Retail- og Digitaliseringsdagen

Vi havde glæden af at invitere dig til Retail- og Digitaliseringsdagen 2023 den 28. september i Skuespilhuset i København. Eventet var Danmarks førende event med fokus på digitalisering og digital transformation inden for retail- og detailbranchen - og gav et unikt indblik i fremtidsperspektiver og udfordringer.

Eventet blev arrangeret af TDC Erhverv, IT-Branchen, Dansk Erhverv og Cisco, og bad på masser af inspirerende talere, keynotes, paneldebatter samt erfaringsudveksling og mulighed for at netværke.

Læs mere om dagen herunder.

Program

Programmet var spækket med spændende oplæg – se hele programmet her:
 • Hvor er de danske forbrugere på vej hen? Forbrugsvaner og behov v/ Eva Steensig, Founder Steensig Partners

 • Digital transformation af Københavns lufthavn – key learnings og insights v/ Kenneth Lindegaard, CIO, Københavns Lufthavn

 • Paneldebat: Hvordan ser morgendagen ud for retail branchen? v/

  • Christian Christensen, Head of Product Management, MapsPeople

  • Jacob Hansen, IT-driftschef, Imerco

  • Peter Bo Nielsen, IT-Chef, Royal Arena

  • Henrik Gjerulff, Senior Sales Director, TDC Erhverv

 • Fra Danmark til verden – vores digitale rejse v/ Morten Keldebæk, CTO, TooGoodToGo

 • Et fremtidsperspektiv på retail branchen ift. AI, digitalisering og automatisering i en verden med usikkerheder v/ Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker, Future Navigator

Hvor er de danske forbrugere på vej hen? Forbrugsvaner og behov

”Den adfærd vi ser blandt de danske forbrugere lige nu, kan vi gå så vidt som at kalde et nybrud.”

Anti-wokeness, opgør med præstationskulturen, iscenesættelse af “det hele uperfekte menneske” og en søgen mod det helt almindelige.

Det var noget af det, Eva Steensig fortalte om på scenen til Retail- og digitalieringsdagen i dag. Og det har stor betydning for, hvordan vi som virksomheder driver forretning med størst succes.

Eva understregede også, at den digitale barre for altid er hævet som følge af coronakrisen. Både virksomheder og forbrugere blev digitale som aldrig før, fordi det var nødvendigt – og derfor er kundernes forventninger til os højere end nogensinde før (også) på den front.

Et fremtidsperspektiv på retail branchen ift. AI, digitalisering og automatisering i en verden med usikkerheder

Oplæg v/ Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker, Future Navigator

”Kim, hvis du har nogen tanker om fremtiden for retailbranchen, så sig til.”

Sådan lagde fremtidsforsker Liselotte Lyngsø med et glimt i øjet ud med at sige til sin chatbot kæreste. For sådan én kan man nemlig have i dag – faktisk gifter folk verden over sig med deres ”virtuelle soulmates”.

Pointen er, at den virtuelle og virkelige verden i dag smelter sammen på en måde, vi ikke har set før. Og selvom der som med så meget andet er en bagside ved AI og teknologi, er der også uhyre store gevinster og nye forretningsmuligheder at hente, hvis vi forstår at bruge det rigtigt.

Liselotte bad bl.a. publikum overveje, hvilke nye forretningsmuligheder det ville give at kunne smage ting gennem skærmen. Tænk selv med 💭

Se videoen fra dagen!

Se eller gense highlights fra Retail- og digitaliseringsdagen her!

D. 28. sept. havde vi sammen med Dansk Erhverv, IT-Branchen og Cisco inviteret eksperter, forskere, virksomheder og nysgerrige sjæle til en inspirerende dag i Skuespilhuset i digitaliseringens navn.

Endnu engang tak til Kenneth Lindegaard, Morten Keldebæk, Christian Christensen, Henrik Gjerulff Jensen, Jacob Hansen, Peter Bo Nielsen, Liselotte Lyngsø, Eva Steensig, moderator Anne Sofie Josephsen og alle deltagere for en fantastisk dag!

Vil I med til vores næste event? Så følg med her på tdc.dk og på vores LinkedIn, hvor vi løbende løfter sløret for nye spændende arrangementer.

Følg os på LinkedIn