Erotisk indhold og voksentjenester til mobilen

Vi stiller udvalgte kortnumre i 16xx-serien til rådighed for virksomheder, der ønsker at udbyde indholdstakseret erotisk indhold og voksentjenester til mobilen.

Som TDC Erhvervskunde er der som udgangspunkt automatisk spærret for adgang til køb og down-load af erotisk indhold og voksentjenester via kortnumre i 16xx-serien. Hvis virksomheden ønsker det, kan denne spærring dog ophæves, så det bliver muligt via mobilen at få adgang til køb af erotisk indhold og voksentjenester.

Hvad er erotisk indhold og voksentjenester?
  • Indhold der viser nøgenbilleder af mænd og kvinder

  • Indhold af uhyggelig eller voldelig karakter, eksempelvis splatter-/slasherfilm, shockumentaries, spil og videoklip med voldeligt indhold

Uanset, om du ønsker at aktivere eller spærre for adgangen til erotisk indhold og voksentjenester, skal du kontakte din mobiladministrator eller arbejdsgiver.

Mobiladministrator i virksomheden

Som mobiladministrator kan du altid fjerne eller aktivere spærringen af erotisk indhold og voksentjenester. Det gør du ved at kontakte os. Det skal du også gøre, hvis du eller en medarbejder har glemt pinkoden, der skal bruges for at få adgang til indholdet.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: