Med fiber fra TDC Erhverv får I

Lynhurtig fiber

Få lynhurtigt fiber med hastigheder op til 1000/1000 Mbit - Perfekt til bl.a. videomøder.

Maksimal oppetid

Maksimal oppetid via en ekstra mobil dataforbindelse, der overtager ved afbrydelser.

Ekstra sikkerhed

Internet med indbygget InternetFilter, Firewall og gæstenetværk, der beskytter mod it-angreb.​

Personlig kundeservice

Vi tilbyder professionel support og fejlretning alle hverdage 08-20. Vi er klar til at hjælpe jer videre.

NYHED! EKSTRA SIKKERHED PÅ FIBERNET

Fiber med indbygget sikkerhed

Med InternetFilter får I et ekstra sikkerhedslag og kan arbejde mere trygt. InternetFilter advarer mod usikre webadresser med potentielt skadeligt indhold, så I ikke uforvarende kommer til at udsætte jeres netværk for risici.Se mulighederne på jeres adresseSøg efter jeres adresse her

Find jeres fiberløsning her

TDC Erhverv dækker langt det meste af landet med lynhurtig fiber, der sætter fart på den digitale omstilling.

*Priserne er ekskl. moms og forudsætter 2 års aftale med 25 % rabat. Priserne gælder ved en standardtilslutning til vores leverandørs fibernet fra vej og til nærmeste facade og gælder udvalgte adresser. Installationen kræver accept fra ejer, hvis I er lejer. Din ordre forudsætter, at TDC Erhvervs registreringer om forhold på adressen er korrekte. Hvis forholdene på adressen afviger væsentligt fra TDC Erhvervs registreringer om eksempelvis fremføringsveje, gravelængder og installationsarbejde, kan vi desværre ikke levere til den oplyste pris. Aftalen vil i så fald bortfalde, og din bestilling vil blive annulleret.

Mobilt Bredbånd med 5G


Mobilt bredbånd er en god løsning for dig, der skal kunne arbejde, uanset om du er hjemme eller på farten. Hos TDC Erhverv kan du få et mobilt bredbåndsabonnement, der passer til dine behov – uanset hvor og hvordan du arbejder.

Læs mere om Mobilt Bredbånd her


Fiber til hjemmearbejdspladsen


I takt med at flere arbejder hjemme, stiger kravene til hastighed og sikkerhed. Med fiber fra TDC Erhverv går du ikke på kompromis, selvom du arbejder hjemme.

Læs mere om fiber til hjemmearbejdspladsen

Skal vi finde den rigtige fiberløsning og den bedste pris til din virksomheds behov?


Kontakt os og få en uforpligtende dialog om, hvilken internetforbindelse du kan vælge på din adresse, og hvad der passer bedst til jeres behov. Vi ringer fra 70709980 eller med hemmeligt nummer.