Installering af Scale

Når jeres virksomhed har valgt Scale-løsningen, er der visse ting, som I skal overveje i forbindelse med installationen. Vi har derfor opdelt installationen i før, under og efter, så I er forberedt og oplever en gnidningsfri proces

På installationsdagen for Scale

Sammen med din Account Manager aftaler du et tidspunkt, hvor vores tekniker kommer. TDC-teknikeren vil i løbet af dagen installere og demonstrere Scale-løsningen og de nye ip-telefoner. I skal være forberedt på, at løsningen vil kræve nye rutiner i forbindelse med håndtering af opkald. Alle virksomhedens telefonnumre vil på et tidspunkt i løbet af installationen være nede, mens de bliver koblet til den nye løsning.

Forbered jer grundigt

Hvis virksomheden sørger for at have planlagt de praktiske detaljer igennem på forhånd, går det hurtigere og mere smertefrit. I skal for eksempel have klargjort:

  • Hvilke medarbejdere, der skal have hvilke lokalnumre og telefoner

  • Hvilke medarbejdere, der skal besvare opkald til virksomheden

Der er mange andre spørgsmål, som I skal have forberedt, hvorfor I bør følge tjeklisten før teknikerbesøg. Desuden skal I have udført lokalnummerlisten, så TDC-teknikeren kan få oprettet medarbejderne hurtigt og korrekt.

Hent tjekliste før teknikerbesøg (PDF)

Hent lokalnummerliste (XLS)

Jo mere I sørger for at have planlagt forud for installationen, jo hurtigere går det - og jeres nedetid vil være minimal.

Start på installation

Det er vigtigt, at jeres Scale-administrator er til stede, da vedkommende skal mødes med teknikeren og være til stede hele dagen. Administratoren skal desuden have det modtagne brev fra Selvbetjening Erhverv med log-in information parat.
Vi har brug for, at jeres Scale-administrator er til stede hele dagen, når vi installerer jeres løsning. Sådan kan vi sikre, at bliver sat bedst muligt ind i, hvordan jeres nye Scale-løsning fungerer. 

Kort introduktion til Scale på installationsdagen

Teknikeren vil efter installation hurtigt demonstrere, hvordan man bruger en ip-telefon. Demonstrationen vil ske for de brugere, der er til stede på dagen. Udover demonstrationen af ip-telefonerne, får jeres Scale-administrator en kort præsentation af Selvbetjening Erhverv og Scale Systemweb. Som administrator kan du også bruge vores videoguide til Scale og One i Selvbetjening Erhverv.

Derudover kan I tilkøbe 2 timers undervisning af en TDC-tekniker på jeres adresse. Hvis undervisningen skal foregå på installeringsdagen, skal I bestille på forhånd. Ring på 80 80 80 90 for at booke undervisningen. I kan også bestille en tid efter installationen hos den tekniker, der er til stede på installeringsdagen.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: