Gå for BørneTelefonen er et årligt indsamlingsprojekt, som kombinerer fællesskab, vandring og indsamling. Fra marts til september samler engagerede vandrehold fra hele landet penge ind til fordel for BørneTelefonen – alt imens de træner sig op til en ugelang finalevandring på Caminoen.

I TDC Erhverv har vi i mange år støttet Børns Vilkår og Børnetelefonen.

I år har vi lavet vores eget hold bestående af både kunder og medarbejdere, som indsamler penge, så Børns Vilkår kan uddanne flere frivillige rådgivere, og så BørneTelefonen fortsat kan være åben hele året og døgnet rundt.

Herunder kan du se, hvordan din virksomhed og jeres medarbejdere kan hjælpe os hjælpe Børnetelefonen.

Sådan kan I bidrage:

Bliv holdsponsor eller giv et bidrag

Din virksomhed kan bidrage med et holdsponsorat, der går til indsamlingen, og som eksponerer jeres virksomhed ved Gå for BørneTelefonen 2023.

Se mere her

Del link til indsamling eller støt os her

Din virksomhed kan støtte den gode sag ved at dele link til indsamlingen på for eksempel jeres facebook-side. I kan også indbetale via mobile pay på 959585 eller via QR-koden her.

Eventkalender

Støt pr. km

Dato: 19.-22. september 2023
Sted:
Caminoen

Vores hold skal gå 111 km. på Caminoen den 19. – 22. september 2023. Du/I kan støtte hver gået km. med et beløb.

Støt her

“I TDC Erhverv er vi stolte af, at vi stiller op med et vandrehold til Børns Vilkårs indsamlingsevent “Gå For BørneTelefonen. I mere end 30 år har Børns Vilkår og TDC Erhverv haft et partnerskab, som gør os rigtig stolte. Derfor glæder vi os nu til at tage det ekstra skridt i vores samarbejde og samle ind for BørneTelefonen.”

Tanja Odbjerg Selvig
Holdleder, TDC Erhverv