Når de usynlige detaljer skaber værdi

HB Trapper er en af landets førende leverandører af trapper, altaner og stålkonstruktioner. De opererer som entreprenør og underleverandør på projekter over hele landet.

I hverdagen skænker man nok ikke trappekonstruktioner de store tanker. Alligevel er det nødvendigt at udvikle disse elementer med omtanke, nøjagtighed og en forståelse for verden omkring sig. Hos HB Trapper tæller hver millimeter i de detaljer i hverdagen, som vi andre måske kommer til at tage for givet.

I TDC Erhverv er vi stolte af at hjælpe HB Trapper med at gøre deres millimeterpræcise visioner til virkelighed.

Læs mere om dine muligheder med TDC Erhverv Teams

Udfordring

Med produktion og salgsafdelinger over hele landet, havde HB Trapper brug for en samarbejdsløsning, som kunne samle virksomheden på tværs af lokationer. På deres ugentlige statusmøder, hvor alle medarbejdere samledes fysisk, oplevede de stor spildtid i form af bl.a. transport på tværs af landet.

Løsning

Efter at have været kunde hos TDC Erhverv i mange år, var det naturligt at fortsætte det årelange samarbejde. Hos HB Trapper implementerede vi en samlet løsning med Skype for Business, Microsoft 365 og ikke mindst TDC Erhverv Teams, som for alvor gjorde forskellen for HB Trapper.

Med Teams er det blevet muligt at afholde møder og samarbejde let på tværs af afdelinger. De ugentlige møder afholdes nu nemt med 15-20 medarbejdere i hver sin ende af landet uden at bruge endeløse timer på transport.

“De største og hurtigste gevinster, vi har fået ved at vælge Office 365, det er helt klart Teams. Der kan vi virkelig se valutaen af, at vi kan passe vores daglige arbejde og samtidig deltage i ugentlige møder uden at skulle flytte os fysisk.”

Citat HB Trapper1 profile image
Karsten Vang
Adm. Direktør i HB Trapper

Se, hvordan vores kunde HB Trapper i samarbejde med TDC Erhverv fandt de helt rigtige redskaber, der giver værdi for dem.

Office 365 fra TDC Erhverv

Office 365 er for dig, der vil have mest ud af din tid. Vælger du Office365, kan du flytte fokus fra drift og opdateringer til udvikling og uddannelse. Du får nemlig adgang til alle Office-programmerne og værktøjerne i deres nyeste udgave. 

Læs mere her

TDC Erhverv Teams

TDC Erhverv Teams integrerer telefoni og et brugervenligt selvbetjeningsunivers med de kendte applikationer som PowerPoint, Planner, Evernote, Word, Wunderlist m.fl. Det hele bakket op af kompetent support, service og specialistviden.

Læs mere her