Derfor skal du vælge TDC Erhverv

Din virksomhed skal kunne vokse med de nye, digitale muligheder. Det har vi infrastrukturen, løsningerne og eksperterne til at hjælpe dig med. Derfor vil vi være den foretrukne partner for danske virksomheder, som har ambitionerne til at drive forretningen med morgendagens løsninger.

Vi er med dig hele vejen

Vores ekspertteam sidder klar til at hjælpe med at vælge og implementere. Din virksomhed kommer op at køre gennem onboarding af dig og dine kolleger, så I får det meste ud af jeres løsninger.

En fremtidssikret arbejdsplads

Arbejd overalt. Du bestemmer hvornår, hvor og hvordan, du vil arbejde og samarbejde. Vores digitale tilgang sikrer dig, at dine løsninger fungerer uanset platform og uanset, hvor du befinder dig. Du får adgang til morgendagens løsninger i dag med vores fremtidssikrede løsninger.

Vi holder din virksomhed sikker

Digital sikkerhed står højt på mange dagsordener – også vores. Derfor bygger vi sikkerhed direkte ind i vores løsninger. Så er der styr på sikkerheden for både ansatte, virksomheden og i de løsninger, I bruger.

Skalerbare løsninger

Vores løsninger matcher alle virksomheder, så dine løsninger altid kan tilpasses din forretning og dens udvikling. Vi tror på, at cloud er vejen frem. Men vi giver dig stadig friheden til at vælge, om du fortsat vil eje både hardware og software og håndtere dine egne it- og kommunikationsenheder. Du kan også få det hele fra os og kun betale for det, du faktisk bruger.

TDC Erhverv Gold Microsoft Partner
TDC Erhverv Cisco Powered

De bedste værktøjer til din virksomhed

Med TDC Erhverv som samarbejdspartner har du altid adgang til markedets bedste værktøjer. Fra enkle mobilløsninger til komplette samarbejdsværktøjer, fra cloud-løsninger til Internet of Things - vi har løsninger, der dækker jeres behov. Og vi står klar til at rådgive om det hele.

Vores værktøjer er alle udviklet in-house i tæt samarbejde med hhv. Cisco og Microsoft. Vi er desuden certificeret Microsoft Gold Partner.

Læs, hvad vores kunder siger

Fra de helt små, til de helt store, og alle midt imellem – ingen kunder er ens. Derfor kan vores løsninger tilpasses ethvert behov. Og vi sidder klar til at finde en løsning, som passer til jer.

Læs vores kundecases og bliv klogere på, hvordan vores løsninger også kan styrke jeres virksomhed.

Se vores kundecases her

Lad dig inspirere

Bliv klogere på tidens teknologi trends i vores TechIn podcast og fordyb dig i et bredt udvalg af artikler, der alt sammen kan inspirere og gøre dig klogere på, hvad der rør sig i den digitale verden.

Lyt til podcasten TechIn

Hos TDC Erhverv har vi både kunder og kolleger med stor viden og erfaringer inden for teknologiens mange aspekter. Derfor har vi lavet podcasten TechIn. Her samler vi eksperter inden for bl.a. IoT, Cloud, digitalisering og meget andet, der sammen diskuterer faldgruber, gevinster og deler ud af deres erfaringer, som du kan bruge til at optimere dine egne digitale visioner.

Lyt med her

Find inspiration i vores artikler

Dyk ned i vores artikel-univers, som giver dig direkte adgang til seneste nyt, inspiration til din virksomhed, råd og erfaringer fra eksperter og meget mere. Du kan bliv klogere på emner som digitalisering, IoT, it-sikkerhed, cloud-baserede løsninger mv. Sæt perspektiv på arbejdsdagen med nyt fra it- og telebranchen.

Gå på opdagelse her