Styrket sikkerhed til din virksomhed

Mere end hver anden virksomhed har oplevet it-kriminalitet det sidste år. Med partnerskabet mellem TDC Erhverv og Alm. Brand, får din virksomhed maksimal tryghed med det bedste fra to verdener: It-sikkerhed og forsikring i særklasse. På den måde får din virksomhed både effektiv beskyttelse mod hackerangreb og en forsikring, der sikrer virksomheden mod økonomiske tab i tilfælde af et angreb.

 • Cybersikkerhed gjort enkelt og nemt

  Få professionel rådgivning om risiko, it-sikkerhed og cyberforsikring
 • Vi sikrer at du er korrekt opdateret

  Få løbende opdatering af dine løsninger, så virksomheden står stærkest overfor aktuelle trusler
 • Vi hjælper dig videre i tilfælde af cyberangreb

  Få rådgivning om, hvad du skal gøre, hvis virksomheden udsættes for et cyberangreb

Maksimal tryghed med sikring og forsikring

Den kombinerede løsning med TDC Erhverv Smart Security og Cyberforsikring fra Alm. Brand styrker din virksomheds IT-sikkerhed

TDC Erhverv Smart Security

I får sikkert internet med TDC Erhverv Smart Security, så jeres virksomhed og medarbejdere kan arbejde trygt og effektivt. Både i dag – og i fremtiden

 • 24/7 overvågning, automatisk opdatering, installation og drift

 • Next gen firewall, der sikrer jer effektivt og blokerer malware og virus

 • Alt foregår løbende i skyen, så det er let og bekvemt for jer

Få rådgivning om Smart Security

Alm. Brand Cyberforsikring

Med en Cyberforsikring fra Alm. Brand, er din virksomhed godt sikret ved cyberhændelser. Er uheldet ude, hjælper vi med at få it-systemer og forretningen op at køre igen

 • Rådgivning og eksperthjælp døgnet rundt ved skade eller angreb

 • Dækker driftstab og eventuelle skader på it-systemer efter hændelsen

 • Dækker erstatningskrav ved forkert håndtering af eller skade på data

Hør mere om Cyberforsikring

Kom i gang for 0 kr.*

Få din virksomhed cybersikret og kom i gang for 0 kr. i oprettelse med TDC Erhverv Smart Security*, der beskytter din virksomhed mod it-kriminelle på kontoret og på hjemmearbejdspladsen. Og som noget helt særligt kan du som kunde hos TDC Erhverv få en cyberforsikring hos Alm. Brand helt uden selvrisiko (normalt 5.000 kr.).**

Hvorfor cybersikkerhed?

Ved at investere i it-sikkerhed og forsikring beskytter I jer mod angreb samtidig med at I investerer i en tryggere fremtid for både jer og jeres kunder.

Har din virksomhed styr på it-sikkerheden?

Bliv klogere på jeres virksomheds sikkerhedsprofil allerede i dag og se, hvor stærkt jeres virksomhed står overfor den stigende cybertrussel. Via 14 hurtige spørgsmål får I kortlagt jeres virksomheds sikkerhedsprofil, så I ved, hvor I eventuelt bør sætte ind.

Test din virksomheds it-sikkerhed

Få rådgivning og forstå din virksomheds it-sikkerhed

Bliv klar til morgendagen, og sørg for at din virksomhed er godt rustet mod den stigende cybertrussel. Få rådgiving om din virksomheds it-sikkerhed og lad os tage hånd om dine bekymringer, så du kan fokusere på det, du er bedst til. Kom i gang nu og bliv kontaktet af TDC Erhverv.

Et vigtigt partnerskab

Se videoen, hvor Camilla Amstrup, CCO for Alm Brand Group, og John Henriksen, CEO for TDC Erhverv, deler indsigt fra partnerskabet og hør, hvorfor sikring og forsikring går hånd i hånd.

Vil du vide mere?

Download vores one-pager og læs mere om, hvordan du kan styrke din virksomheds it-sikkerhed og skabe en bekymringsfri fremtid, så fokusset lettere kan holdes på det vigtigste: Forretningen. En hverdag, hvor sikring og forsikring mod it-kriminalitet bliver nemmere end før. En hverdag med mere tryghed end i går.

Download onepager


TDC Erhverv Smart Security

Fremtidssikre din virksomhed med TDC Erhverv Smart Security. Få 24/7 overvågning, next-gen firewall og bekvem drift i skyen så du kan arbejde trygt og effektivt.

Læs mere


Cyberforsikring fra Alm. Brand

Opdag tryghed og eksperthjælp døgnet rundt med Cyberforsikring hos Alm Brand. Beskyt din virksomhed med rådgivning ved skade, dækning af driftstab og erstatning ved datahændelser.

Læs mere


TDC Erhverv og Alm. Brand går sammen om cybersikkerhed

Det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning?

Læs mere

* Kom i gang for 0 kr. Spar hhv. 499 kr. og 699 kr. i oprettelse på FortiGate 40F og 60F. Prisen afhænger af din internetforbindelse - med TDC Erhverv Fiber Plus er priserne 199 kr./md. og 299 kr./md. med TDC Erhverv Fiber er priserne hhv. 299 kr./md. og 399 kr./md. Firewall med indbygget Smart Security inkluderer Fortinets ”Unified Threat Protection”-licens og har kapacitet fra 500 Mbit op til 1000 Mbit på internetforbindelsen - alt efter hvilken type, der vælges. Priserne gælder kun i en tidsbegrænset periode. Alle priser er ekskl. moms. • **Tilbuddet med 0. kr. i selvrisiko gælder, hvis du køber en Cyberforsikring inden den 31. oktober 2024. De 0. kr. i selvrisiko gælder, så længe du har din Cyberforsikring i Alm. Brand. • Med it-sikkerhed er der mere sikring - og med forsikring er der dobbelt tryghed i en usikker tid. ***Undersøgelse foretaget af Norstat på vegne af Alm. Brand, der omhandler, hvordan danske SMV’er er rustet mod den stigende cybertrussel.