Brug for rådgivning?

Udfyld dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på 77 33 71 71.

 

Vores hold af specialister står klar til at hjælpe dig

Uanset, om i er startet på jeres Cloud Journey eller om i stadig er i overvejelsesfasen, står vores eksperter klar til at hjælpe jer.

Hos TDC Erhverv står vores Cloud Journey specialister fra Cloudeon klar til at sparre med dig og dele ud af deres ekspertviden. Vil du vide mere om din virksomheds eksisterende infrastruktur? Eller måske er din virksomhed allerede klar til at starte sin rejse? Vi hjælper dig med at sammensætte det helt rigtige setup til netop din virksomhed.

Cloud Journey med Cloudeon bringer dig i trykke hænder fra start til slut på rejsen fra jern i kælderen til skyen. 

I får en helt unik rapport fra OpsAI, som klarlægger jeres nuværende serverkompleksitet. På baggrund af rapportens resultater kan I tage stilling til, hvilke servere I vil flytte i skyen – I behøver nemlig ikke flytte alt.

Rapporten er klar på få dage, så I får hurtigt en vurdering af jeres aktuelle situation samt fremtidige behov. I vælger selv, om I vil fortsætte rejsen i skyen, eller om I vil nøjes med rapporten. Vi står klar under hele rejsen med den hjælp og rådgivning, I har brug for. 

Udfyld dine oplysninger, og indsend formularen. Så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag.

Vi glæder os til at høre fra dig.