Nye krav til jeres kommunikations- og samarbejdsværktøjer

I årevis var den hybride arbejdsplads en fjern vision. Men med ét blev det grænseløse arbejde en nødvendighed. I dag har de fleste ikke bare vænnet sig til den nye virkelighed, de efterspørger den også. Medarbejderne ønsker mere fleksibilitet, så de kan arbejde, når og hvor det passer dem bedst. Mange virksomheder melder om gladere medarbejdere og mere kvalitet i opgaveløsningen – samtidig med at de sparer penge på huslejen og rejsebudgettet. Den teknologiske brobygger er Unified Communication og Collaboration-værktøjer (UC&C), der binder medarbejdere, partnere og kunder sammen på tværs af geografi, enheder, platforme og applikationer. Enkelt og sikkert.

Den moderne arbejdsplads

Hos TDC Erhverv hjælper vi jer med at finde den helt rigtige videokonference- og samarbejdsløsning. Med os som partner får I en unik integration af klassiske mobil-, internet- og dataløsninger og de bedste cloudbaserede samarbejdsværktøjer. Vi binder jeres virksomhed og medarbejdere bedre sammen og leverer løsninger, der stort set kan pakkes ud af boksen og tages i brug med det samme. Vi støtter jer gennem hele processen og lægger en plan, som passer til jeres it-strategi, behov og økonomiske ramme. Uanset om I selv vil drifte løsningen eller overlade ansvaret til os.

Roomsystems as-a-Service

Cisco Webex Teams & Board

Microsoft Teams med indbygget softphone

Skal vi tale Unified Communication & Collaboration?

Vi hjælper jer med at finde den helt rigtige videokonference- og samarbejdsløsning, som matcher jeres behov. Vi er specialister inden for collaboration og digital transformation og kan rådgive om, hvordan de nye teknologier kan skabe værdi for jeres forretning.

Certificeringer

Vores mange års ekspertise og samarbejde med verdens førende teknologi-partnere bliver løbende certificeret og anerkendt