Faktureringsmetoder

Din virksomhed kan vælge mellem en række forskellige fakturaformater. Mulighederne for din virksomhed afhænger af jeres tekniske systemer og efterbehandlingsbehov.

  • OIO UBL
  • OIO XML
  • PDF (e-mail)
  • EDI Fact
  • EDI Light

Læs om vores forskellige fakturaformater (PDF) - Dansk
Læs om vores forskellige fakturaformater (PDF) - Engelsk

Du kan altid hente en kopi af fakturaen i Selvbetjening. Se hvordan her. Hvis du betaler via Betalingsservice, kan du modtage dine fakturaer derigennem.

Sådan tilmelder du dig OIO og EDI

For at kunne tilmelde OIO eller EDI, er det nødvendigt at teste, om du kan modtage og læse formatet. Send derfor en mail til e-billing@tdc.dk med det ønskede format samt oplysninger om et eller flere kontonumre, vi kan teste på.

Sådan tilmelder du dig PDF på mail

Ønsker du at modtage din faktura som en PDF fil, kan du tilmelde dig elektronisk fakturering via Selvbetjening. Du kan også tilmelde dig via formularen her. For at tilmelde dig skal du have de pågældende kunde- eller kontonumre klar. Du finder kunde- og kontonummer i øverste højre hjørne af din faktura.

Modtager du ikke din faktura på e-mail?

TDC sender fakturaer fra adressen: tdcfaktura@tdc.dk. Har du problemer med at modtage pdf-fakturaen kan du måske finde svaret her:

  1. Uønsket e-mail: Mailen med fakturaen fra TDC Erhverv kan være havnet i din mappe med uønsket mail. Se i folderen, om mailen er havnet der.

  2. Korrekt mailadresse: Vi anbefaler, at I tilmelder en fælles firma-e-mailadresse (F.eks.: bogholderi@xxx.dk). Så er I sikret, at alle altid kan tilgå jeres elektroniske fakturaer.

  3. Tilbageholdelse i et karantæneområde: Spamfiltre fungerer ved, at de tilbageholder e-mails, der identificeres som spam. Af og til bliver mails, der ikke er spam, også tilbageholdt – så det kan ske, at mailen med faktura fra TDC er havnet i karantæne. Det vil typisk være din it-afdeling, der bestyrer karantæneområdet. De vil kunne frigive specifikke mails, og sikre at samme type mails ikke tilbageholdes igen.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: