Troede du hackere var anonyme nørdede typer gemt væk i en mørk kælder? Glem det! Hackere kan være hvem som helst og de er overalt.

Trusselsbilledet stiger og det samme gør hackernes metoder. Det forventes at cybekriminalitet vil overstige 10,5 billioner dollars årligt I 2025. “Og hvad har det med jer at gøre?” – tænker du måske. Alt. Forsvarets efterretningstjeneste vurderer truslen for cyberkriminalitet mod danske virksomheder som meget høj, og alle er potentielle mål for cyberangreb, uanset om det gælder en kendt storvirksomhed, en offentlig institution eller en lille enkeltmandsvirksomhed. Er din virksomhed klar til morgen dagens cybertrusler?


IT-sikkerhed er ikke kun en investering, men en konkurrencefordel. Vær et skridt foran cybertruslerne. Få rådgivning af vores eksperter og lad os hjælpe jeres virksomhed sikkert ind i fremtiden.


Hackere lurer overalt: Er I klar?

It-sikkerhed er idag ikke bare en investering men en konkurrence fordel. Behovet for øget it-sikkerhed er en naturlig konsekvens af den voksende trussel mod danske virksomheder, hvor vi alle potentielt kan være mål for hackere. Uanset om du er en privatperson eller en virksomhed, kan et hacker angreb have ødelæggende konsekvenser. Angreb kan komme fra enhver kant, og det er derfor afgørende at være forberedt – for hackere er overalt og kan være alle, ja selv din nabo, din kollega og…

Hvad er prisen for it-sikkerhed?

Finansverdenen er afhængig af tillid. Kunder skal føle sig sikre på, at deres midler og data er beskyttet. Et sikkerhedsbrud kan koste dyrt både i kroner og øre og i omdømme.

Hjemmekontoret en sikkerarbejdsplads?

Desværre er mange danske hjemmearbejdspladser ikke optimale når det gælder it-sikkerhed. Faktisk scorer Danmark en plads I den nedre del af rank listen – vi ligger på plads 60 ud af 81, hvor vores nabolande ligger I top 30. (Kilde: Indusface)

Spørgsmålet er ikke ”hvis”, men hvornår

45% af danske virksomheder har været udsat for hacker angreb det seneste år!

Det handler ikke om, hvis din virksomhed bliver angrebet, men hvornår og hvad det vil koste.

Er din virksomhed blevet hacket?

Et hackerangreb kommer når man mindst venter det. Og kort uopmærksomhed kan have fatale konsekvenser - fx hvis fortroligt eller følsom data ender i de forkerte hænder. Ofte er det først når det er for sent man opdager at man er blevet hacket.

Undersøgelse

Tidligere på året undersøgte vi, hvor godt rustet danske virksomheder er til fremtiden.

En ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Ipsos for TDC Erhverv peger på, at over 80% af de store virksomheder føler sig godt klædt på til fremtiden. Men er de nu også det? Flere indsigter indikere dog, at optimismen overstiger realiteterne.

Hos TDC Erhverv hjælper vi masser af danske virksomheder med at styrke deres IT-sikkerhed mod morgendagens trusler. Skal vi også hjælpe jer?


Book et besøg hos TDC Erhverv Security Operations Center

Kom på besøg hos en af Danmarks førende Security Operations Center, og se hvordan vi døgnet rundt sikkerhedsovervåger vores private og offentlige kunder. Og få en præsentation af vores SOC services, og hvordan vi kan beskytte din virksomhed. Besøget er målrettet jer med ansvaret for cybersikkerhed og/eller efterlevelse af NIS2 i jeres organisation.

Hvorfor TDC Erhverv Security Operations Center?

Dansk tjeneste

Dansk tjeneste på dansk jord - dine data bliver i landet.

Sikkerhedsgodkendte analytikere

FE- og PET-sikkerhedsgodkendte analytikere, der taler dansk

Automatisering

Høj grad af automatisering minimerer reaktionstiden

Beredskab

24/7-beredskab med ISO 27001-certificering

Onboarding

Vi sikrer en hurtig og effektiv onboarding

Threat intelligence

Specialisering inden for threat intelligence

TDC Erhverv CloudKey®

Sikre jeres data i skyen: TDC Erhverv CloudKey®

Cybersikkerhed

It-sikkerhed der modstår morgendagens trusler

Sikkerhedsrapport

Få den nyeste indsigt i TDC Erhverv Sikkerhedsrapport