OIOrykker

Senest opdateret: 3. Maj 2024

Hvis jeres EAN nummer har en BilSim profil, vil I fra d. 26. oktober 2018 modtage eventuelle rykkere i OIO formatet til jeres EAN nummer, i stedet for som tidligere på papir.

Hvad er en BilSim profil?

I kan nemt se på NHR (NemHandelsRegistret) på følgende link: http://opslag.nemhandel.dk, om jeres EAN nummer har denne BilSim profil. Hvis I er oprettet som modtager med BilSim profil (Customer  Procurement-BilSim-1.0), har I tilkendegivet at I kan håndtere modtagelsen af OIO rykkere.

Se evt. side 12 på følgende link, hvis I har brug for en oversigt, som beskriver hvilke dokumenter der ligger i hvilke profiler. Klik her.
 

Hvad skal jeg som kunde gøre?

  • Hvis I har en BilSim profil, og ønsker eventuelle rykkere tilsendt i OIO formatet, skal I ikke foretage jer noget.

  • Hvis I ikke har en BilSim profil, men ønsker eventuelle rykkere tilsendt i OIO formatet, skal I tilføje en BilSim profil.

  • Hvis I har en BilSim profil, men IKKE kan håndtere eventuelle rykkere i OIO formatet, skal I fjerne BilSim profilen.

Hvem der kan registrere en ændring af profiler på jeres EAN nummer, ses på NHR, når I slår jeres EAN nummer op. Det er ofte jeres VANS udbyder eller jeres IT afdeling.

Tjek jeres økonomisystem

Hvis I ikke er vant til at modtage eventuelle rykkere i OIO format fra andre leverandører, kan det være nødvendigt, at I afklarer med jeres dataleverandør, hvorvidt der er behov for ændringer i jeres nuværende setup. Hvis der er spørgsmål hertil, bør jeres dataleverandør eller IT afdeling hjælpe med afklaring.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
kontakt os her.

Kontakt

Vi er her for at hjælpe

Derfor er du også mere end velkommen til at ringe eller skrive direkte til os,
så vil vi hjælpe dig godt på vej.

Kontakt os