En opgradering fra alle vinkler

Nu løfter vi sløret for 4 nye iPhone 15 modeller og nye Apple Watches. De nye modeller tilbyder alt fra nye materialer og designs, de mest avancerede chips til dato til et nyt kamerasystem til de nye iPhones. Og et kæmpe skridt mod at gøre alle Apple produkter CO2 neutrale i 2030. 

Køb her

iPhone 15 Pro Max. Så stærkt. Så let. Som skabt til Pro

iPhone 15 Pro Max. Udformet i titanium og udstyret med den banebrydende A17 Pro-chip, knappen Handling, som kan tilpasses, og det mest kraftfulde iPhone-kamerasystem nogensinde.

iPhone 15 Pro. En titan i titanium

iPhone 15 Pro. Udformet i titanium og udstyret med den banebrydende A17 Pro-chip, knappen Handling, som kan tilpasses, og et mere alsidigt Pro-kamerasystem.

Det nye USB-C stik til iPhone 15

Apple har nu ændret stikket i den nye iPhone 15 til USB-C. Det betyder, at du nu kan bruge samme stik til din iPhone, Macbook, iPad og Airpods 2nd generation. Det nye stik giver også mulighed for endnu hurtigere dataoverførsler for iPhone 15 Pro og Pro Max. 

iPhone 15 Plus og iPhone 15

iPhone 15 Plus og iPhone 15 giver dig Dynamic Island, et 48 MP hovedkamera og USB-C – alt sammen i et robust aluminiumsdesign med indfarvet glas.

Apple Watch Ultra 2

Tag eventyret til helt nye højder

Det mest robuste og avancerede Apple Watch. Designet til outdoor-aktiviteter og højintensive træninger med en let urkasse i titanium, ekstra lang batteritid* og den mest lysstærke skærm nogensinde. Dobbelttryk** er en ny måde at interagere med dit Apple Watch på, og Præcis søgning*** hjælper dig med at finde din iPhone, hvis den bliver væk.


Apple Watch Ultra 2 kræver iPhone XS eller nyere med iOS 17 eller nyere.

*Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Læs mere på apple.com/dk/batteries.

**Kommer sidst i 2023. Kræver Apple Watch Series 9 eller Apple Watch Ultra 2.  

***Kræver iPhone og Apple Watch med andengenerations Ultra Wideband-chip. 

Apple Watch Series 9

Klarer endnu mere. Helt klart.

Apple Watch Series 9 hjælper med at holde dig aktiv, sund, sikker og forbundet. Det har dobbelttryk, som er en helt ny måde at interagere med dit Apple Watch på*, en endnu mere lysstærk skærm og Præcis søgning til iPhone.**Apple Watch Series 9 kræver iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.   

*Kommer sidst i 2023. Kræver Apple Watch Series 9 eller Apple Watch Ultra 2.  

**Kræver iPhone og Apple Watch med andengenerations Ultra Wideband-chip.