Vi har hver især tacklet de mange hjemmearbejdstimer på vores egen måde. Nogle kan slet ikke vente med at komme tilbage på et kontor. Andre har fundet ud af, at hjemmearbejdet er forbundet med en masse fordele.

For de medarbejdere, der ved, at hjemmearbejde bliver en del af deres fremtid i et eller andet omfang, er det vigtigt, at det teknologiske setup i hjemmet er helt rigtigt. Derfor kan det være en god ide at give din hjemmearbejdsplads et servicetjek og overveje, om der er noget, der kan optimeres.


1. Har du den rigtige internetforbindelse og det rigtige WiFi?

Er din internetforbindelse god nok til at håndtere effektivt hjemmearbejde uden irriterende udfald? På vores hjemmeside kan du se, hvilke hastigheder der er tilgængelige på din adresse. En stabil og hurtig internetforbindelse er forudsætningen for en effektiv hjemmearbejdsplads med høj billed- og lydkvalitet, når du eksempelvis holder virtuelle møder. Du kan også få en speciel hjemmearbejdsplads-router med WiFi, som altid er koblet op med en VPN-forbindelse til kontoret. På den måde kan du adskille det private WiFi og det professionelle WiFi og dermed opnå en højere sikkerhed og kontrol.

Se, hvor hurtig en internetforbindelse du kan få her


2. Har du de rigtige kommunikationsværktøjer?

TDC Erhverv One+ samler telefoni, samarbejdsværktøjer og omstilling i én løsning. TDC Erhverv One+ kan frit sammensættes efter behov, så du eksempelvis kan vælge en ren mobilløsning eller kombinere den med kommunikation via PC-softphone og IP-telefoni. TDC Erhverv Teams er også en samlet kommunikationsløsning, der blandt andet rummer chat, videoopkald, fildeling, mail og telefoni. Fælles for de to løsninger er, at de understøtter et moderne arbejdsliv, hvor medarbejderne har mulighed for at arbejde fra forskellige steder, men stadig har brug for adgang til data og deres primære kommunikationsværktøjer. Løsningerne understøtter også virksomheder, der har medarbejdere på forskellige lokationer eller i udlandet. Uanset hvor personerne i et team eller en afdeling befinder sig, er de altid forbundet via værktøjerne i de to kommunikationsplatforme.

Læs mere om TDC Erhverv One+ og TDC Erhverv Teams.


3. Har du styr på den basale it-sikkerhed på hjemmearbejdspladsen?

Vores sikkerhedsløsninger tilbyder særlig beskyttelse af medarbejdere, der arbejder hjemme. Der findes løsninger til hjemmearbejdspladsen, hvor sikkerhed er inkluderet i de forskellige bredbåndsbaserede pakker. Og der findes løsninger, hvor sikkerheden på hjemmearbejdspladsen bliver garanteret via VPN-opkoblinger. Når en medarbejder opretter en krypteret VPN-forbindelse mellem hjemmearbejdspladsen og virksomheden ved hjælp af TDC Erhverv Smart VPN kan uvedkommende ikke få indblik i datatrafikken og bruge det til kriminelle formål.

Læs mere om Smart VPN her.


Læs mere om produkterne

Læs mere om TDC Erhverv Hjemmearbejdsplads og TDC Erhverv Smart og kontakt os, hvis du ønsker at høre mere

Læs mere om hjemmearbejdsplads Læs mere om Smart Security