Kommende events

På billedet ses Cloud Festival Logoet, som bliver afholdt d. 20-21 September. Det er et SoMe banner.

Cloud Festival

Dato: 20. september og 21. september kl. 8.30 – 17.00

Sted: TAP1, Raffinaderivej 10, København S. Stand nummer 1

I TDC Erhverv er vi hovednavn på Computerworlds Cloud Festival med to oplæg over festivalens to dage. Fokus er selvfølgelig på TDC Erhverv CloudKey™ og hvordan vi ved at anerkende de juridiske problemstillinger ved public cloud – herunder schrems II, 3. landsoverførsler og suverænitetsprincippet – har gjort det muligt som leverandør at arbejde mere løsningsorienteret med problematikken over for vores kunder.

Retail- & Digitaliseringsdagen 2023

Dato: 28. september kl. 8.30 – 14.00

Sted: Skuespilhuset i København 

Vi har glæden af at invitere dig til Retaildagen 2023 den 28. september i Skuespilhuset i København. Eventet er Danmarks førende event med fokus på digitalisering og digital transformation inden for retail og detailbranchen - og giver unikt indblik i fremtidsperspektiver og udfordringer.

Eventet er arrangeret af TDC Erhverv, IT-Branchen, Dansk Erhverv og Cisco, og byder på masser af inspirerende talere, keynotes, paneldebatter samt erfaringsudveksling og mulighed for at netværke.

Vi har et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag for at sikre din plads til dette eksklusive event.

Læs mere her

Netværksevent

Padel Tour 2023

Dato: d. 14. november i Aarhus kl. 09.30:00-16:00 og i København fra kl. 09:30-16:00.

Finale bliver afholdt i København fredag 17. november kl 09:30-16:00.


Sted: PadelPadel i Aarhus og PadelPadel i Brøndby

I november inviterer vi sammen med Cisco til et netværksevent med afsæt i padel. Padel Tour 2023 strækker sig over to dage og afholdes i både Aarhus og Brøndby. Der er ingen forudsætninger med hensyn til niveau, da der bliver arrangeret separate turneringer for hhv. begynder, let øvet og erfaren.


Logo af Padeltunering - TDC Erhverv.

Workshop

Microsoft inspirationsworkshop til Teams Telefoni med vores certificerede specialister

Vi tilbyder den anerkendte inspirationsworkshop fra Microsoft kaldet ”Modernize Communications Workshop” til organisationer med min. 700 brugere med EA aftale. På workshoppen oplever I visionen for Microsoft Teams Telefoni og de opkalds- og funktionsmuligheder Teams har. Vi har fokus på jeres behov og forretningsmæssige prioriteter.