TDC Erhverv vil være Danmarks mest digitale og foretrukne serviceudbyder

Med den største teknologiske investering i vores historie har vi påbegyndt en komplet digital transformation, som vil forme fremtiden for TDC Erhverv som Danmarks mest digitale og foretrukne serviceudbyder. Gamle og komplekse IT-systemer vil blive erstattet af en ny og betydeligt bedre teknologiplatform. Med den bliver vi i stand til radikalt at forenkle vores systemer og processer, samtidig med at vi strømliner og optimerer kundeoplevelser og accelererer innovationstempoet for state-of-the-art digitale produkter.

"Det er ikke en lille ting at flytte Danmarks største teleselskab til en ny IT-platform, og vi er først i mål i 2025. Men destinationen er det hele værd. Rejsen er allerede begyndt – og I kan begynde at glæde jer til markant mere fleksibilitet, sikkerhed og service ud fra jeres behov. Det bliver kort sagt enklere og bedre at være kunde hos TDC Erhverv. "

- John Henriksen, Head of TDC Erhverv

I vil opleve, at TDC Erhverv bliver mere....

Enkelt & Smidigt

Vi kommer til at kunne designe vores produkter, tjenester og processer med udgangspunkt i jeres hverdag. Det betyder, at vi kan gøre det mere enkelt og fleksibelt for dig og din virksomhed.

Moderne & Relevant

I fremtiden kan I forvente de mest moderne, markedsledende tele-og dataløsninger, så I får bedre digitale selvbetjeningsmuligheder og vi får nemmere ved at tilpasse vores produkter præcis til jeres behov.

Stabilt & Sikkert

Med en ny og mere stabil it-platform, vil I i fremtiden kunne nyde godt af endnu mere stabile og sikre løsninger.

I skal måske skifte løsning

Hovedformålet med vores IT-transformation er, at det skal blive nemmere og bedre at være kunde i TDC Erhverv. Første skridt er en oprydning i vores mange ældre produkter, hvor vi kommer til at udfase en stor del af dem. Til gengæld kan vi tilbyde jer et stærkt og enkelt udvalg, der matcher moderne virksomheders behov.  

Hvad betyder det for jer?  

IT-transformationen af TDC Erhverv vil tage tre år. Hvis I har et af de abonnementer, som undervejs skal udfases, tilbyder vi jer et nyt og mere moderne i stedet. Når tiden kommer, kan I enten skifte digitalt, eller vi kan hjælpe jer personligt. Har I en større specialløsning, inviterer vi jer til et møde. 

Migreringsportal

Har I spørgsmål eller behov for rådgivning, så kontakt dit sædvanlige rådgiverteam. Du kan også skrive til os ved at udfylde formularen.

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores IT-transformation. Skriv dig op til vores nyhedsmail og få information om vores it-transformation samt spændende og inspirerende viden og nyheder tilsendt på mail.

Artikler

Læs de seneste nyheder og opdateringer fra projektet her.

  • Nuuday kickstarter komplet IT-transformation: “Vi vil levere de bedste kundeoplevelser som den førende digitale serviceudbyder i Danmark”

  • Nye løsninger fra TDC Erhverv styrker it-sikkerheden i små og mellemstore virksomheder.