Computerworld Summit 2024

TDC Erhverv er medarrangør af Computerworld Summit 2024, en begivenhed, der sætter fokus på fremtidens it-afdeling og på, hvordan teknologi kan transformere organisationer fra ordinære til ekstraordinære. På denne tætpakkede dag vil du få mulighed for at høre inspirerende indlæg og deltage i dybdegående diskussioner om emner som AI & digitalisering, enterprise arkitektur & infrastruktur, samt sikkerhed & cyberforsvar.

Martin Hald Nissen, Seniordirektør og chef for Cloud Security og Threat Intelligence hos TDC Erhverv, vil være en af talerne ved eventet. Hans deltagelse understreger TDC Erhvervs engagement i at fremme forståelsen for teknologiske udfordringer og løsninger.

Dagen byder også på mulighed for at vælge mellem forskellige faglige indlæg og netværke med over 200 andre it-professionelle. Alt sammen modereret af Computerworlds erfarne journalister.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Computerworld Summit 2024, konferencen, der inspirerer og klæder dig på til at løse relevante udfordringer og se fremtidens innovative muligheder.

Tilmeld dig her

Praktisk info

Dato: 23. maj 2024

Tid: 08:30-16:10

Sted: Industriens Hus - H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København

Tilmeld dig her