Sikker internetforbindelse

Livsnerven for virksomheden. Hackernes foretrukne mål. Se filmen og få mere at vide om effektive firewalls og fordelene ved at bruge stærke adgangskoder.

Skal du have en sikker internetforbindelse?

Læs mere om internet

DET KAN I GØRE ALLEREDE I DAG:​

Mandag morgen klokken 8:32 ...

Pludselig forsvinder internetforbindelsen. Medarbejderne får travlt med at gå på nettet via deres mobiler. Der er ikke adgang til kunder og leverandører. Det hele går i stå, for internetforbindelsen er livsnerven i virksomheden. Brug et øjeblik på at lægge en plan, så det ikke sker.​

Start her:

 • Tjek virksomhedens firewall

 • Vælg et stærkt kodeord til netværket

 • Skift netværkskoden med mellemrum

 • Overvej en ny generation firewall

 • Derfor hedder det en firewall

  En firewall er afgørende for at sikre data og kritiske systemer. Den hjælper med at beskytte internetforbindelsen mod indtrængen, men kun hvis den er opdateret. De nyeste firewalls giver mulighed for at tjekke trafikken helt ned i detaljer.
 • Skift netværkskoden med mellemrum

  Internetforbindelse og wi-fi på kontorerne sætter skub i produktiviteten. Medmindre en hacker knækker adgangskoden. Derfor skal netværkskoden være lige så unik og stærk som til arbejdscomputerne. Det er også en god idé at skifte den jævnligt.
 • Få en ekstra linje

  Forbindelsen kan forsvinde af mange grunde. Det kan også være et kabel, der bliver gravet over. Under alle omstændigheder er det være en god idé at have en ekstra linje som fx mobilt bredbånd eller lignende. Så går forretningen ikke i stå.

Skal du have en sikker internetforbindelse? ​

Internet

Ønsker du internet med indbygget InternetFilter?

Uanset hvor i landet, I driver forretning, kan I med TDC Erhverv få lynhurtig internet med stabilitet, sikkerhed og kundeservice, som I kan stole på.

TDC Erhverv Smart Security

Opfang malware og virus, før det gør skade

TDC Erhverv Smart Security sørger for sikkert internet i dit firma, så alle kan arbejde trygt og sikkert uden at bekymre sig om angreb fra cyberkriminelle. Løsningen er overvåget , opdateret og baseret på markedsførende teknologi fra Cisco.

Gå til Sikkerhedsskolen

I er eksperter i at drive jeres forretning. Men hvor meget viden har I om it-sikkerhed? Kom i gang her, bliv klogere på it-sikkerheden og dermed bedre rustet til den dag, der kommer et angreb. Det tager kun få minutter.