Hvad enten I er ny kunde eller har været hos os i årevis, er vi med jer hele vejen. Vi hjælper jer med at vælge de optimale løsninger. Vi sikrer, at de kører problemfrit. Og vi rådgiver jer løbende, så I får mest muligt ud af jeres investering. Nu og fremover.

Oplev personlig service

Hos TDC Erhverv sidder 100 dedikerede fagfolk og eksperter klar til at rådgive og hjælpe jer, når I har spørgsmål. I har et fast rådgiverteam, der kender jeres virksomhed, så I er sikret målrettet rådgivning og inspiration.

Support og fejlretning

Vi er dedikerede til at sikre ubrudt drift og minimal nedetid og taler support i et sprog, der er til at forstå. Vi kan hjælpe jer med at komme godt i gang og rette eventuelle fejl hurtigt og målrettet.

Kom i gang uden at spilde tiden

Få afklaret jeres spørgsmål, så I kan fokusere på forretningen. Brug vores hjælpevideoer, der trin for trin fortæller jer, hvordan I udnytter løsningerne bedst muligt til gavn for jeres kunder.

Selvbetjening Erhverv

Oprettelse af nye brugere, ændring i abonnementerne, bestilling af simkort, overblik over pukkoder og tidligere fakturaer. Log ind, få overblikket og foretag ændringer med det samme. Sådan er vi med jer hele vejen – 24 timer i døgnet.

TDC ERHVERV

Personlig support i øjenhøjde

Hos TDC Erhverv kommer vi hele vejen rundt om jeres behov for at skabe en tryg og effektiv hverdag. Vi er sammen om at skabe et konkurrencedygtigt, digitalt Danmark, og derfor er det afgørende, at I forstår jeres løsninger og abonnementer til bunds og kan udnytte dem optimalt. Kun på den måde kan de bidrage til at skabe arbejdsglæde og støtte udviklingen af forretningen.

Skræddersyede services til jer

Fra det lille firma til den store koncern. Standard eller Premium: Ingen virksomheder er ens, og derfor kan I vælge services hos TDC Erhverv på præcis det niveau, der passer til jeres nuværende og fremtidige behov.

Læs mere om vores servicekoncepter her.

Køb den nye mobil her

Det giver et boost i hverdagen at have godt værktøj ved hånden. I vores webshop finder I hele viften af 5G-telefoner i alle prisklasser. Brug for et bedre mobilkamera? En større og skarpere skærm? Hent inspiration i shoppen, og bestil ny mobil med få klik.

Udnyt jeres løsninger endnu bedre

Tips og tricks til at udnytte alle funktioner i løsningerne

One+ konfigurator

TDC Erhverv One+ samlet alt i én, skræddersyet løsning. Vi inviterer jer til at sammensætte mobilabonnementer og omstilling i vores konfigurator og få en pris – helt uforpligtende for jer.

TDC Erhverv Assist

TDC Erhverv Assist er en app, der samler omstilling, firmatelefonbog, viderestilling, call recording og meget mere i jeres mobiler. Det er – bogstavelig talt – kundeservice til fingerspidserne.

Sikkerhedsskolen

Hackerne har – desværre – fået øje på, at mobiler også kan bruges til kriminalitet på linje med pc’er og tablets. Vi har samlet tips og konkrete forholdsregler til, hvordan I gør hverdagen tryg og sikker.

Hjælp her og nu

Kundeservice står til jeres rådighed! Har I spørgsmål, har I brug for en pris, eller kan vi støtte jeres forretning og digitale omstilling på andre måder? Kontakt os, og kom videre med jeres planer.