Digitalisering gør virksomheder sårbare overfor cyberangreb

Danske virksomheder er i fuld gang med at digitalisere deres forretning, og de bliver i stigende grad digitalt forbundne med kunder og leverandører. Det giver flere muligheder for innovation og effektivisering. Men det skaber også nye sikkerhedsudfordringer. Kompleksiteten i trusselsbilledet bliver højere, og risikoen for at blive ramt af cyberkriminalitet er stor. Det gør cybersikkerhed til en kritisk prioritet. Det gør også cybersikkerhed til en opgave, mange ikke kan klare alene. Virksomheder, som tager deres it-sikkerhed alvorligt, skal nemlig ikke blot have styr på sikkerheden i deres infrastruktur. De skal også være i stand til at opdage og reagere på angreb hurtigt og effektivt. Døgnet rundt. Året rundt.

Firewall as a Service

Vulnerability Management Service (Sårbarhedsscanning)

Log Management

Managed Detection and Response

DDoS Protection

Smart Security

Vi passer på jeres forretning. 24/7. 365.

TDC Erhverv og NetDesign, som har specialiseret sig i it-sikkerhed gennem mange år, tilbyder en bred vifte af managed sikkerhedsløsninger. Få vurderet jeres nuværende setup og behov, og lad vores sikkerhedskonsulenter hjælpe jer med at designe og implementere en løsning, der er skræddersyet til jeres behov. I kan også lade vores Security Operations Center overvåge og beskytte jeres infrastruktur og forretning døgnet rundt. Vores sikkerhedseksperter er erfarne, sikkerhedsgodkendte og dansktalende.

Skal vi tale sikkerhed?

Vi har et af Danmarks stærkeste ekspertteams inden for it-sikkerhed. Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan levere en sikkerhedsløsning, der giver jeres virksomhed størst værdi, så kontakt os.

Certificeringer

Vores mange års ekspertise og samarbejde med verdens førende teknologi-partnere bliver løbende certificeret og anerkendt