratskib, kajplads H10, Allinge Havn

Fremtiden ligger i skyen, og den offentlige sektors digitale udvikling afhænger af adgang til cloudbaserede tjenester. Men der lurer en tikkende bombe under kommuner og regioner. For danskernes data bliver lagret ukrypteret hos internationale tech-giganter, hvilket strider mod både europæisk og dansk datalovgivning.

Kom med torsdag d. 15. juni kl. 16 – 16.45, når TDC Erhverv inviterer til debat om beskyttelse af danskernes personfølsomme data og hør eksperter og beslutningstagere dykke ned i problemets omfang, hvem der har ansvaret, hvor løsningerne skal komme fra og meget mere.

Hvordan ruster vi os mod cybertruslen?

Dato: 16. juni kl. 13.10 – 13.50
Sted: Havnegade G18/G20, Allinge

Cybertruslen både globalt og mod Danmark er accelereret voldsomt. Nye tal peger på, at det samlede antal globale cyberangreb steg med næsten 40 pct. fra 2021 til 2022, og meget tyder på, at cybertruslen kun vil stige yderligere i de kommende år.

Derfor deltager TDC Erhverv i denne paneldebat på Folkemødet i år, hvor vi sammen med andre dygtige folk vil komme omkring emner som det offentlige-private samarbejde, Danmarks cyberforsvar, SMV-sikkerhed, innovation, vækst og behovet for regulering. Det underliggende spørgsmål er, hvordan vi bedst ruster Danmark til at stå sammen mod cybertruslen.

Workshop

Microsoft inspirationsworkshop til Teams Telefoni med vores certificerede specialister

Vi tilbyder den anerkendte inspirationsworkshop fra Microsoft kaldet ”Modernize Communications Workshop” til organisationer med min. 700 brugere med EA aftale. På workshoppen oplever I visionen for Microsoft Teams Telefoni og de opkalds- og funktionsmuligheder Teams har. Vi har fokus på jeres behov og forretningsmæssige prioriteter.