Vores fortælling – Jeres forretning

TDC Erhverv vil være den foretrukne partner for danske virksomheder, der har ambitioner om at vokse med de nye, digitale muligheder. Vi har infrastrukturen, løsningerne og eksperterne til at hjælpe virksomheder med at drive forretningen med morgendagens løsninger – allerede i dag. 

Sådan kan vi gøre en forskel som partner for din virksomhed:

Bedste netværk og infrastruktur

Netværk betyder alt. Vi har lavet holdbare forbindelser til danske virksomheder i mere end 100 år og vi har den bredeste dækning med hurtigt internet i Danmark. 

Vores mobilnetværk viser sig bedst i test år efter år, og det understreger vores ambition om at give dig og din forretning en god forbindelse – hele tiden.

En fremtidssikret arbejdsplads

Arbejd overalt. Du bestemmer hvornår, hvor og hvordan du vil arbejde og samarbejde. 

Vores mobile first-tilgang sikrer dig, at dine løsninger fungerer på et hvilket som helst device, overalt. Vores cloud-løsninger sørger for, du automatisk har den seneste opdatering med dig – uanset hvordan du tilgår dem. Vores innovative og fremtidssikrede løsninger sørger for, at du har adgang til morgendagens løsninger – allerede i dag.

Skalerbare løsninger

Løsninger, der vokser med dig. Vores løsninger matcher alle virksomheder og alle typer udstyr. Vi sørger for, at dine løsninger virker og tilpasser sig til din forretning og dens udvikling. 

Selvom vi anbefaler cloud first, behøver det ikke at være lig med cloud only. Du kan stadig eje både hardware og software og håndtere dine egne IT- og kommunikationsenheder. Eller du kan få det hele fra os og kun betale for det, du faktisk bruger. 

Vi holder din virksomhed sikker

Styr på sikkerheden. Digital sikkerhed er vores første prioritet, og vi bygger sikkerhed direkte ind i vores løsninger som et første værn mod angreb. Vi identificerer alle former for trusler gennem vores markedsledende sikkerhedsværktøjer.

Det er værktøjer, der gør dig i stand til proaktivt at følge med i, om din virksomhed er klar til at håndtere angreb. Så er der styr på sikkerheden for både ansatte, virksomheden og i de løsninger, I bruger. 

Vi er med dig hele vejen

Få mest ud af dine løsninger. Vi er lokale, proaktive og klar til at hjælpe: Hvis du oplever problemer, skal du kun fortælle os det én gang – så tager vi hånd om det fra start til slut. 

Vores ekspertteam sidder klar til at hjælpe med at vælge og implementere. Vi får dig op at køre gennem on-boarding af dig og dine kolleger, og vi tilbyder både onsite- og online-træning.