Guide til TDC Erhverv Mobil

Få her et overblik og en introduktion til, hvordan du håndterer funktionerne i TDC Erhverv Mobil.

Mobil velkomst og kø-funktion

Har du mobil velkomst eller kø-funktion i dit abonnement, så kan du sætte det op via erhvervmobil.tdc.dk. Hent guiden til, hvordan du administrerer kø-funktion og mobil velkomst.

Guide: mobil velkomst og kø-funktion (PDF)

Prioriteret kø

’Prioriteret Kø’ er et tillæg, du kan købe til dit TDC Erhverv Mobil-abonnement. Funktionen giver dig og din virksomhed mulighed for at prioritere kø-indgangen i en kø-gruppe og samtidig logge opkaldende på www.erhvervmobil.tdc.dk.

Prioritering af opkald

Du og din virksomhed kan prioritere jeres indkommende opkald, så opkaldet kommer til den rette modtager. Er 1. prioritet slukket eller meldt ud af gruppen, modtager 2. prioritet og dernæst 3. prioritet og så fremdeles. Til slut er der mulighed for at indføje en "Sidste udvej", såfremt alle kø-medlemmer er slukket eller meldt ud af gruppen.

Logbog

Med ’Prioriteret kø’ kan du se i en Logbog, hvordan kaldene er blevet besvaret. F.eks. klokkeslæt, ventetiden i køen og hvem, der besvarede opkaldet. Du kan lave alle indstillinger på www.erhvervmobil.tdc.dk.

Begrænset bruger

’Begrænset bruger’ er et tilkøb, som du kan tilføje til dit abonnement. Funktionen giver dig mulighed for at begrænse, hvilke udgående samtaler, de ansatte i virksomheden må foretages på en mobiltelefon med et TDC Erhverv Mobil-abonnement.

Den udvalgte administrator af funktionen kan sætte begrænsninger op for brugere på erhvervmobil.tdc.dk.

Adgang til virksomhedens telefonbog via PC og mobil

Du kan slå op i din virksomheds elektroniske telefonbog med TDC Erhverv Mobil.

PC-adgang

Med en PC kan du bruge telefonbogen på erhvervmobil.tdc.dk.

Mobiladgang

Du har også adgang til telefonbogen via mobilen, hvis du er på farten. Gå ind på TDC Erhverv Mobilportalen på m.tdc.dk med din mobils internetbrowser. Lokalnummergruppe med TDC Erhverv Mobil Med funktionen ’lokalnummergruppe’ har alle tilknyttede medarbejdere i gruppen deres eget lokalnummer, som skal bestå af mellem 3-7 cifre. I administrerer selv lokalnumrene jeres lokalnummergruppe på erhvervmobil.tdc.dk.

  • I kan se, hvilket lokalnummer der ringes fra – det vises nemlig i mobiltelefonens display ved opkald
  • Lokalnummeret kan bruges overalt i Danmark
  • Der kan yderligere tildeles lokalnumre til nære samarbejdspartnere og leverandører for at gøre kommunikationen mere effektiv

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: