Lyt til TechIn og bliv klogere på teknologi i et erhvervsperspektiv

TechIn er en podcast, hvor vi sætter fokus på teknologi og løsninger, du kan bruge til at skabe forandring og værdi i din forretning. Med os omkring bordet har vi eksperter, som har høstet værdifulde og praktiske erfaringer. I TechIn dykker vi ned i deres indsigter, som kan inspirere dig til at optimere dine egne digitale planer og visioner.

TechIn Podcast Digitaliseringsloesninger

Episode 9: Digitaliseringsløsninger - hvordan vælger man? 

I dette afsnit af TechIn dykker vi ned i selve udvælgelsesprocessen, når der skal implementeres nye værktøjer. Med i studiet har vi inviteret Christian Hannibal fra Dansk Industri og Peter Suhr Olsen fra Topdanmak, der skal gøre os klogere på, hvad man skal være opmærksom på, når man skal vælge digitale løsninger og værktøjer, og hvordan man sikrer sig at vælge rigtigt.

Læs mere og lyt til episoden her


TechIn Podcast Episode 8

Episode 8: Digitaliseringsrejsen - hvordan kommer man i gang? 

I studiet har vi besøg af to vidt forskellige virksomheder, der hver især har taget store skridt på digitaliseringsrejsen de seneste år. De fortæller, hvordan de gjorde og giver dig deres allerbedste råd. 

Læs mere og lyt til episoden her


TechIn Podcast Episode 7

Episode 7: Digitalisering - hvad er digitalisering?

Med i studiet har vi inviteret Pernille Kræmmergaard fra Digitaliseringsinstituttet og Erik Frøkjær fra Datalogisk Institut ved Københavns Universitet, der skal gøre os klogere på, hvad det vil sige at være digitaliseret som virksomhed.

Læs mere og lyt til episoden her


Episode 6: Tech trends i 2020 – hvad kommer vi til at se?

Med i studiet har vi inviteret Daniel Aunvig fra Microsoft, Klaus Æ. Mogensen fra Instituttet for Fremtidsforskning og Christian Bering fra Holo, der skal spå om de mest markante tech trends i 2020. 

Læs mere og lyt til episoden her


Episode 5: IT-sikkerhed – hvordan garderer man sig mod it-kriminalitet?

Med os i studiet har vi Tommy Abrahamsson fra Secu og Thomas Lerche fra Gladsaxe Kommune til at gøre os klogere på, hvor truslerne kommer fra, hvordan de tager sig ud, og sidst – men ikke mindst – hvordan man kan gardere sig.

Læs mere og lyt til episoden her


Episode 4: Implementering af Cloud – hvordan forankres den nye cloudløsning i medarbejdernes hverdag?

Med i studiet har vi inviteret adfærdsekspert Louise Neel Høyer fra Human Univerz, Mickey Jervin fra FLSmidth og Karsten Vang fra HB Trapper, der skal gøre os klogere på, hvordan man motiverer sine medarbejdere til at adoptere nye tech-løsninger.

Læs mere og lyt til episoden her


Episode 3: Fremtidens arbejdsplads – hvordan ser den ud?

Med i studiet har vi inviteret Mads Thimmer fra Innovation Lab, Gert Christensen fra Velux og Emma Lykke, studerende på IT Universitet, der skal gøre os klogere på fremtidens arbejdsplads.

Læs mere og lyt til episoden her


Episode 2: Internet of Things – et spørgsmål om gode forbindelser

Med i studiet har vi inviteret Anders Mynster fra FORCE Technology, Kim Bejstrup fra Acubit og Christian Bering fra Autonomous Mobility, der med deres store viden og praktiske erfaringer kan gøre os klogere på mobilteknologi og dets samspil med IoT.

Læs mere og lyt til episoden her


Episode 1: Internet of Things – hvad skal vi bruge det til?

Sammen med Kim Brostrøm fra DOLL (Danish Outdoor Lighting Lab) og Jakob Ødum fra TracTrac forsøger vi at komme tættere på IoT og dets muligheder, fordele og faldgrupper, når vi diskuterer deres praktiske erfaringer med IoT.

Læs mere og lyt til episoden her


Glæd dig til næste afsnit af TechIn

Podcasten er udviklet af TDC Erhverv i samarbejde med Kontekst & Lyd, vært Magnus Krabbe og forskellige eksperter, der gæster podcasten.