Quality of Service

Quality of Service er en tillægsydelse til vores lukkede VPN MPLS-net, der giver dig mulighed for at prioritere trafikken på din virksomheds netværk. Du kan på den måde sørge for, at for eksempel ip-telefoni altid kommer først igennem til dit netværk. Det sikrer, at forbindelsen til ip-telefoni er optimal 24 timer i døgnet.

Quality of Service-pakker

Du kan installere Quality of Service på op til 25% af din samlede båndbredde. Afhængig af hvilken forbindelse til MPLS din virksomhed har, kan du vælge en enkelt eller kombinere flere Quality of Service-pakker:

  • Tale. Prioriterer ip-telefoni (datatrafik der indeholder tale)

  • Video. Prioriterer video-streaming

  • Anden data. Prioriterer download og upload af data

Bemærk: Vær opmærksom på, at din virksomheds LAN skal kunne opdeles i VLAN, for at Quality of Service kan installeres.

Pris for Quality of Service

Det koster et gebyr at få Quality of Service installeret og et fast månedsbeløb afhængig af din virksomheds nuværende båndbredde.

Kontakt os for at høre mere

Leveringstid for Quality of Service

Bestiller du Quality of Service sammen med en ny bredbåndsforbindelse, er leveringstiden den samme som for dit nye udstyr. Skal du kun have Quality of Service, kan der gå op til 14 dage fra du har bestilt til, at ændringerne er gennemført. Kræver installationen af Quality of Service, at din router skal udskiftes, kan det vare længere tid.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: