TDC Erhverv Mødetelefonen

Med Mødetelefonen kan I undgå spildtid, koordination og transportudgifter. Vælg den type telefonmøde der passer bedst, og oplev en sikker og stabil forbindelse til mødet. Vi tilbyder 3 forskellige services.

Den traditionelle mødetelefonservice på nummer 90 90 90 90 med plads til op til 15 mødedeltagere. Det er en selvbetjeningsløsning uden mødearrangør, og den kan kun bruges i forbindelse med danske fastnet- og mobilnumre. Alle deltagere betaler egne omkostninger. 

Sådan sætter I telefonmødet op

  1. Giv deltagerne en ottecifret mødekode - for eksempel dit telefonnummer

  2. Alle deltagere ringer 90 90 90 90 og indtaster koden på det aftalte mødetidspunkt

  3. Mødet er i gang - og alle mødedeltagere sparer både tid og transport

Selvbetjent Telefonmøde

Denne type er optimal, hvis du er mødearrangør og har brug for en stabil service for op til 75 deltagere. Som arrangør får du en mødelederkode, ligesom alle deltagere får en kode, de kan logge sig på med. Det er dig som mødeleder, der betaler for telefonmødet, mens deltagerne betaler trafiktakst hos deres egen operatør. Prisen er kr. 2,40 per minut per deltager. Du kan tilvælge fildelingsservice, så alle mødedeltagere deler de samme dokumenter under mødet.

Konferenceservice

Skal du holde en telekonference med mange mødedeltagere, anbefaler vi Konferenceservice. Det betyder, at vi – TDC Erhverv – agerer som mødeleder og håndterer praktikken vedrørende velkomst, efterfølgende Q&A-sessioner mm. Ved booking af denne service kan vi aftale individuelle løsninger, ligesom du kan tilkøbe fildelingsservice, hvis alle deltagere skal kunne tilgå de samme dokumenter. Kontakt konferenceservice@tdc.dk for nærmere tilbud.

Konferencetelefon Classic

Deltagerne ringer ind og deltager ved hjælp af en mødekode. Kan håndtere fra 100 til 500 mødedeltagere. Konferencetelefon Classic er velegnet til præsentationer som fx offentliggørelse af regnskaber og pressekonferencer.

Konferencetelefon Premium

Deltagerne inviteres via præregistrering og får et individuelt mødelink. Velegnet til større præsentationer, hvor du ønsker fuld kontrol over, hvem der bliver inviteret, og hvem der lader sig registrere som mødedeltagere.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: