Nem kommunikation på tværs af landegrænser

Elverdal skaber arkitekttegnede uderum, der passer til brugernes behov. De tegner og udformer helhedsløsninger og produkter ud fra specifikke hensyn til målgrupper, demografi og miljø, og deres vision er at skabe optimale rammer for motion, sundhed, social interaktion, leg og læring.

De yder service hele vejen gennem processen lige fra planlægning, projektering, udførelse og til den efterfølgende drifts- og vedligeholdelsesproces. Hos Elverdal tænker de ud af boksen, og de formår at spotte markedsbehov i takt med, at de udvikler legepladser og uderum sammen med engagerede kunder, børn og unge, dygtige arkitekter og ansvarsfulde håndværkere.

Med Elverdals mangeårige erfaring og stærke kompetencer tilbyder de et samarbejde på et teknisk og fagligt højt niveau. Det er vigtigt for dem, at deres kunder oplever, at de leverer gode, langtidsholdbare løsninger, og at sikkerheden er i orden.


Udfordring

I Elverdal har de kunder verden over og søgte derfor værktøjer, som kunne gøre store afstande mindre – både i det daglige samarbejde samt ved større præsentationer – for på den måde ikke at skulle rejse store afstande.

Samtidig havde virksomheden brug for samarbejdsværktøjer, herunder telefoni, som ville gøre det nemmere at kommunikere internt i virksomheden.

Løsning

Med vores Skype for Business- og Office 365-løsning kan medarbejderne i Elverdal arbejde sammen på helt nye måder og let præsentere store ideer for kunder i udlandet. Skype for Business kan både bruges som den almindelige telefon, men kan samtidig også bruges til at afholde møder med kunder og internt.

Interview

Se, hvordan vores kunde Elverdal i samarbejde med TDC Erhverv fandt de helt rigtige redskaber, der giver værdi for dem.