TDC Erhverv på Cloud Festival 2023

TDC Erhverv var hovednavn på Computerworlds Cloud Festival med to oplæg over festivalens to dage. Fokus var selvfølgelig på alle de områder, hvor TDC Erhverv kan udvikle og hjælpe vores kunder med at udnytte de muligheder cloud-løsninger bringer til bordet. Det inkluderede selvfølgelig TDC Erhverv CloudKey® og hvordan vi ved at anerkende de juridiske problemstillinger ved public cloud, har gjort det muligt som leverandør at arbejde mere løsningsorienteret med problematikken over for vores kunder. Derudover belyste vi, hvordan cloud-tjenester, AI og omnichannel-strategier kan være en katalysator til bedre kundeservice – og dermed profit.

Cloud Festival – Dag 1

Paneldebat

Vi lagde ud med en paneldebat mellem André Philip Tychsen, Jens Sandholdt Verner, og Michael Ahrensburg, om hvordan cloud-tjenester, AI og omnichannel-strategier kan være en katalysator til bedre kundeservice og dermed ultimativt øget profit.

Læs mere herDownload præsentation

Cloud Festival – Dag 2

Oplæg

Anders Christensen tog scenen på andendagen for at belyse emnet"Er danskernes data sikre i skyen?" og fortalte meget mere om TDC Erhverv CloudKey® og hvilken værdi platformen kan skabe for forretning. Oplægget begyndte med en quiz, hvor det blev afsløret, at hele 60% af deltagerne ikke mente, at det er lovligt at bruge amerikanske cloud-leverandører til at overføre persondata i dag. Dette understregede, at der er behov for klare retningslinjer og for at tænke i løsninger.

Læs mere herDownload præsentation


Download her

Lad os sammen gå sikkert ind i fremtiden og løfte forretningen til nye højder

Se mere på tdc.dk eller ring til os på 70 70 90 90