Suverænit i cloud

Oracle, Thales og TDC Erhverv er glade for at invitere dig til et inspirerende seminar d. 28. Maj med fokus på nye perspektiver i forhold til hvordan du kan bevare den digitale suverænitet, samt kontrollen over den digitale infrastruktur og sikkerheden for følsomme data i cloud. 

Både nye og løbende skærpede compliance krav har løbende gjort det svært for både offentlige og private virksomheder i regulerede brancher at udnytte cloud innovationen i forhold til at optimere processer, udvikle nye services og reducere omkostninger. 

Du vil derudover også få værdifuld indsigt i, hvordan din organisation kan drage fordel af Oracle EU Sovereign Cloud, som er specielt designet til at opfylde både nuværende og fremtidige krav til datasuverænitet i Europa. 

Arrangementet vil også dykke ned i de specifikke complaince krav og regulativer som NIS2, DORA og PCI-DSS  4.0 og de de udfordringer, bedste praksis og strategier, der er nødvendige for at sikre overholdelse af disse regler i din respektive branche. 

Oracles EU Sovereign Cloud er en af Oracles hurtigst voksende cloud platforme og Oracle Cloud er den hurtigst voksende globale hyperscaler. Thales er markedsleder inden for kryptering og Key Management, og har i tæt samarbejde med Oracle udviklet sikkerhedsløsninger til Oracle Cloud.  

Vi ser frem til din deltagelse i denne begivenhed om digital suverænitet og compliance i en foranderlig og innovativ verden. 

Tilmeld dig her

Praktisk info

Dato: 28. maj 2024

Tid: 09:00-11:45

Sted: Oracle Denmark, Tuborg Havnevej 15, 2900 Hellerup

Tilmeld dig her

Agenda

09:00-09:30: Morgenmad og kaffe

09:30-09:45: Digitalisering af samfundet i en verden med øget compliance

  • Vi har behov for at bruge de amerikanske hyperscalers

  • Vi skal arbejde med Privacy Enhancing Technologies

  • Acceptere den operationelle compliance som en del af den fremtidige digitaliserings

09:45-10:15: Digital suverænit i cloud

  • Gennemgang af mulighederne med en EU Sovereign Cloud

10:15-10:30: Pause

10:30-11:00: Possibilities for holding your own keys in cloud and gain further control

  • TDC/Thales samarbejde om at CloudKey er bygget på Thales

  • Modenhed i hyperscaler for at arbejde confidentielt

  • Brugen af privacy enhancing technologies

  • HYOK as a service

  • Casestudier

11:00-11:15: Afrunding