Sådan flytter du dit internet til TDC Erhverv

Senest opdateret: 9. Mar 2023

Skal vi opsige dit nuværende internetabonnement for dig?

Vi kan opsige dit internetabonnement hos din nuværende udbyder og koordinere opsigelsen med oprettelsen af din nye aftale, så skiftet sker på samme dato. På den måde kan du minimere perioder med nedetid og dobbelt abonnementsbetaling.

Ønsker du, at vi opsiger dit nuværende internetabonnement, skal du blot oplyse dette i forbindelse med bestilling af internetabonnement hos os – så klarer vi resten.

Sådan gør du
Kontakt os og bestil et internetabonnement. Husk at fortælle, at du har en eksisterende forbindelse, som du ønsker, at vi skal opsige for dig.

Vi sender dig en mail med en fuldmagt, som du udfylder og returnerer - og så er processen faktisk i gang.

Bemærk: Det er vigtigt, at du ikke selv opsiger dit abonnement hos din nuværende udbyder, i så fald, vil vi ikke kunne koordinere opsigelsen for dig.
Kontakt os eller læs mere her

Hvis du har spørgsmål, brug for hjælp eller bare ønsker at vide mere, kan du kontakte os. Kontakt os her.

Klik her hvis du vil læse mere på Teleindustriens hjemmeside.
Spørgsmål & svar

Hvis du ønsker, at vi skal stå for opsigelsen hos din nuværende udbyder, kan det ske tidligst 14 dage fra bestillingsdagen og maksimalt 6 måneder frem.

Du skal dog være opmærksom på, at du kan have en opsigelsesperiode hos din nuværende udbyder – og hvis du vælger en flyttedato, der ligger inden for opsigelses- eller evt. bindingsperioden, så vil du blive opkrævet for den resterende periode.

Ønsket leveringsdato kan være forskellig fra den faktiske leveringsdato. Sammen med din nuværende udbyder vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. Du modtager en ordrebekræftelse fra os med den endelige leveringsdato.

Fuldmagten udfyldes med:

  • Navn

  • CVR-nummer

  • Adresse

  • Installationsadresse

  • Nuværende udbyder

  • Kundenummer hos nuværende udbyder

Du udfylder fuldmagten digitalt og underskriver elektronisk.

Har du en hjemmearbejdsplads, så er du ikke juridisk ejer af abonnementet. Det vil derfor være din arbejdsgiver, som skal bestille og give fuldmagt til en overflytning.

Der kan ikke laves et ejerskifte i forbindelse med 'skift af internetudbyder'. Der kan kun flyttes fra virksomhed til virksomhed.

Ja. Ved bestilling af flere internetforbindelser, er der også mulighed for at benytte en multi-fuldmagt.