Sikkert hjemmearbejde

Flere arbejder hjemmefra, og det kan være en åben bagdør til netværket, hvis ikke forbindelsen er krypteret. Se filmen, og få mere at vide om sikre VPN-forbindelser.

Det kan I gøre i dag:

Den nye filial på Tjørnevænget 32

Brugen af hjemmearbejdspladser er eksploderet under corona, og meget tyder på, at det er kommet for at blive. På fremtidens arbejdsmarked er der ‘kontorer’ overalt, og ofte er fjernarbejde et krav for at tiltrække nye medarbejdere. Hvis ikke it-sikkerheden flytter med ind, kan det give udfordringer.

Start her:

 • Undersøg markedet for VPN-løsninger

 • Husk stærke koder på hjemme-pc’en

 • Brug kun arbejds-pc’en til arbejde

 • Sæt alle enheder til automatisk opdatering

 • Den sikreste vej hedder VPN

  En VPN – Virtual Private Network – er en krypteret linje mellem hjemmet og firmaets netværk. Den beskytter trafikken og gør medarbejderen mere produktiv. Har I valgt to-faktor-godkendelse skal den også gælde for hjemme-pc’en.
 • Er der private med på linjen?

  I sagens natur sidder mange på hjemmekontoret side om side med resten af familien. Det kræver disciplin. En VPN-forbindelse og sikker login på virksomhedens netværk er en god idé, og så bør arbejds-pc’en kun bruges til arbejde.
 • Opdatering og sikkerhedskopiering

  Der er risiko for, at medarbejderens setup på hjemmekontoret kan forsvinde ud af syne for de it-ansvarlige. Men når man logger på netværket, fungerer det, som om man sidder på kontoret. Husk derfor automatisk opdatering og backup.

Gå til Sikkerhedsskolen

I er eksperter i at drive jeres forretning. Men hvor meget viden har I om it-sikkerhed? Kom i gang her, bliv klogere på it-sikkerheden og dermed bedre rustet til den dag, der kommer et angreb. Det tager kun få minutter.