Det er vejen frem

Godt samarbejde kræver en god forbindelse og styr på sikkerheden. Det hele hænger sammen hos os – for det hele hænger sammen hos jer. Telefoni, Internet, samarbejdsværktøjer og it-sikkerhed. Uanset jeres størrelse og behov kan vi tilbyde én samlet løsning, der bringer jer tættere sammen, giver jer mere tid og bedre overblik. En løsning, der ikke blot giver værdi her og nu, men som I kan vokse med, og som gør, at I hele tiden kan udnytte nye digitale muligheder.

Lad os finde vejen

Én samlet oplevelse – én leverandør

Forbindelse

Godt forbundet – nu og i fremtiden
I de fleste virksomheder foregår den daglige kommunikation med kunder, leverandører og samarbejdspartnere via telefon og internettet. Både salg, kundeservice og samarbejde mellem medarbejdere forudsætter, at I er ’på’. Hvad enten I er på kontoret, på landevejen eller på hjemmekontoret.

Hos TDC Erhverv er I sikret en stærk og stabil infrastruktur. Sammen med vores samarbejdspartnere leverer vi de bedste løsninger på markedet. For eksempel får I Danmarks bedste mobilnet*, landets mest udbyggede 5G mobilnetværk, IoT-løsninger og lynhurtigt internet i hele landet.

Kører jeres virksomhed på den rette infrastruktur? Er I godt forbundet?

Læs mere her

Sikkerhed

For sikkerhedens skyld
I takt med at virksomheder bliver mere digitale, og flere arbejder fra distancen, stiger behovet for beskyttelse mod it-kriminelle. Mange virksomheder arbejder professionelt med it-sikkerheden. Men der er også en del, der ikke beskytter sig godt nok. Enten fordi de ikke tror, at truslen er der, eller fordi de ikke ved, hvordan de skal gribe det an.

Derfor bygger vi den basale it-sikkerhed direkte ind i vores løsninger. Herudover tilbyder vi meget effektive it-sikkerhedsløsninger til små og mellemstore virksomheder i samarbejde med nogle af verdens førende teknologivirksomheder.

Har I styr på sikkerheden i jeres virksomhed?

Læs mere her

Samarbejde

Vi sørger for, at I kan arbejde som aldrig før
I skal kunne arbejde sammen. Også når I ikke er sammen fysisk. Med vores samarbejdsløsninger kan I arbejde som aldrig før – på kontoret, hjemme og fra distancen. Med adgang til alle de data og systemer, I har behov for og uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vi har samlet vores produkter og nyeste viden om den hybride arbejdsplads i nogle stærke løsninger. Vi udvikler vores egne samarbejdsværktøjer i samarbejde med store internationale partnere som Microsoft og Cisco, og vi kan let sammensætte løsninger tilpasset jeres behov.

Er den hybride arbejdsplads det rigtige for jer?

Læs mere her

Lad os tale sammen om jeres behov, og hvordan vi kan sammensætte den rette løsning.

Få rådgivning

Vi er med dig hele vejen

Vi inspirerer, guider og ikke mindst sikrer, at I får de rette løsninger med fokus på sikkerheden og kvaliteten.

Bliv inspireret til fremtiden

Vi viser jer vejen med den nyeste viden og inspiration om fremtidens løsninger og muligheder.

 

Vi sætter os ind i jeres udfordringer og ambitioner, og I får vores bud på, hvor potentialet ligger hos jer i forhold til de nyeste teknologier og måder at arbejde på.

Bliv guidet hele vejen

De bedste løsninger udvikles i tæt samarbejde med jer. Når vi kombinerer vores viden, erfaringer og fremsyn med indsigt i jeres forretning, udfordringer og ambitioner.

 

Vi tænker hele vejen rundt om jeres forretning, og vi udvikler løbende løsninger med nye teknologier og funktionaliteter til jeres aktuelle behov.

Få én løsning tilpasset jeres behov

Uanset jeres størrelse og behov tilbyder vi én samlet løsning tilpasset jeres forretning. Og vi gør det nemt og overskueligt at købe, få leveret og anvende vores produkter.

 

Vi står altid klar til at hjælpe jer videre, og får I brug for support, har vi et team klar 24/7 til at yde professionel hjælp.

Tryghed og kvalitet frem for alt

Som kunde har I brug for ro i maven, og det får I hos os. Vi har samarbejdet med store og små virksomheder i mange årtier, og I kan stole på, at vi altid værner om sikkerheden og kvaliteten i vores løsninger.

 

Så I kan koncentrere jer om at udvikle jeres virksomhed.

Lad os sammen finde vejen frem

Vi tror på, at de bedste løsninger opstår i tæt samarbejde med jer. Når vi kombinerer vores faglighed, erfaring og fremsyn med indsigt i jeres forretning, udfordringer og ambitioner.

Vi sidder klar til at rådgive jer om den rigtige sammensætning af produkter til at understøtte jeres hybride arbejdsplads.

Udfyld formularen også kontakter vi dig.